Hejhopp!

Nu  var det söndag igen.. Imorgon kallar jobbet lilla mig. Jag skulle ha jobbat från halv åtta till två men ska istället ska jag jobba från nio - halv fem.  Passar bra för mig :) Jag Tänkte uppdatera helgen lite kort eftersom jag inte haft tid att skriva.

I fredags var jag ju på stan med Becka i hundra timmar, när jag kom hem så var syrran här med sin son, Vi umgicks som vanligt och bablade massor om bibel  till  jätte sent på natten. Det brukar vi göra på helgerna. Alla vi tjejer samlas och läser bibel och pratar om va vi har läst. Känns bara så bra att kunna göra det med sina nära. Vi går ju även bibelkurs varje måndag på citykyrkan och på onsdagar har vi lärljungagrupp med Erika & Jessica. Helt underbara människor allihopa.

Igår var vi på ungodomsmöte med tjejerna och jag fångade även med Jemina.
Det var jätte trevligt och lärorikt på alla sätt. Efteråt fikade vi med Jenget, Det blev Varma Natchos och taco toast,
Munnen brändes av den starka såsen men gott var det,

Idag har jag bara tagitdet lungt samt lagt mina grejer i ordning. Jag är så petig och pedant  av mig.. Jag får panik om grejer inte ligger i ordning haha men nu är det fixat i alla fall, Efter älsklingen har slutat jobbet skjutsar han mig till min bror, roligt att träffa dem igen.. länge sen haha. Nej men är så van med deras sällskap nuförtiden,

Just det.. Jag har börjat skriva en fotobok. Där har jag samlat bilder från förra året och skrivit om varje händelse,
As bra. då kommer man ihåg allt roligt man har gjort.

Visst ser  den bra ut??
Nu ska jag gå platta håret. Hörs igen,

Peace!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback