Bakverk.

Oj vilken hektiskt dag det vart igår med storhandling, jobb och allt vad det innebär. Igår kom tjejerna och bakade olika bakelser till fikat vi ska hålla på söndag medan jag stack till jobbet. Jag handlade och planerade och de bakade, ganska jämt fördelat arbete :D När jag kom hem vart det fullt med bakverk på mina bänkar i köket. Mina tjejor är så duktiga :DIdag är det dags för oss att samlas och be tillsammans. Vi har fått en ny tjej i gruppen som blev frälst för några dagar sedan. Tack JESUS!!! Nu är vi redan 10 mig med räknad.. Gruppen växet med fart!

Imorgon är det Gudstjänsten som gäller och jag väntar med iver på att få träffa alla syskonen i Herren och lyssna till predikan och se vad Herren vill säga oss.


My dag♥

Min dag började med att Emelie hade försökt väcka mig 34 gånger och den 35:te gången vaknade jag finally! Kunde inte sova inatt igen på grund av mina bihålsproblem som kom att framkalla jätte huvudvärk när jag väl la mig. Där vred jag mig i flera timmar innan huvudet blev bra så att jag äntligen kunde sova. Any way, efter samtalet var det bara dags för mig att göra mig i ordning och dra hem till henne och plugga. Väl där drappades jag av feber och halsont så jag låg i hennes soffa under en filt tittandes på Mumindalen :) Mysig dag vart det hur som helst!!!

Sen på kvällen bestämde vi oss för att gå på bönen i kyrkan och väl där var det helt fantasiskt, Guds närvaro var så underbart och härligt att jag bara njöt av att vara med Jesus :) En hur härlig dag som helst.

De senaste timmarna har jag busat med hunden, planerat med fikat och inköpslistan till det inför bakningen som börjar imorgon. På söndag ska jag upp på scenen och berätta om vårt raggsocksprojekt för de andra i församligen och jag känner mig en aning nervös men det ska nog gå bra :) Jag hoppas att vi kan tjäna in en bra summa pengar så att många strumpor blir stickade.

Nu ska jag plugga en timme, sedan blir det sov dags för mig. Min dag har varit en underbart härlig dag även fast tempot har varit höst som vanligt.

HOPE you are doing well♥


Sömnlös i Örebro..

Hur ska man kunna sova när så mycket hänger på mina axlar. Försenade skolarbeten, sommarjobb sökande med massa annat som ska hinnas fixas. Sitter här och pluggar återigen och försöker bli klar med ett arbete som har hängt över mig som en madröm nu i tre veckor.. Snart klar och jag kan ropa Hallelujah :D

Har inte hunnit skriva på grund av allt detta men tänkte ändå ge en kort beskrivning på läget med strumperna vi ska sticka åt de hemlösa i vår stad. Gud ör trofast i alla lägen och leder oss fram till rätta människor. Han väcker många idéer till pengar och nu har vi fått tillträde att ta hand om fikat i vår församling en söndag i alla fall så att vi kan samla in lite pengar till projektet. Vi har även börjat sticka, sakta men säkert och jag ser framemot stickningskvällarna med tjejerna ♥ Nu är det bara att fortsätta framåt med Jesus och tro!

Imorgon är det sista Betakurs för den här terminen och jag har känt mig hur bekväm som helst med att vara ledare. Att undervisa är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar att dyka in i ordet!  Tråkigt att det är sista gången samtidigt som jag ändå känner att jag behöver tiden till att avsluta mina studier så att jag kan söka in på Missionskolan till hösten.

Mycket bönesvar i alla våra liv i min lilla grupp. Verkligen underbart att se hur Gud hör bönerna och svarar med överaskningar :) Vår Jesus han är bara bäst!!!

Nee nu ska jag fortsätta pluggandet, hörs igen
Kloning...

Plugg på G här igen, många timmars uppesittande får det bli då jag har ett prov imorgon vilket jag knappt har hunnit plugga till. Var en sväng på en konsert för dem hemlösa i Pingstkyrkan ikväll, det var en härlig kväll med Michael Ruff som gäst och han rockade mer än bra med sina låtar.  En häftig Gudsman med hjärta och humor på rätt plats :)(bild = google)

Vi läser om kloning och massa konstiga saker just i skolan nu och jag blir så upprörd över kloningen på fåret Dolly. Det skrämmer mig verkligen hur människan försöker leka Gud och kopiera individer, det som jag tycker är läskigast är att denna får är en kopia av en annan, visst kan vissa påstå att det är samma sak med enäggstvillingar men det tycker inte jag!! Och det sjukaste är ju att Dolly dog tidigare än väntat kanske till och med på grund av att hon biologiskt sätt var äldre än sin levnadsålder.... Om inte det är scary så vet inte jag vad... Och många tycker att det är helt normalt och snart klonar man väl en människa och samhället kommer att tycka detta vara lika normalt. Hallååååååå!!!! vart är vi på väg??

vad tycker ni om kloning? normalt eller icke normalt?(Dolly med sin dotter Bonnie. Bilden är ifrån Google)

Wow!

Besökarna har stigit enormt sen jag började blogga igen, fortsätt så allihopa :)

Jag håller fortfarande på med plugg och jag kan säga att jag ger upp snart! Hjärnan vill inte fungera när det gäller tråkiga ämnen som FN och dess funktion samt konfliktshantering. Blää, jag önskar det var mer intressantare ämnen!

Ska försöka plugga en timme till sedan får det bli sängen.


This is me right now HAHAHAHAH


Hej Alla underbara!

Nu har man haft sin blogg under tork ett tag, och jag är redo för att börja skriva för fullt igen!!!! Det har hänt mycket sen sist och att göra listan växer för varje vecka då skolan trycker på men allt går om man vill :)

Igår var det alla hjärtans dag vilket jag firade med min underbara B så klart ♥ Vi åt god mat, satt i bubbelbad och bara umgicks med varandra utan något som kom ivägen. Det var en underbar dag :)

Idag har jag bestämt mig för att plugga ikapp allt som jag tråkigt nog har skjutit på så att jag blir klar med saker som hänger över huvudet på mig och spökar.  Sedan kanske man kan slappna av och träffa lite nära och kära?

Vår lilla strumpprojekt är i full gång och snart kan även jag börja sticka då läxorna är borta från vägen.  Vi går fram i tro och vet att Gud leder oss till seger!!!

En härlig bild på min Zorro


Pallar inte..

Jag känner inte att jag har riktigt tiden till att hålla bloggen levande mera, Det finns massa viktiga saker som tar upp den mesta tiden i mitt liv. Jag vet inte ens hur bloggen uppfattas av er som läser så den responsen ger mig inga krafter heller att kämpa med skrivandet. Därför tänker jag ta en paus samt lösenordsskydda bloggen och kanske även sluta skriva helt... Tiden får visa hur mycket jag orkar i framtiden.


En härlig dag!

Hela dagen har varit hur härlig som helst, ovanligt.. NOT! Jag njuter av varje minut i mitt liv och trivs med mitt liv då jag har många bollar i luften. Har varit i skolan en sväng, handlat med syrran och haft besök heeeela sköna kvällen. Just nu sitter jag och förbereder mig för lite plugg medans en liten söt Jaleel sover sött i min säng med min syster ♥

Här kommer bilder från ikväll då Nattis och Maritza med barnen vart över hos mig :) Det blev en skön kväll med lite tacopaj, kaffe, bus och massa skratt åt gamla minnen
Den bästa kommentaren under kvällen kom från Jaleel då han och Alicia hade snurrat med fåtöljen så att det blev ett märke på väggen brevid, han tittade på mig och Nattis när vi höll på göra rent väggen och sa
- Mandy, jag ska köpa dig en ny vägg imorgon !

Hahaha vi dog av skratt speciellt när Alicia inte ville göra det samma även fast hon hade JÄTTE mycket pengar hemma ;) Skitungar♥


Frisör, fika och Jesus♥

♥Ja, min dag har varit helt underbar med frisörbesök, fika med min Emma där samtalet handlade nästan enbart om Jesus. Hur härligt är det inte att kunna umgås och prata om den viktigaste personen i våra liv? Det är det bästa.  Jag är så tacksam för vänner som gör mitt liv så rikt, Love you all ♥

Under kvällens gång fick jag ett mail där en underbar broder från Norge skickade uppmuntrande Bibelställen vilka jag och Emma tog del av och här kommer dessa två som jag tyckte slog rätt i på hjärtat ♥

2 Mosebok 23:20

Se, jag sänder en ängel framför dig, och han skall bevara dig på vägen och föra dig till den plats som jag har förberett.

Jesaja 41:13

Ty jag är HERREN, din Gud, som fattar din högra hand och som säger till dig: Frukta inte, jag hjälper dig.


Ja med andra ord har kvällen varit suverän och som vanligt så var vi tvungna att tönta oss lite grann ;)HAHA SÅÅÅ OTROLIGT FUUUUUULAAAA MINER

En fråga!

Nu kommer jag med en spontan fråga till alla mina läsare!

HUR MÅNGA AV ER TROR PÅ GUD?

VEM ÄR GUD FÖR DIG?


Beta med mera..

Hade en härlig kväll på Beta idag, jag höll min första undervisning vilket handlade om Församlingen- Kristi kropp. Det var lite nervöst i början men det gick bra och jag njöt av att undervisa, ett steg i utvecklingen :)

Nu sitter jag med Syrran Maritza och glor i mitt kök. Jag gick genom gamla bilder och fastnade på en bild där jag och Maritza är otroligt lika varandra.. Folk har många gånger blandat ihop oss och frågat ifall vi är tvillingar och nu förstår jag varför.. Vissa drag är ju för lika!

Eller vad säger ni? Lika som bär?Nu blir det sleepytime för oss :)

En konstig tid i mitt liv..

Hmm.. Undra vad som har varit en konstig tid i mitt liv. Grejen är att jag har gillat varje period och tycker inte att något har varit konstigt, men om man nu måste lägga upp något konstigt så är det nog tiden då jag klädde mig som en svartrockare med mina vänner och systrar :) Missuppfatta mig inte nu, jag älskade den tiden, speciellt när vi hade startat vårt band som hette X-Souls. Vi vågade vara oss själva och skapa något annorlunda, vi var helt enkelt UNIKA  Varför den får kallas konstig är på grund av spänningen och alla våra påhitt!

Jag önskar att jag hade mera bilder från den tiden men det var ju långt innan digitalkamerans framgång.

Här får ni en bild på mig från den perioden i mitt liv. Jag var runt 14 årMan märker ju verkligena att man inte hade uppfunnit plattången då, Haha kommer ihåg hur jag altid kämpade med att fixa håret rakt!