I fredags...

Hände det en as häftig grej. Eller ja en vardaglig häftig grej. Torsdags kväll la jag märke till mitt vittnesbörd som jag skrivit ut för länge sen, tanken var att jag skulle hålla andakt och berätta för ungdomarna på jobbet om hur mitt liv förvandlades när jag mötte Jesus. Men det blev aldrig så utan jag fegade ur. I torsdags påminde Gud mig om det när jag såg pappret i en låda, Han sa till mig att jag skulle ta med den på Fredag till jobbet. Jag blev lite fundersam då jag visste att det inte var min tur att hålla andakt och tänkte inte mera på saken.

På fredagen åkte jag med Emelie till stan, efteråt kom vi till mig och drack kaffe. Då sa den Heliga Ande åt mig att stoppa vittnesbördet i Bibeln och han uppmanade mig att ta med det till jobbet. Jag sa till Emelie vad Gud hade sagt! Väl på jobbet pratade jag med min kollega och sa typ så här.

-"Det är din tur att ta andakt va?"
- Nej, det är din tur ikväll" svarade han.
-Va, nej det står ditt namn på planeringen och jag hade två gången i rad sist"
-Ja men på den här planeringen står det ditt namn på och jag har inte förerett något.
-Jaha, men det är ingen fara, Gud har sagt till mig att ta med mig mitt vittnesbörd som jag ska läsa, tur att han har koll!!

Jag vart så glad men samtidigt väldigt nervös då jag inte visste hur ungdomarna skulle ta det.. Det som jag kände var ännu mer Guds plan var antalet ungdomar den kvällen. Vi har haft en liten torka på folk under våren och just i fredags kom det 11 stycken vilket var rekord för hela terminen. När jag väl satt där och skulle läsa mitt vittnesbörd satt alla knäpptysta och väntade med spänning. När jag väl var klar satt de flesta med öppen mun och jag kände hur de blev berörda av det hela. Tänk vilken underbar Far vi har i himlen, tänk på vilket sätt han kan använda oss på. Jag vart så otroligt tacksam för att jag fick lyda och dela med mig av mitt vittnesbörd!

Jesus är det bästa som kan hända en människa och han lyfter ut oss från mörkret. Det har han gjort med mig och det kommer han att göra med var och en som åkallar Hans namn,. För er som inte har läst mitt vittnesbörd så kan ni göra det genom att gå in HÄRKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback