La la laaaa!!!

Dagarna flyger förbi utan att jag hinner lägga märka till dem och massor med saker blir gjorda. Nu har det varit ständig pluggande från morgon till kväll och det börjar verkligen ge resultat då det endast är lite över en månad kvar av alla uppgifter och prov. Jag längtar så till sommaren!!

I söndags fick jag äntligen ihop ansökan till Mission skolan, sökte in på Pastorslinjen för dem som inte visste. Först tvekade jag lite och undrade ifall det var Gud som grodde i mitt inre när tankarna om Pastors ledarskap dök upp första gången för två år sedan och nu de senaste månaderna har han bara övertygat mig gång på gång att det är Hans vilja att jag söker dit. Efter mycket fix med massor av papper och stuff fick jag äntligen iväg ansökan och om ca en månad får jag veta ifall jag kommit in!

Idag har jag pluggat heeeela dagen med Emelie och jag är så himla stolt över oss då vi fått mycket gjort på några timmar, sedan har vi så klart stickat oxå och bett massa vilket är ett måste när vi två ses ♥ Var en sväng i skolan ikväll och gjorde ett prov oxå vilket jag hoppas gick bra. Ingen lust med någon mera omprov direkt!

Ja, vad ska man säga.. Mycket på G så här på slutet av terminen men det går om man vill.Hinner inte riktigt träffa och umgås med vänner och familj så mycket men det behövs inte då man är vuxen och har ett eget liv. För mig räcker det faktiskt med några gånger i månaden ;) Alla har ju sina liv  :P

Nu blir det lite plugg igen.. måste ju hålla tidschemat uppe!

Här får ni en bild på min Zorro då han tog det lugnt på balkongen en solig dagHan blev inte glad över att jag störde hans skönhetsdröm och minen säger mer än ord! Haha min lilla Bebis♥

Kommentarer
saaandraa

Zorro, tottto poppooo ahha

2011-03-30 @ 21:46:55
URL: http://oneoftheboysx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback