Radiokändisar

Hallelujah! Gud har lett oss fram i vår lilla strumpprojekt. Nu har man varit i Radio och efter sändningen ringde TV4 till mig och ville ha med oss i tv. Nu nästa vecka gäller det att sprida vår idé runt omkring Örebro! För att lyssna på oss gå in HÄR


Efter mycket slit..

De två senaste åren har verkligen varit fyllda med mycket slit, men idag har jag äntligen hämtat ut mitt slutbetyg vilket betyder att jag har formellt sätt tagit studenten :) JIPPIIIII!!!!  Gud har varit med mig under hela tiden och lyft upp mig när jag gått in i väggen.. Den Heliga Ande har hjälpt mig på alla prov och när det verkligen har känts som att det inte går så har jag bara gått rakt genom alla hinder! Jag har Herren att tacka för alla betyg och jag längtar efter hösten och de äventyr jag kommer att möta MED HONOM.

Är väldigt nöjd då jag klarat MVG i 7 ämnen. VG i 8 ämnen och resten G. Hallelujah! Jag har dock vissa saker kvar att göra innan den här terminen är över och dessa betyg är bara extra utöver slutbetygen!Annars rullar livet på som det ska med Beta, morgonbön ,Gudstjänster, träffar med vänner och familj och allt det underbara som man älskar♥

Här kommer en bild på mig och mina underbara systrar i Herren när vi hade en liten picknic frukost efter morgonbönen :)


Jo, jag lever!

Sorry för min kassa uppdatering igen men nu är det allt det sista i skolan som måste fixas. Jag har inte glömt bloggen utan går och tänker på massor med djupa inlägg som ska skrivas här dagen då jag har tiden att sätta mig ner. Hoppas ni orkar vänta!

Utöver mina studier jobbar jag de sista passen innan sommaren och jag har faktiskt börjat gå upp vid fem på mornarna för att delta i morgonbönen i kyrkan, ja med andra ord har det skett ett mirakel när JAG går upp så tidigt ;) Men det är bara att tvinga sitt kött att lyda anden!

Så fort jag får tid över blir det djupa saker här, håll ut mina vänner

Peace and Love


Plugg med systern!

Vilken härlig lördagseftermiddag jag har, sitter hos systern Emelie och pluggar. Vi har precis njutit av en god soppa och nu sitter vi och pluggar för fullt :)

Igår var jag och jobbade men jag hade misstagit mig, det var inte min sista kväll utan näst sista haha så det blir roligt att få jobba en kväll till innan sommaren. Jag höll andakten och ungdomarna fick höra på en sång som heter "du är mitt allt" skriven och sjungen av Micke Collin. En otroligt djup kärlekssång till Jesus ♥ Vi bakade även tårta och kvällen var rolig på alla sätt som vanligt och här kommer resultatet :) Fint va?Hade även en armbrytningstävling med en av killarna på 16 år.... Gissa vem som vann??? JAG SÅ KLART!!! Inga namn dock har jag lovat :P

Nu ska jag fortsätta plugga, imorgon är det Gudstjänst och jobb som gäller!

Ha en härlig Lördag.

En ny dag

Fredag igen, när händet det? Jag blir fövirrad när dagarna passerar förbi så att man knappt hinner se dem. Ikväll jobbar jag min sista pass med ungdomarna, den här terminen har gått  sjukt snabbt ju! Det ska bli tårtbakning med mera och jag ska hålla andakten. igår fick jag ett samtal som gladde  mig otroligt mycket, de ringde från Missionskola och ville träffa mig, vilket är väldigt positivt då man ska på ett intervju innan besked. Så om cirka en vecka ska jag in dit och presentera mig :) Tack Herren säger jag bara

Just nu sitter jag hos min syster och skriver och datorns knappar vill inte lyda mina fingrar så jag avrundar inlägget med ett Bibelord jag fick från Jan Samuel som är en broder i Herren.


Ps 121

Hjälpen finns hos Herren
1 En vallfärdssång.
Jag lyfter mina ögon upp till bergen.
Varifrån skall min hjälp komma?
2 Min hjälp kommer från HERREN, som har gjort himmel och jord.
3 Inte skall han låta din fot vackla, inte slumrar han som bevarar dig.
4 Nej, han som bevarar Israel, han slumrar inte, han sover inte.
5 HERREN bevarar dig, HERREN är ditt skydd
på din högra sida.
6 Solen skall inte skada dig om dagen,
och inte månen om natten.
7 HERREN skall bevara dig från allt ont,
han skall bevara din själ.
8 HERREN skall bevara din utgång och din ingång
från nu och till evig tid.

Hn fantastisk Fredag !!!!

Under byggnad...

Min blogg har varit under torka ett tag då jag inte orkat skriva om mitt liv till resten av Sverige. Just nu behöver jag trixa lite med bloggdesignen då jag tröttnat på den gamla, vill ha något färgrikt och annorluna den här gången. Någon som kan hjälpa???

Ja till bloggen blir snygg igen får ni stå ut med den fula designen ;)