Nagellack knäppis.

Nu har man äntligen fått landa efter helgens resa. Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i sängen. Jag har varit sjukt trött hela helgen och haft feber lite då och då, på grund av mitt mående åkte vi aldrig till kvällens betalkurs utan stannade hemma. Nu har man i alla fall städat, maten är lagad och min bebban Zorro är nöjd med sitt liv.

Ja, nu till rubriken där ovan. Jag har blivit helt tokig i Nagellack, har gillat det förr men aldrig så här mycket som nu. Det känns nästan som att jag har blivit smittad av Nagellack crazynes or something like that. Hos syrran satte jag nästan direkt igång med fixandet av mina naglar :) snyggt va? Och eftersom jag är en sån snäll tjej så fick jag två Nagellack av Walter idag, haha eller jag övertygade honom om att jag skulle må mycket bättre och känna mig friskare om jag fick mina naglar fixade!! Alla kvinnor har sina konster, right?


Min mamma fyller år idag, och innan jag åkte från skara gjorde jag, syrran och Jaleel henne ett kort. Sen på vägen hem köpte jag en blomma och lite godis.Nu ligger jag och tar det lugnt. Ska förmodligen spela lite rumble ordspel på min telefon och vinna över Walter :) är det några av er som spelar det? Adda mig med namnet mandy86.

Yes time to go now. Peace and love


Kommentarer
Mary

Se varmaan tarttui multa! O_o Kynsilakkariippuvuus siis. Kohta varmaan ööh.. haalit meikkejäkin ;)

2012-04-02 @ 22:14:31
URL: http://maryihmemaassa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback