En bild på din vardag

12:e dagens bild ska föreställa min vardag. Hmmm, den blev krånglig då jag gör olika saker men dessa bilder ska nog ge er den rätta helhelts bilden på min vardag om ni nu ens bryr er :P

Jag jobbar för det mesta nu och tillbringar mina dagar inom arbetsplatsens fyra stinkande väggar. Där ringer jag runt hela Sverige och babblar med folket :) Den senare tiden har jag blivit störd av belysningen över min dator och fått ont i huvudet av allt stirrande på skärmen.. Kanske behöver jag glasögon?? Idag träffade jag min nya arbetskamrat, en finne med sjukt skön humor, just like me and we had FUN!! Skrattade ihjäl oss under dem tråkiga arbetstimmarna.


Jag älskar att sova! Jag sover gärna till länge och mycket, och jag är väldigt svårväckt som person och de som känner mig vet det och retas ofta med mig på grund av det. Men that´s Who I am, take it or leave it!Det allra bästa i min vardag är min Bebis Zorro♥ Promenader och mys pys med honom gör mina dagar :) It´s me and Zorro against the World!!!När jag får tid över till något roligt så föredrar jag att läsa andliga Böcker min käraste Bibel och skriva massor med texter innehållande mina känslor. Sedan skapar jag även musik på min coola piano ;)Sedan gör jag mycket mer som tillexempel fixar och trixar med heminredning, umgås med familj och vänner och så klart tillbringar jag mycket tid med min underbara frälsare Jesus :) Lovsång och tid med Gud ligger mer än varmt om hjärtat och jag lever för att älska honom!Det var lite om vad min vardag handlar om just nu. Plugg och sånt har jag lagt på hyllan en liten stund så att jag kan göra saker jag älskar just nu!

Peace and love ♥

Kommentarer
mama

Hauskaa että oot hoksannu asioita. Ei sitä ihminen jaksa kivirekiä mahottomasti vetää ja vielä YLÄMÄKI!!

2012-02-27 @ 08:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback