Många bollar i luften

Som att jag inte hade nog med ett extrajobb, studier på heltid, praktik 5 timmar i veckan utöver studierna så har jag skaffat mig ett till extrajobb. Många säger till mig att jag inte borde då jag redan har så mycket men jag vet vad jag klarar av och jag mår bra av att få göra flera olika saker för blir det för ensidigt i mitt liv så dör jag. Jag behöver även detta jobb med tanke på pengarna, vi är uppforstade till att kämpa oss själva till toppen och jag har inte rika föräldrar som betalar för mig och som ger mig pengar när jag behöver det. Det lyxet har många i dagens Sverige och jag är glad över att slippa det. Man blir mer självständig och tar inte något för givet, inte ens att man har mat på bordet för dagen.

Ja så mitt schema kommer att vara fullproppat med skola, jobb och församling dem närmaste månaderna, inte mycket tid för vänner och familj men det hinner man med och det egna livet måste ju ändå komma först. Jag måste få må bra och det gör jag när jag får vara bland folk och jobba med människor och ha många bollar i luften.

Företaget jag ska jobba för arbetar med utredningar och undersökningar av olika slag och jag ska jobba som telefonintervjuvare och ringa både till Finland och Sverige :) Jag har ju jobbat som telefonsäljare och älskar att prata med folk dagarna in och ut. Detta jobb är jag sjukt glad för !!!

Just nu sitter jag hos min Bror Markus och hans Fru Tanja och ska hjälpa dem packa ner saker inför deras flytt den första februari. På kvällen ska jag och Walle förbi mina föräldrar och umgås med dem lite.  Senare mot natten ska jag hem till min Becka och hjälpa henne med flyttstädning och packning av det sista och imorgon ska jag sova ut :)

Yeah det var allt för denna gång mina vänner.. Peace out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback