Orkar inte!

Jag är helt slut, och om någon timme ska jag vara på jobbet och ringa runt hela Sverige. Lagom trött i huvudet och i kroppen men jag måste iväg för jag behöver pengarna! Efter allt som har hänt nu känns livet bara helt meningslöst.. Jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv eller hur mitt liv kommer se ut om någon månad.. Jag vill bara bort!!!
Jobba ikväll och hela dagen imorgon. Sen har jag en dag ledigt från allt och sedan jobba hela helgen igen. Oj va detta inlägg blev negativ, men vad gör man när man mår skit. Alla har vi väl rätt till dåliga dagar?!
Jag är så otroligt glad för att jag har hittat Mary, det känns verkligen som att vi har känt varandra hela livet även fast vi bara känt varandra i några veckor. Love you Girl ♥♥
Jag längtar till sommaren.. jag längtar till att få hitta på massa roligt och för att slippa sitta inomhus som en tönt! Jag längtar efter min energi.. som får mig att orka hitta på saker och ting. Jag längar efter framtidshopp!! Jag längtar efter glädje i livet igen. Mycket som försvunnit på grund av min utbrändhet och deprission.. men allt detta och mycket mer ska jag ta tillbaka i Jesu namn.
Nu ska jag läsa genom lite papper från jobbet så att jag är redo för att ringa och göra mina undersökningar.
Puss och Kram på er!

Kommentarer
Mary

Du kan va underbar! ;)

2012-03-13 @ 22:07:31
URL: http://maryihmemaassa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback