Skogslivet äger!

Dagen har flygit förbi på stugan i skogen. Vi var där nästan hela familjen och jobbade hårt. Jag är så lycklig just nu, min Herre Jesus har gett mig frid och liv i överflöd igen! Han svarar på bön och bönensvaren blir så otroligt starka. Jag är så tacksam för att jag får tillhöra Honom. Så tacksam över att han tar emot mig när jag gått min egen väg, han dömer inte utan han springer emot mig med öppna armar och tar bort mörkret kring mig. Depression och allting annat mörkt i denna värld försvinner inte förran Jesus får ta det och fylla tomrummet och mörkret i våra inre med sitt ljus och sin enorma kärlek.
Som sagt, vi var på stugan och jobbade med bland annat städning och vedklyvning. Det var otroligt skönt att få andas in den friska skogsluften och bara umgås med familjen. Nu är jag hemma och svänger och snart åker jag och Walle tillbaka och bastar. Lite senare på kvällen ska vi till Tanja och Markus och spela lite TP och skratta rösten av oss.
Här nedan kommer det lite bilder från dagen.
Jag och Kalle pappa vid klyvningsmaskinen ;)
Walle och Benjamin var duktiga med maskinen....
Jag föredrog att jobba med kroppen istället och greppade yxan ;)
Tanja krattade så fint och Markus tog hand om Bebisen Olivia
Det kommer komma upp en video på mig när jag huggger ved :) lite roligt att se på när lilla jag ger allt och kämpar på.
Det blev en hel del ved denna dag och vi får fortsätta nästa gång.
Jaha mina kära vänner, nu ska jag städa lite här hemma och åka iväg och basta. Hoppas ni alla har haft en härlig lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback