Some update,

Jag är ju sjukskriven 50% och jobbar deltid som ni redan kanske visste och konstigt nog så har jag helt plötsigt massa dötid över så här på dagen och då passar det bra att uppdatera bloggen lite, dricka kaffe och lyssna på skön musik på samma gång. Har föresten även fått bättre internetanslutning vilket ger mig mer lust att blogga då jag kan lägga upp massa bilder igen! Här nedan kommer en skön blandning av allt möjligt i min vardag.

Denna låt dunkar på högsta volym i min "bergsprängare" Lyssna gärna på den när du läser inlägget, kanske får du en känsla av min stund här vid datorn.
Igår hade vi avslutning på Beta kursen och det bjöds på goda bakelser och härlig gemenskap med bön, Bibelläsning och samtal. Två stycken blev andedöpta och flera profeterade in i  varandras liv. Tack Jesus för denna kväll♥Idag har jag varit ledig på för och eftermiddagen och min jobbar kompis Marianne kom förbi och fikade. Vi hade det sååå roligt och drack massor med kaffe och åt många kakor :P Härligt att ha hittat en vän som är finsktalande och delar många intressen tillsammans med mig.. Bästa tiden på jobbet med henne då vi larvar oss. Låg humor är det bästa! By the way så ska hon fixa en grym bloggdesign till mig.. äntligen någon som förstår vad jag vill ha!


Och så en fjantbild på Mary her self :D (Sori oli pakko)Nu när jag har haft lite dötid på dagarna har jag börjat inreda hemmet sådan som jag vill ha det. Köpt lite korgar och skit till tvbordet och möblerat om i vardagsrummet och sovrummet. Lite små saker som jag ska köpa in nästa månad och sakta med säkert får jag det fint! Hemmet bruakr spegla en människas person och jag tycker att mitt hem gör det , i alla fall lite :)
'
Ikväll jobbar jag med ungdomarna och imorgon är jag helt ledig!! Passar på att träffa min Emelie och min bästaste Strid :) Sen jobbar jag torsdag-söndag och på fredag ska jag ta med Mary till boxningsträning på kvällen. Det kommer bli sååå nice att få träna!!!

Nu ska jag fortsätta lyssna på skön music och göra mig i ordning för jobbet, promenix hem till mamma med Zorro först och sedan är det pysselkvällen med teenzen som väntar ;)

Bless you all ♥

Kommentarer
Anonym

AHAHAHAHAHAH!!! Mä näytän ihan suomalaiselta känniapinalta :DDD Oli kivaa nähdä! uusiks taas kohta :)

2012-03-06 @ 16:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback