Året 2009

Hur har året varit för mig?

•Har fått reda på min kallelse!!
•Jobbade på ett dagis och bygget
•Kom in på skolan och började läsa till min tjänst för Herren.
•Fick många nya vänner i kyrkan och bland dem min älskade Sanna.
•Flyttade in till eget hem.
•Förlorade min älskade hund paplo :( (saknar dig så himla mycket♥)
•Har haft många tuffa dagar som har blivit övervunna med så många BRA dagar.
•Firade min och älskling 6 års dag!!♥
•Min tionde år i Sverige!!!

Det var bara en lite del av mitt år 2009. Det har hänt enorma förändningar i mitt liv sedan jag börkade på Bibelkursen Beta. Allting blev till det bättre och jag väntar ivrigt på det nya året. Gud kommer att komma med så mycket mer!!

Jag vill Tacka alla mina vänner och familj för stödet och kärleken under hela året.

fÖRST VILL JAG SÄGA TACK TILL MINA UNDERBAR FÖRÄLDRAR

Ni har orkat med mig under hela tiden, även när jag har haft mina dåliga dagar. Ni är de bästa föräldrarna i hela världen♥Tack mamma för det andliga stödet :) ÄLSKAR ER!!!

TACK MIN ÄLSKLING FÖR ATT DU FINNS I MITT LIV!! DU ÄR DET ABSOLUT BÄSTA♥ÄLSKAR DIG!
Mot din axel har jag fått gråta ut många gånger under året. Du har alltid fått mig att må bättre. Du är the love of my life beby. Du betyder hela världen för mig.  

SANNA
Om inte Gud hade skickat dig i mitt liv så skulle jag inte vara där jag är idag. Du har varit en sån underbar vän och syster i vått och torrt. Jag är så tacksam för att du finns!! Glöm aldrig bort det.- Love you my sister.

MARITA , MARITZA
Kan man önska sig bättre systrar än er? Nej det kan man inte. Ni har alltid funnits där för mig när jag verkligen har behövt prata ut. Vi har alltid stått så nära varandra och varit bästa vänner. Jag älskar er så mycket och längtar för nästa år och nya äventyrer med er! You are the best!

SANDRA
Hehe ja va ska jag säga...du är min pyjamas syrra :) vem skulle annars komma över och luffa med mig om inte du? Vi har alltid roligt tillsammans.. Du har blivit så vuxen redan att jag kan knappt fatta deT. Älskar dig lill-syrran♥

MINA BRÖDER
Ni är alla spelfreaks :D (Utom Kim då) men jag älskar er lika mycket för det! Ni är guldvärda och inget i hela värkden ska få dela på det vi alla har tillsammans! Syskon power :) det är familjen mot välrden

BECKA
Du har alltid varit som en lilla syster för mig. Jag har känt ett ansvar att ta hand om dig. Du betyder så otroligt mycket för mig. Saknar våra Bibelstunder ;) Love u

TANJA

Vad skulle mitt liv vara utan dig Tanja? Du har alltid ställt upp och varit en vän. Jag är oerhört tacksam för att du finns!! Året 2010 ska bli ännu roligare när vi två ska ut på våra shoppingsturer ;) Love you T

PASTOR ULF

Jag vill tacka dig för all vägledning och omsorg du har visat för mig. Jag är även mycket tacksam för en ivrig bloggläsare som dig ;) Du ska veta att du är en av de viktigaste människorna i mitt liv.  Tack för att du finns!!!

Ni är helt underbara allihopa!

Nu är klockan nästan tolv och jag sitter hos min familj. Kvällen blev inte som planerat och tack vare det så är jag med min familj. Små bröderna och farsan ska spränga lite raketer(läs- pengar) i luften- Jag ska bara se på. Gillar inte raketer. Sedan kommer älsklinge och hämtar mig och vi ska hem.. Sandra följer med och sover över ;) lilla fröken rolig.

Jag önskar er alla en välsignad år 2010!!!


Gott Nytt År!

Jo jag sa att jag skulle ta en paus men Nej! Jag måste skriva av mig lite ;)

Ikväll kommer jag att ha lite besök. Syrran Sandra , Becka och hunden Tekla. Alla andra ska typ dricka så det blir mysigt källskap med folk som lever som jag. Det blir massor av mat och godsaker.. Inga raketer..Fattar inte grejen med att spränga upp sin pengar i luften..Men men alla tycker olika :D

Många bilder ska det bli..ska lägga upp det imorgon!!!

Ni får ha en underbar kväll och drick inte för mycket nu!!


Bloggpaus.

Jag har inte någon inspiration att skriva så istället för torra inlägg så tar jag en paus.. Återkommer nästa vecka.

Love you all

Njut av lovet alla ni som har det!!!


Sviken och förvirrad

Jo hur känns det när alla bara sviker och lämnar en ensam? Hur känns det att se sina närmaste att supa bort sitt liv och lämna en ensam till och med på Julen?? Hur känns ensamheten?  Hur känns det när en av de bästa vännerna bara glömmer en och hör bara av sig när hon behöver något?Hur känns det när du har någon du älskar i ditt liv men ändå inte? 

Jo jag vet,Det känns smärtsamt. Mitt liv är mer komplicerad än någon kan tro eller veta, dels för att jag aldrig pratar om det eftersom ingen av mina vänner(förutom en) förstår de andliga tingen. Andliga striderna. Dels även för att jag vet varför det är så och hur det kommer att ordna sig.Visst det göt ont att se alla lämna en..och det värsta är att dem förstår inte det själva, för att det är ANDLIGT igen. Det är nog det jobbigast med allting..Att ingen fattar något av vad jag säger eller menar..Alla dem tolkar det världsligt fast det egentligen är andligt.. Puuh stunt samma... (jag e lite knäpp ja)


Svaret på alla mina problem är JESUS!  Jag vet att det är mycket jobbigt att vandra i hans fotspår men det är det värd. Har man hittat sanningen så släpper man inte det för något annat i hela världen. Han har bärd mig de senaste dagarna och jag vilar i hans nåd. Jag är ingenting själv, men han är allt och med honom är jag stark.

Jag ska fortsätta vandra och komma närmare Herren, djävulen kan försöka få mig att falla hur mycket han än vill-Han är redan besegrat av min Herre Jesus Kristus och när Jesus bor i mig så har han ingen chans!!!

Nu vill jag bara lägga till ett Bibelställe här.

1 Pet 4:3-5

Det är nog med att ni förr levde på hedningarnas vis- i utsvävningar och begär, i fylleri och supkalas, i vilda fester och förbjudna avgudakulter. Därför är de förvånade och hånar er, när ni inte längre tillsammans med dem störtar er ned i samma ström av utsvävningar. Men de skall stå till svars inför honom som är redo att döma levande och döda.

Amen!

Jag vet att jag kan vara lite bablig och rak med mina känslor, men jag vill dela med mig upplevelserna, både de underbara och jobbiga. Hey ni lär ju känna mig bättre ;)

Nej nu är jag alltför övertrött. Hörs imorgon igen,

Sweet dreams!

Här får ni även en nytagen bild på madamen M
Haha


Tävling hos Veronica Pain

Jag är med och tävlar om ett sött cupcakesarmband hos Veronica Pain, va med och tävla du oxå!!


Min Jul.

Disken ligger i hög och hela lägenheten saknar städning, men lilla jag sitter och slappar framför tvn. Julen har varit bra med massa mat och sällskap av familjen. Mest av allt har jag ändå längtat efter att bara få ligga i soffan och glo på julfilmer.

Jag fick några klappar jag med :) mycket sånt som jag behövde.

 

Här kommer lite bilder

 

Jesus in my Heart!!!

Snart beger vi oss iväg till julkaoset där ute. Men innan det ska jag bjuda er på den finaste låten jag hört!!

God jul på er alla och lyssna på den här. Hon kan verkligen sjunga med känslor!

Matt 2:1-6

När Jesus hade fötts i Betlehem i Judeen på kung Herodes tid kom några österländska stjärntydare till Jerusalem och frågade: "Var finns judarnas nyfödde kung? Vi har sett hans stjärna gå upp och kommer för att hylla honom". När kung Herodes hörde detta blev han oroad, och hela Jerusalem med honom. Han samlade alla folkets överpräster och skriftlärda och frågade dem var Messias skulle födas. De svarade: "I Betlehem i Judeen, ty det står skrivet hos profet
en: Du Betlehem i Juda land är ingalunda ringast bland hövdingar i Juda, ty från dig skall det komma en hövding, en herde för mitt folk Israel." 

Matt 1:23

Jungfrun skall bli havande och föda en son, och man skall ge honom namnet Immanuel(det betyder: Gud med oss).

 


Vaken än..

JO här sitter jag och försöker få min ekonomi att gå ihop denna månad. Tufft men jag är inte orolig det minsta..varför? Jo för att Gud är min försörjare och han ger mig allt jag behöver för dagen. Det har han gjort hittils och det har han lovat att göra till tidens ände. Tack Fader vår som är i himmelen!!!

Jag har läst ut min bok som heter Finalkampen. Den var så berörande och bra! En andlig bok som min underbara syster Sanna beställde till mig. Den helige Ande vägledde mig genom hela boken och jag upplevde så mycket av Gud. Jag fick lära känna honom mera och förstå vart världen är på väg. Jag har fortsättningen till Finalkampen med, den heter Kallelsen och jag tänkte läsa ut den under Julen. Finns väl inget som slår en mysig kväll med andlig mat och massa ljus ;) och mycket sötsaker så klart.

Nu tänkte jag gå och sova lite..imorgon är det en jobbig dag, fast ändå så mysig.
Akta er för snöstormen :)

Good night!!

Jag har fortfarande inte en aning om va jag ska köpa till min älskling!!!Hjälp!!!


Två nätter till Julafton!!

Jippiii!! Snart är det morgonen då jag och älsklingen sitter och dricker morgonkaffet runt granen. Julklappsöppning och Julmat hos familjen, Efter maten ska vi åka och julbasta vilket kommer att vara så härligt!!!

Imorgon är det shopping som gäller.Måste handla julmat och annat gott. Samt julklappen till älsklingen och familjen. Sen så får jag absolut inte glömma bort lilla Jaleel.

Det ska bli en underbar dag/kväll med Jesus i centrum, i alla fall för mig.

Idag ska jag julstäda det mesta och baka lite. Resten tar jag imorgon kväll.

Ni får ha en underbar Tisdag allihopa ;)

Kolme yötä jouluun on.

Tre nätter fram till jul lyder rubriken översatt på svenska då.  Jag har inte riktigt haft tid att uppdatera under helgen. Igår fyllde Tanja år och vi var där och hade trevligt :) Tack för en as rolig kväll gumman!!

Idag har jag handlat lite med min mamma och sedan städat till mysiga julsånger. Jag har bakning på schemat oxå och jag tänkte börja snart. Näst sista gången jag ska baka innan julen.. Jag kan knappt fatta att det bara är tre dagar kvar!! Det jobbiga med allt är att jag får pengar dagen innan så det blir ganska stressigt(fast jag gillar att ha många bollar i luften) Jag är en effektiv människa :)

Kim broshan sover på min soffa..ska nog gå och väcka honom från sin tupplur nu och börja greja med bakningen.


Ps. Jag klarade alla andra ämnen utom datorkunskapen.. Omprov efter julen :(Vad är Julen för er?
Lite bilder.

Här kommer lite bilder från gårdagens bakande
Sen en mongo bild på Madamen självBullarna blev goda hehe även om jag och Benjamin var lite osäkra på resultatet. Inte lika goda som mammas men vem kan mäta sig med henne???


Nu tänkte jag städa lite och sedan ta en promenad till familjen.

Ikväll tänkte jag skriva något lite vettigare.


Grattis jag och älskling!

Idag har det gått sex år sedan vi träffades för första gången och vi har varit tillsammans enda sen dess. Det var verkligen kärlek från första ögonkastet :)

Ikväll ska vi äta något gott tillsammans och bara vara extra goa mot varandra. Jag hade jätte gärna viljat köpa något litet till honom men tyvärr har jag inte råd, Kanske ska jag skriva ett kärleksbrev eller kort ;)

He is the love of my lifeEn bild på oss tagen för cirka 5 år sen


Jag har benjamin på besök och vi håller på bakar bullar. Degen jästar för tillfället och snart ska vi börja rulla bullar. Återkommer med bilder senare.

Ha en underbar Freddagskväll allihopa


Mat i ugnen.

Visst det må låta lite knäppt att han mat i ugnen vid tolv på natten. Grejen är den att vi får gå efter älsklingens jobbtider, han slutar alltid så sent och vi äter när han har kommit :)

Ikväll fick det lov att bli lasagne ala MandyBilden är hittad vis google!


Ville bara säga en sak till... I LOVE MY JESUS!!!


Hundtvätt

Haha nu är sista provet gjort och jag vet verkligen inte hur det gick. Får besked imorgon eller på måndag. Hoppas verkligen att jag får G i alla fall.

Resten av kvällen har jag ägnat åt städning med mera. Jag tvättade även min illaluktande hund haha,, Det gick inte så bra att lura Zorro till badrummet, Han la sig bara ner och ignorerade mig. Han hatar att bada, men jag fick honom lurad med en korvbit. Han njöt av badet i smyg.

 

Envisa hund :@!!!!

&

Lite bus efter badet
Nu ska jag umgås med mina systrar. Har dem på besök ;) snart kommer även älsklingen hem.

Good night på er allihopaa
Sista skoldagen.

Jippii Idag börjar jullovet!! Jag har massor att fixa innan julen men det kommer jag att hinna med nu under helgen. Tänkte baka lite julbullar imorgon och annat gott, sedan blir det ju julstädning och julklappshandling. Blir inte mycket julklappar i år pga dålig ekonomi men julen handlar ju inte ens om prylar utan om Jesus Kristus.

Jag ska snart iväg och göra sista provet.. Hjälp det är Matte!! Jag får göra ett extra prov eftersom jag inte klarade provet vi hade sist. (gav upp) Jag var i obalans och glömde bort hur man räknar men idag ska det gå mycket bättre.

Nu önskar jag er en jätte bra dag!


Mvg i Svenska A

jag blev så otroligt glad att jag skrev - Tack Jesus inför läraren!! Mitt första MVG någonsin. Det har inte varit lätt att gå i skolan i ett annat land men äntligen har jag lyckats. Och inte jag ensam utan med Gud som hjälper mig. Det var uppsatsen om ''Val som berör ''då jag skrev om mitt val att följa Jesus. Jagg sa ju att Gud lägger den onda att tjäna den goda ;)

Nu har jag sista provet imorgon och sedan är jag klar med allt.  Måste plugga massor nu så att jag klarar det,

Gud är God! Va än alla säger!!!Lunta tulvillaan

Va magiskt med all snö där ute. Alla mina fönster hemma är snötäckta :)

Jag ville bara skriva och säga att JAG FÍCK VG PÅ NATURKUNSKAPSPROVET. Jippiii!!! Vissa av er vet ju hur svårt jag hade för energiomvandlingar men nu vet jag att jag kan dem oxå.. Får se va jag får för betyg nu, G eller Vg eftersom jag har prov på båda..Hoppas på Vg så klart.Han tar säkert hänsyn till alla fina insändningsuppgifter jag skickat :)

Just nu sittar jag och njuter av mitt morgonkaffe,Snart ska jag iväg tll skolan och få reda på betyget i svenskan. Sedan blir det prov på Datorkunskap, Önska mig lycka till.

Här får ni något att skratta åt ;) hittade den i en gammal mapp på datorn..


Julstämning

Min lediga dag började med städning och en promenad till min familj. Där tillbringade jag några timmar och såg på när andra klädde julgranen. Julmusiken splades i bakgrunden och allting kändes så magiskt. Snart är det jul och det känns! Julstämningen är på topp.

Senare tog jag och Zorro en långpromenad till min bror och Tanja. Det var så vacker med allt snö och jag kunde ha gått i snön hla kvällen om inte fingrarna hade frysit till is. Där borta bjöd dem mig på mat och jag fick låna datorn för att förbereda mig inför provet imorgon. Jag har nämligen ett prov på datorkunskap imorgon vilket kommer att innebära tre timmarssittande på kvällen. Blääh orkar inte men måste ju för att få betyget.

Nu har jag äntligen kommit hem och ska snart få besök av min lillebror och hans flickvän.

Fick nyss ett samtal av inkasso,,,frågade varför han ringde så sent men det tyckte inte han..har lite gamla dumma skulder att betala tillbaka och den här månaden hade jag inte råd så direkt är dem på en och ringer hela tiden. Haha måste betala in det nu nästa vecka så att jag slipper den sura gubben ;P

Nu ska jag plugga lite matte(ista provet på Torsdag) sedan ska jag bara umgås med människorna.

PS. Vet inte hur länge mitt internet kommer att funka, ifall jag förvinner ett tag så vet ni varför :)Bakning med mera...

Nu har man i alla ffall bakat lite till julen. Jag gjorde såna där Finska bakelser..Ver inte hur man ska översätta det men de kallas typ för julstjärnor. Jätte GODA. Tänkte baka en sats till under veckan :)

Maritza syrran och Jaleel var här och hälsade på. Roligt att umgås med henne lite alone oxå, Vi åt finska piroger och skrattade åt Jaleel som höll på med sina miner och påhitt.

Jag är så lycklig över att vi äntligen har fåttt SNÖ. Tog en lektur med hunden nyss och det var så skönt. Skulle ha kunnat stanna ute hela natten ;) älskar vinter.

Här kommer lite bilder igen!

 


Njut av snön nu så länge vi har det.


En ny vecka med nya tag.

Måndag igen va? Helgen har varit bra och lugn. Jag har haft lite besök och haft det roligt med mina vänner/familj. Nu är jag hos mamma och  lämnar hunden. Snart åker jag mot skolan och pluggar matte.  Jag har tänkt baka lite ikväll, måste ju börja någon gång innan jul hehe.

Nu är det bara två dagar kvar till jullovet!! Jippiii!!!


Nu var det Lördag igen.

Tiden går så fort tycker jag,känn som att det var lördag nyss. Igår kväll tittade vi på en film som heter flickan som lekte med elden. Den var jätte bra. Spännande och intressan.


Nu har älsklingen åkt till jobbet och jag sitter och dricker mitt morgonkaffe. Hunden måste rastas och disken fixas. Jag borde nog gå och ta på mig och gå en promenad nu med honom.  Igår fick Zorro leka med Beckas hund. Vi fick knappt hem dem så roligt hade dem. Måste göra om det ikväll om hon hinner.

Uppdaterar med något mer intressantare senare idag


The Ugly Naked Guy.

Just det jag glömde nästan berätta något as roligt, Ni har alla säkert sett på Vänner och sett deras granne den "Ugly naked guy" Igår så upptäckte jag och Tanja att även jag har fått en sån. HAHAHAH Vi skrattade ihjäl oss när vi stod där och verkligen förstod att han var naken och han brydde sig inte om någon såg..Och tro mig det syndes utan att man tittade!!

Det var lite roligt att nu är vi mera som vänner, vi har vår egna nakna gubbe :P
Hhahaha
Ibland måste man ha lite humör med eller hur ;)


Hmmm...Mat snart...

Känner mig ganska hungrig just nu. Älsklingen kommer snart och jag ska laga mat till oss. Det blir nog även en film när vi har ätit. Riktigt mysig fredagskväll.

Här kommer vår lilla pepparkaksgubbe JALEEL♥
Mer än så hade jag inte att säga ikväll.

Good NIGHT


God Fredag på er!

Igår hade jag Tanja övernattande hos mig och det var as trevligt. Även fast jag sprang runt som en tok och fixade med tvätten hela tiden. Jag har varit i skolan och ska snart till Jaleel dagis och se på deras julspel :) Lill-killen växer för fort.


Nu ska jag ringa ett samtal till bovärden och klaga om det äckliga/stökiga tvättstuga.


Hello!

Sitter hos familjen och väntar att tiden ska gå. Jag ska åka till skolan, börjar vid två. Tanja kommer och hämtar mig och sedan ska vi åka och köpa en plast julgran. Min allra första julgran :) Julen har jag inte hunnit tänka på mer än så.Det finns mycket som jag vill baka och fixa men det får bli nästa vecka när skolan har slutat.

Mitt internet funkar inte alls, får ringa och skälla på tele2 lite idag!

Peace and Love
M

Sohooo!!

Nu funkar internet hos mig någolunda bra. Skönt att äntligen vara hemma. Jag har bara varit hemma och pluggat emellan proven idag, Så lite mys med en bok utan läxor känns väldigt lyxigt just nu.

Jo jag skulle skriva lite om den andliga kampen jag fick återigen uppleva igår kväll efter en härlig kväll med Alpha folket.  När jag kom hem så satte jag mig och läste Bibeln. Det var helt otrolig hur Guds ord blev uppenbarad för mig och samtidig så kom motståndet. Jag hamnade i ett gräl om egentligen ingenting. Blev påhoppad med massa elaka sms som jag verkligen inte hade förtjänat. Jag fick direkt ett ord från Gud och det löd så här: "Djävulen använder dem som han kan använda"
, dvs dem som han har i sitt grepp. Han gör det alltid genom dem som står en närmast för att han vet vilket tråd han ska dra i så att vi ska tappa fokuset och börja tänka köttsligt.

Det hela slutade med att jag var mogen och fortsatte inte bråka utan bad om ursäkt för något jag sagt(vilket var verkligen inte något allvarligt  eller personligt utan bara en princip fråga)  jag blev kallad för massa fula saker och blev anklagad för mitt perfekta liv och mitt perfekta jag. själv så vet jag att jag inte är perfekt..långt ifrån. Och ja har aldrig påstått det för någon och minst trott det om mig själv. Jag blev anklagad för att vara bättre än alla andra syskonen i min familj och massa annat lika "roligt" Jag blev anklagad för att jag har ett bra liv och är lycklig. Att jag har förstört för alla. Alltså grejer som inte ens stämmer någonstans, Feta lögner bara. Men som sagt så var jag väl medveten om vad det var jag fick gå genom.

Grejen är att jag är precis lika världelös och svag människa som alla andra i min omgivning. Det är inte jag som är bra och perfekt. De ser Jesus i mig för det är han som är perfekt och lyser genom. Därför blir jag anklagad för att tro att jag är bättre för det är precis vad dem ser,, Dem ser att jag har det bra och dem vill ha det jag har fått. Och anklagaren, den gamle ormen gör sitt gamla jobb och låter aklagelserna komma, allt det här får komma och komma, och ju mer motstånd det kommer ju mer gläder jag mig. För ju mer får vi lida för Kristi skull desto mera lyser han genom oss. 

2 Kor 4:6-11

Ty Gud sade; "Ljus skall lysa fram ur mörkret", han har låtit ljus lysa upp våra hjärtan, för att kunskapen om Guds härlighet, som strålar fram i Kristi ansikte, skall sprida sitt sken.
Men denna skatt har vi i lerkärl, för att den väldiga kraften skall vara Guds och inte komma från oss. Vi är på alla sätt trängda men inte utan utväg, rådvilla men inte rådlösa, förföljda men inte övergivna, nerslagna men inte utslagna. Alltid bär vi Jesu död i vår kropp, för att också Jesu liv skall bli synlig i vår kropp. Ty vi som lever utlämnas ständigt åt döden för Jesu skull, för att Jesu liv skall uppenbaras i vår dödliga kropp.


Det häftiga med hela kampen var sättet Gud gjorde det dåliga till en välsignelse för mig. Jag hade ju uppsatsskrivning på nationella provet  imorse. Jag fick bara sova få timmar och var panikslagen inför provet..Jag sa till Gud att nu får du faktiskt ge mig lite hjälp så att jag får bra betyg på det. Jag satsar ju ganska högt och skulle skriva en jätte bra uppsats med bra innehåll.

När jag väl satt där inne, trött och förvirrad så såg jag på provets fyra möjliga rubriker. Den första löd" Val som berör" och då skulle man skiva om något val man gjort i sitt liv och omgivningens reaktioner av olika slag. Haha då tog jag inspirationen från gårdagens händelse och skrev ner ett vittnesbörd med handlingen Mitt val att följa Jesus. Där satt den. Det bara flöt på och nu väntar jag på resultaten som ska komma i veckan. Hur häftig är inte vår Gud? Förstå att ha Honom till hjälp i allt.

Gud lägger de onda att tjäna det goda..

Nej nu är det slut bablat här och boken väntar..Älsklingen skulle komma med mat snart,,Latmask Mandy har inte orkat/hunnnit laga mat idag haha.

God natt på er och vi höres imorgon.
Hos mamma och pappa

Va gulligt det där lät hehe.. Jag har haft en tuff dag med två prov och en icke fungerande nätverk hemma. Hade viljat blogga flera gånger under dagen men NEJ. Nu så har vi firat vår lille bror Daniel som fyllde hela 15 år idag. Kom precis hit från Naturkunskap lektionen/provet och är ´helt slut. Ska ta min lilla vouve och gå hem,.

Sätta mig i soffa och läsa mina två nya böcker som anlände i brevlådan imorse. Tack till min underbara syster Sanna. Lite andlig mat med andra ord.

Ska berätta lite mer om min dag och min kamp i andevärlden som jag upplevde igår natt  och idag.

Men just nu känner jag mig ungefär så här.

LAGOM TRÖTT&KNÄPPHåll ut! svar på alla kommentarer kommer under kvälle/natten :P


Ingen Gudstjänst för mig.

Nej det blev inget. Jag var så trött och behöve verkligen sova ut efter flera tuffa veckor. Nu tänkte jag damsuga lite och göra mig i ordning för dagen. Ska åka till Ikea med Tanja lite senare och köpa hyllor och soffbord.. Bakning står oxå med i schemat :) ifall jag hinner hehe.


Ensam med Jesus.

Nu har jag haft besök av mina små bröder och Markus och Tanja. Det var trevligt att ha lite sällskap här hehe. Nu har jag suttit ensam och gått genom lite foton och lyssnat på lovsång. Dt känns så underbart att få umgås med Jesus helt ensam. Detta har jag behövt!

Jag har massor med läxor som ska göras, tänkte passa på innan älsklingen kommer. Sen bir det matlagning för oss.

Här kommer bilder...

Folket runt fikabordet ;)Älsklingen kom med rosor första dagen. Han är världens gulligaste ♥Zorro bebisen
Nu ska jag verkligen ta itu med läxorna. Imorgon tänkte jag även komma iväg till Gudstjänst.. I need my family!

God bless you all!


Regn regn..

När ska det börja snöa? Jag som beställde det redan förra helgen.Är lite trött på all regn.  Just nu är jag hos mamma med Zorro. Var tvungen att lämna han här medan jag ska handla. Han är ju inte van att bli lämnad ensam i den nyalägenheten än så jag fåtr släpa med honom överallt haha.


Ikväll kommer Min bror Markus och Tanja förbi. Måste handla lite fika. Senare så tänkte jag laga till en god middag för mig och min älskling. Vi ska fira över vårt nya hem. Mysigt.

Ni får alla ha en underbar Lördag.


Mitt nya hem!

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på familj och vänner som har fastnat på bild under flytten. Jag har haft en underbar dag och sån frid att få sitta ensam en stund.. Mycket kvar att fixa men det ordnar sig, lite i taget.

Här kommer lite bilder!!!!Mamma monterar stolar
&
Pappa skruvar ihop dem

Min söta Sanna :)
&

syskonen Benjamin och MaritaLill -syrran testar vår nya soffa :)
Nu har Öbo fixat med tätlister i fönstrena så att vi slipper frysa här. Jätte skönt att få ha det varmt och mysigt.

Nu ska jag fortsätta röja undan lite grejer,

Ha en underbar fredagskväll allihopa.

Bless


Sorry!

Jo jag vet, min uppdatering har inte varit det bästa den senaste tiden men jag ska uppdatera med bilder och annat skoj ikväll. Idag har jag haft nationella provet på Engelska..del två då och efterår hade jag svenska. Jag fick tillbaka en uppsats och betyget vart MVG, Snacka om att jag blev GLAD,

Just nu är jag hos mamma och pappa och hämtar hunden. Han får ju vara här på dagarna så han slipper vara ensam, min lilla bebis.

Jag skriver senare ikväll när jag väl kommit hem.

Tack för alla fina kommentarer :) svarar på alla så fort jag hinner.


Hej Sverige!

Nu är jag hos mamma och håller på bloggar.. Jag har flyttat och allting är i sin ordning. Sov min första natt i mitt nya hem :) vaknade dock av den kalla lägenheten.. Jag är så van att ha varmt hemma, hos föräldrarna är det jämt 25 grader och i min lägenhet är det knappt 20. Måste ta kontakt med bovärden så att han får fixa fönsterna,,det drar jätte mycket.

Igår hade jag besök av min familj och vänner. Jätte trevligt att alla ville komma och hälsa på mig och gratta mig för mitt nya hem. Jag fick även inflyttningspresenter vilket var enormt för mig! Jag hade ju verligen inte förväntat något och ingen hade behövt ge nåt. Tack ska ni ha alla underbara människor!


Jag har tagit lite bilder från igår, lägger upp dem ikväll när jag kommit hem.

Jag fick ett sms från Jysk om att min soffa redan är där.. Jätte bra! Idag ska jag hämta den och det blir min första soffa slöardag hemma :) Det behövs för min kropp värker efter så mycket slit.


Jo snart kommer Tanja och vi ska åka och storhandla MAT!

Njut av det kalla vädret nu!