Oljan i Lampan

Nu är det politik som gäller igen.. Blir typ trött efter en halvtimme och känner för en paus. Diktatur och demokrati samt makt i samhället är ämnet och vi ska ha ett stort prov om detta på ondag, Måste hinna plugga klart ikväll så att jag kan vara med på Beta imorgon kväll.

Idag har jag varit på Gudstjänst vilket var helt underbart. Pastor Jan predikade om Jesus återkomst och om den sista tiden vi lever i just nu. Oljan i lamporna måste hållas fyllda, och Guds församling måste resa på sig!

Vad jag tycker är det mest härliga när man går till kyrkan är:
Alpha deltagare som är fyllda av Guds glädje! En kvinna vittnade idag om att hur hela hon hade blivit totalt förändrad sedan hon blev frälst.. Glädjen och friden hon smittar av sig var Jesus rakt genom!
Man blir varm om hjärtat när man ser andlig växt hos nyfrälsta ♥

Pastor Ulf sa något väldigt viktigt idag,'' LÅT INGEN TA GLÄDJEN IFRÅN DIG!'' Det var något som gick rakt in i mitt hjärta eftersom jag har upplevt att min glädje har försökts ta bort ifrån mig. Glädjen över att tillhöra Jesus. Han sa även något väldigt bra, det är lätt att vara glad när allting går bra, men det är inte lika lätt att vara glad när motgångarna kommer. Men tack och lov för Oljan i Lampan!!!


Nu ska jag gå och slänga i mig lite käk, sedan blir det mer politik och förhoppningsvis även historia.


Jesus är Kungen över alla andra kungar..bara så ni vet det ;)


En as BRA kväll!

Vilken otroligt lyckad kväll måste jag verkligen säga. Jag förlorade fast jag fick tre strikes :P men det gör inget för roligt hade vi! Det blir bowling igen nästa helg och jag längtar redan haha!

Lite bilder från kvällen..batteriet var nästan slut så sorry för dålig kvalite

Hmm, vilken bra fotograf vi hade.. Det är jag utan huvud :PKim kör med sin grymma stil :DÄlsklingen med foten över linjen..inte undra på att det gick så bra för honom!Becka, så liten och söt :)  Sorry Becka, men du måste vara med , don't kill me, pleaseJag och älsklingen fjantar oss :PResten av bilderna var väldigt dåligt tagna, hehe hann inte riktigt med takten.


Nu är klockan redan fyrapå morgonen och jag ska upp tidigt till Gudstjänsten!

God natt på er!Fullt upp i skallen.

Mitt skalle har haft fullt upp med politik idag. Jag pluggar inför samhällskunskaps provet och måste ta en paus nu. Heheh det får inte plats med hur mycket som helst på en dag.

Ikväll ska vi åka och disco bowla. Vi åker med Kim och Becka. Det kommer bli as roligt eftersom jag suger på bowling haha. Älsklingen som är duktig var väldigt snäll som lät mig vara med i hans lag även fast jag suger :P

Skoj ska det bli!!!


Äidin kyyneleet - Mammas tårar

Mamma visade mig denna video för några dagar sen och den är så bra och berör mitt hjärta.

Den är på finska men fin även om man inte förstår språket.

Lyssna på den :D


Trött, och sjuk :(

Jag känner mig helt färdig, det låter inte som mig faktiskt. Klockan har inte slagit tolv och jag är redo för sömn. Idag efter jag varit och grejat på posten med mera så köpte jag en lakritsstäng på Lidl. Jag var tvungen att få llite socker eftersom mitt blodsocker sjönk rejält.. När jag väl hade ätit den så började jag få kramper i magen. DET VAR NÅGOT FEL MED GODISET... Jag har lidit hela dagen med kramper och toabesök.

På jobbet hade vi bara två ungdomar, vilka stack typ efter en halvtimme. Det är ju lov nu och alla är typ bortresta. Tur för mig att vi fick sluta tidigare!

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och se på en film som heter Solstorm
Från posten.

Hämtade mitt paket som innehöll dessa sköna snygga stövlar, Älsklingen var gullig och köpte dem till mig.  Jag har redan provkört skorna och det kändes som att man gick på moln :)
Tack min Rakas♥
Nu slipper jag frysa fötterna av mig vilket lättar livet enormt mycket,


Snart ska jag fixa mig i ordning och dra till morsan, ska lämna Zorro hos dem under tiden jag jobbar.

Vad har ni för planer ikväll?


God Morgon ;)

Fredag idag och morgonen har startat kanon bra. Blev väckt av älsklinge som kom med kaffe till sängen. Va gullig han är!!! Världens bästa helt enkelt.  Jag ska snart iväg till posten och hämta ut en sak, vad får ni se senare. Sedan ska jag fika lite hos mamma, och resten av dagen ska jag städa och plugga tills jobbet kallar.

Jag älskar fredagar, för att jag är ledig från skolan då och jobbar på kvällen :) Finns inga bättre dagar!

Jag hoppas ni får en underbar dag allihopa.

Peace and Love


Rom 8:31-34

Vad skall vi nu säga om detta? Är Gud för oss, vem kan då vara emot oss? Han som inte skonade sin egen Son utan lämnade honom för oss alla, hur skulle han kunna annat än också skänka oss allt med honom? Vem kan anklaga Guds utvalda? Gud är den som frikänner. Vem är den som fördömer? Kristus Jesus är den som har dött, ja, än mer, den som har blivit uppväckt och som sitter på Guds högra sida och ber för oss.


Nya gardiner..

Vart lite besviken på dem, såg inte alls likadana ut i katalogen men hyfsat fina i alla fall. Mina tapeter förstör allt, gult i vardagsrummet, vem vill ha det?  Längtar till den dagen jag får helt nya, det borde bli snart, det var ju flera veckor sen jag var hos Öbo och valde tapeter :S

Gardinerna är från Ellos  och ser ut så här.Och en närbild
Hela dagen har rullat på alldeles för fort och jag har hunnit göra mycket.  Nu ska jag sätta igång med lite matlagning, älsklingen kommer hem snart,


Laa laa och klar med dagens ärenden.

Det tog ju några timmar att fixa allt som skulle fixas. Var och storhandlade och tog en sväng på stan med mamma på jakt efter hundmat. Nu är allting klart och jag ska snart hem och göra veckans storstädning!

Hämtade ut mina gardiner och längtar efter att få sätta upp dem.

Kanske lägger jag in en bild, så kan ni ju få något att se på eller kanske till och med inspiration :)

Parapii Parapooo!

Yes god morgon alla läsare!

Jag försov mig idag, vilket kanske inte är det roligaste men vad gör man när man är ständigt trött och febrig. Today har vi vår ''lönedag'' och jag ska storhandla mat haha. Ska även äntligen kunna hämta ut min gardiner till vardagsrummet, paketet har liggat i posten och möglat ett tag nu.. Skön att få gardiner som täcker lite så att jag slipper se den nakna grannen 24/7

På tal om det.. Vad finns det för lagar i Sverige om nakna grannar? Man får väl inte blotta sig? Jag har länge tänkt ringa till bovärden men vill ändå inte vaRA taskig mot mannen.. Inte så kul när alla mina gäster va skriker rakt ut när dem får syn på honom.. Jag har blivit så van att jag tänker inte ens på det mera.. Men något måste ändå göras, Ska nog ringa till bovärde och fråga honom.

Idag händer inte så mycket. Ska handla och sedan blir det städning och plugg. Hunden finns alltid med i dagens schema så honom skriver jag inte mycket om hehe.. Han fick föresten antibiotika för 500 kr! Efter skabben drabbades han av en inflamation i huden och kliar sig på grund av det. Nu hoppas jag att han blir frisk efter två veckors kuren.


Nu ska jag ta på mig och ta en promenad till Mamma.Min bebis :)


Livet är inte rättvist.

Många gånger tänker jag på att hur orättvist livet på jorden är. Vissa människor har det lätt medans andra får kämpa för att få sin rätt genom. I Sverige får man inte det man är berättiga till om man inte vet vilka trådar man ska dra i. Man blir hela tiden bemött som en kriminell eller fuskare bara för att det är så många i samhället som glider på lagarna!

Speciellt i våran familj har vi stött på dessa problem. Jag kan ta ett exempel från mitt eget liv.

Jag blev arbetslös och var tvungen att vända mig till försörjningsstöd. Jag gick på ett program genom arbetsförmedlingen för att kunna ha rätt till min norm. Jag sökte även hyresdel för rummet jag bodde i hemma hos mina föräldrar. Min syster fick det men jag blev nekad.

Jag gjorde en överklagan och förklarade att min syster som bor i samma rum får pengar men inte jag. Och att mina föräldrar inte har råd att bo kvar om inte vi betalar en del.  Vad tror ni jag fick för beslut?

Ett nej från länsrätten med. Orsaken var detta:

Dem ansåg att hyran skulle vara lika hög betalade jag mina föräldrar eller ej, och att det inte spelade någon roll. Detta var deras dumma grund på beslutet. Jag skrev ju att dem inte hade råd att ha en sån stor lägenhet om inte vi betalade in hyra. Plus att min syrra fick det!!

Nu i somras så fick jag hyresdel och dem ansåg att det var en självklarhet..

Fattar ni va jag menar?? Saker som vi har rätt till får vi inte om vi inte fjäskar och kämpar. Ibland så tänker jag bara på allt krångel och blir så förbannad på systemet i Sverige!

Livet är orättvist men Gud är rättvis. Och han förblir trofast även då vi tappar modet och tron!

Joh 15:18,19

Om världen hatar er, skall ni veta att den har hatat mig innan den hatat er. Om ni vore av världen, skulle världen älska er som sina egna. Men ni är inte av världen. utan jag har utvalt er och tagit er ut ur världen. Därför hatar världen er.

-Jesus Kristus(bilden är från google)


Monday

Yes, It's Monday och det snöar igen. Nu är man lite trött på all snö och kyla. Gick en promenad hem till morsan idag vid åtta och höll på dö på vägen dit..Asså på riktigt!!  Sedan såg jag att det var 20 minus grader ute. Hur länge ska man behöva frysa? Gud ge oss sol opch värme så vi slipper gå småsjuka de flesta dagarna..

Jag äger ju ingen vinterjacka.. Min gick sönder för några veckor sen.. Det var en rolig händelse, jag satt fast i jackan bokstavligt talat och kunde inte få av mig den. Dragkedjan hade fastnat och jag var tvungen att ropa efter hjälp. Tills hjälpen anlände så hade jag redan hunnit diska och dammsuga med den varma jackan på-. Sedan blev jag fri. Nu går man med en höstjacka och väntar på bättre dagar.

Inte nog med det så har mina höstskor gått sönder i sulorna.. Mina fötter blir alltid alldeles blöta sedan frysen dem till is.. Detta är inte roligt!!! Men men snart så blir det nog sommar och man slipper tänka på kläder.

Somliga går med trasiga skor, säg vad det beror på?

Riktiga rikedomar är inte  mammon!

 

 


Igår

Jag fick först beök av Markus broshan, Tanja och Marita. Det var as roligt att snacka minnen med Broshan och planera bröllop med Tanja. Marita skrattade åt allt som vanligt, hehe sån är hon :)

Sedan kom älsklingen hem och vi fick besök av Kim och Becka. Vi lagade mat tillsammans och umgicks. Snackade om allt mellan himmel och jord samt hade en liten armbrytningstävling...Jag är starkare  än vad dem trodde :P

Becka fick nån kick och klädde ut sig i fula kläder.. Här kommer två bilder från kvällen!! Hahaoch armbrytning mellan killarna..Idag mår jag mycket bättre, förkýlningen är nästan borta. Jag har sovit mycket under helgen och det har gjort mig frisk..

Imorgon har jag provet i religion, så det gäller att plugga hela dagen/ kvällen idag.


Dagens Bibelord!

Matt 6:5,6

Rätt bön

När ni ber skall ni inte vara som hycklarna. De älskar att stå och be i synagogorna och i gatuhörnen för att synas av människor. Amen säger jag er; De har fått ut sin lön.
Nej, när du ber, gå in i din kammare och stäng din dörr och be till din Fader i det fördolda. Då ska din Fader, som ser i det fördolda belöna dig.
Sjukling mitt i snöstormen.

Det är inte kul.. Vara sjuk och omkringat av snöstormen. Hunden måste rastat hur mycket det än snöar och jag ser typ inget pga mina rinnande ögon. Ush säger jag bara.  Sitter här och dricker min fjärde kopp kaffe och försöker komma igång. Har damMsugit och disken väntar... Ska få besök av Markus och Tanja sen.

På måndag har jag två prov. Uppsats på Svenskan och prov i Religion.. Måste verkligen plugga hårt idag/imorgon!!

Jag ska hålla mig inomhus idag så mycket som det bara går. Ut med hunden snart.. Håll tummarna för mig :P

Vad ska ni göra idag?


Miffon
 

Kvällen hos Becka :D


Jo, Jag lever :D

Kom precis hem från jobbet, hade lill-broshan Benjamin med mig  och det var skoj. Andakten var jätte bra och budskapet berörde nog många ungdomar.

Nu är man lagom trött och hungrig efter fyra timmars spelande med kidsen. Som tur är så har jag och Beby blivit bjudna på mat hos Becka&Kim broshan. Skönt att få mat samt riktigt bra sällskap.

Jag har tänkt mycket på kommande inlägg och ibland snurrar det för mycket. Jag kommer att lägga till fler kategorier och skriva om mycket saker :D Mer om  Jesus och mina funderingar kring livet med honom.Här får glo på en fjantbild på mig och älsklingen :P
Full rulle!

Vaknade upp till en ledig dag :) Fick besök av min vän Emma och hennes socker söta dotter Sonja. Jag hade jätte trevligt med bebisen och Emma så klart och lite bebyfeber fick jag nog :D

Resten av dagen har bestått av långa promenader och spring hit&dit. Nu så har man käkat och städat och snart kommer min lilla Becka hit och pluggar med mig :P

Två prov nästa vecka, MVG i sikte, mycket plugg!!

Här kommer dagens Bibelord direkt från mannakornsburken :)

Rom 12:11-15

Var inte tröga när det gäller nit, var brinnande i anden, tjäna Herren. Var glada i hoppet, tåliga i lidandet, uthålliga i bönen. Hjälp de heliga med vad de behöver. Var ivriga att visa gärstvänlighet. Välsigna dem som förföljer er, välsigna och förbanna inte. Gläd er med dem som är glada, gråt med dem som gråter.

 


Dagens Halleluja Moments!

Nu tänkte jag starta en ny kategori med titeln ovan. Jag har så mycket att vara tacksam över och mycket  händer  varje dag.  Vi ska inte glömma bort alla välsignelser vi får ta del av var dag.

Dagens Halleluja Moments är:

• VG på Historias muntliga förhör

• Blev erbjuden lite extra jobb och kanske även sommarjobb(utan att ha sökt, typiskt Gud!)


Sen ska vi absolut vara tacksamma över att ha mat på bordet och tak över huvudet,


Ps. Tiotals besökare och inga kommentarer!!! Vad är det med er?


Veterinären igen.

Nu har man varit hos veterinären för fjärde gången. Skabben vill inte lämna min hund. Jag hoppas att denna gång var den sista, börjar ha dåligt med pengar och nerver. Tur att jag börjar vid två idag och behövde inte vara borta från skolan.

Iågr var det hur härligt som helst på Beta. Alla delade med sig av vittnesbörd som berörde och det var sån Gudsnärvaro där. Andensgåvor i bruk :)

När jag väl kom hem så kände jag mig febrig och slö.. Vi tittade på film och jag somnade nästan direkt och vaknade inte förran älsklinge väckte mig och tog mig till sovrummet. Jobbigt när man är febrig en dag och nästa dag mår man bra igen.. Det bara smyger runt i mnin kropp utan att slå till ordentligt.. Får hoppas på att det blir till helgen så att man inte behöver sjukanmäla sig.

Jag skrev i förra inlägget om FRÅGESTUNDEN. Nu har ni chansen, vad väntar ni på?
Skriv en fråga på inlägget här under ↓

Va duktiga ni är som läser.

Nu är jag glad över alla nya läsare jag fått :) Jätte roligt att ni gillar min blogg och vill fortsätta läsa!!

Jag tänkte starta en frågestund på min blogg nu. Fråga vad ni vill!! Det måste finnas massor av saker ni undrar/är nyfikna på? Jag svarar på alla seriösa frågor så passa på NU!

Svaren kommer jag att puplicera på bloggen under veckan.

Snart sticker jag iväg till Beta och innan det måste jag hinna fixa käk och rasta hunden samt föna håret.

Bomba mig med frågor!!


Äntligen klar med all plugg!

I am done! Det tog fyra långa timmar och jag känner mig lagom trött. Oftas så har jag svårt att sätta mig ner och plugga, speciellt under dagen.. Det finns alltid massa annat som "måste" göras och då föredrar jag att plugga senare.. Vilket är typ dagen innan uppgifterna ska vara inne!! Lär man sig aldrig? Jag funkar faktiskt bäst på kvällen/natten och pluggar gärna då men nu ska jag skärpa mig och försöka hålla takten, så att man inte har en hög med läxor på söndagen.

Nu väntar jag på min älskling, sen blir det sova och upp tidigt imorgon.
Beta imorgon kväll!!

Ville bara tillägga något väldigt viktigt från mitt hjärta -"jag älskar min systersson Jaleel över allt annat på denna jord♥"
Det finns inget vackrare på denna jord än du Jaleel♥
Mosters lilla Ängel


Syrrans nya design.

Gå in och läs min syrrans blogg. Jag har hjälpt henne lite med designen så nu är den jätte fin.

Besök henne Här

Sitter hos mamma nu.. Här får ni dagens Bibelord  med :)


Glad alla hjärtans dag!

Vilken underbar dag vi har i Örebro. Solen skiner och humöret är på topp.  Imorse vaknade jag av att älsklingen kom med kaffe till sängen :) sedan fick jag ett hjärta fylld med godis och rosor och igår åt vi en god kinesisk middag!
Min älskling är den bästa ♥♥

Vad har ni för er idag?

Kan knappt gå..

Aj, aj va ont man kan ha!! Jag grät nästan när älsklingen väckte mig. Varje muskel i kroppen känns helt sönderslagna och benen vill inte hålla mig uppe. Det är hemskt hur dåliga muskler man har när man inte tränar. Nu har jag i alla fall lyckats gå en promenad med hunden och affären är nästa försök.

Igår jobbade jag och allting gick bra. Jag hade jätte trevligt och resten av kvällen tillbringade jag med min Honey. Idag är det plugg och tvättstuga som gäller.. Sen ska jag baka en hjärtformad tårta för imorgon. Presenten till älsklingen är köpt och vi firar troligen redan ikväll. 

Har ni köpt något till era kära??

Nu ska jag försöka resa mig från stolen utan att skrika till. Måste handla hur ont det än gör.


Hello träningsvärk!!

Det värker i varje muskel i min kropp. Kan knapPT GÅ! Jag skrev historia igår när jag gick och tränade boxning, har inte tränat på ett år och körde gärnet. Aj va ont men det lönar sig i längden. Jag har bestämt mig att försöka klämma in boxningen i alla fall en dag i veckan och torsdagar passar mig bäst. Skönt var det i alla fall!!

Ingen skola idag men jobbar ikväll. Måste förbereda mig att hålla andakten. Tror att jag ska prata om förlåtelse.

Hehe jag var tvungen att larva mig så att jag fick en boxningsbild med :)Minen säger mer än tusen ord.


Haloj folket...

Jo, jag lever..har bara haft det enormt stressigt med skola och jobb idag. Imorgon har vi prov och jag har typ inte hunnit plugga något Så det är nu det gäller. Mycket som händer i min andliga vandring med Herre och kanske för komplicerade saker att skriva om här på bloggen. Vad jag vet är i alla fall att jag ska ta mig till kyrkan och prata med en person. Måste få prata om allting som händer (det andliga)

Nu ska jag nog fortsätta plugga och sen blir det sova.

P.s Har inte hunnit svaRA på era kommentarer än..det kommer ska ni få se :)


Tack för åsikterna :)

Jag har haft jätte roligt med att läsa alla kommentarer/åsikter om vilka bilder som vart finast. Jätte roligt att få andras åsikter, har fakstisk tnkt söka jobb som kläd/sminkmodell. Nu har man proffs bilder att skicka med ansökningarna :P Eller vad tycker ni? Skulle jag passa som det? Är lite osäker än.

Min dag har varit väldigt hetsig med allt möjligt.

Hade skola till sex och jag kom hEm vid halv åtta. Lagade mat och damsög samtidigt och diskade två dagars disk(har inte haft tid) Tog hand om hunden och stack till Becka och pluggade till pSyskologiprovet. Nu är man äntligen fri från allt och kan bara ta en varm dusch och slappna av innan läggdags.

Svarar på alla kommentarer så fort jag hinner!

Pöss


Godmorgon!

Min natt var hemsk, fyllt med mardrömmar och annat äckligt. Nu har jag äntligen vaknat och ska snart bege mig till skolan. Idag slutar jag vid sju på kvällen och jag känner redan hur tuff dagen kommer att bli. Har historia och vi ska ha förhör om Romariket! Bläää har typ drömt om detta hela natten.

Här kommer ett Bibelställe jag plockade för idag.

Rom 11:33

O vilken djup v rikedom och vishet och kunskap hos Gud! Hur outgrundliga är inte hans domar och hur outrannsakliga hans vägar


Hoppas ni får en underbar dag och glädj er!!


Gruppbilden

Här har ni oss tre :)


Mina bilder.

Här kommer några modell bilder från igår. Vad tycker ni? Säg gärna era åsikter.
kopiering och olovlig användig FÖRBJUDEN!


Modell för en dag ;D

Ja vilken upplevelse!!! Helt otroligt hur jag trivdes där borta med allt smink och fotandet. Fick känna mig som en prinsessa för en dag och det behövdes verkligen efter allt jobbigt jag har  varit med om. Jag älskade det!!

Vi blev hämtade med en limosin(stavas det så?) Sedan kördes vi till platsen där vi blev sminkade. Först var jag jätte nervös och hade svårt för att se normal ut, haha men sedan gick det jätte bra och jag fick massa komplimanger. Jag köpte även bilderna på mig själv.. Blev så nöjd så!!  Det här gör man kanske bara en gång i livet så man får faktiskt passa på.

Här kommer lite bilder jag tagit under dagen.

Vi i Limosinen:PBilder efter en lång dag framför kameran


 

Och några bilder på mitt smink


Jag bjuder på lite modell bilder när jag har fått dem in på datorn. Sen får ni säga vad ni tycker :D

Nu måste jag plugga lite Historia. Imorgon blir en lång dag i skolan. Hinner bara komma hem snabbt och sedan till den efterlngtade Betan!!!!

Peace and Love


Klockan är mycket....

Jo så sant som rubriken lyder, klockan är snart tre på natten och lilla jag sover inte. Imorgon har jag en rolig dag framför mig. Vi ska ju bli fotade av proffs.. Hela min kväll tillbringade jag hos Becka och letade efter tre outfite att ha på mig på modell grejen. Becka och jag roade oss med att skratta åt mig när jag typ tränade poser framför spegeln, Usch va pinsamt det kommer bli imorgon :S( Smileys till dig Jonna) :D

Resten av kvällen/natten har jag och älsklingen haft besök. Vi har lagat mat och fikat samt sett på film med Mina två syskon samt deras partner. En mycket rolig och avslappnad kväll måste jag erkänna.

Jo, nu är det säng och bok som kallar. Hoppas jag vaknar imorgon utan svarta påsar under ögonen. Troligt? Nää, jag är född morgon trött/exploderad!

Om man ändå kunde vakna och se ut så här ↓


Igår & Idag.

Igår var jag bjuden på lunch hos Sanna med Kim och Becka. Det var uppbyggande att träffa henne igen!! Vad skulle jag göra utan henne? Jag fick även låna en bok av henne som är skriven av Ulf Ekman och började läsa den redan igår.

Idag ska jag ta Jaleel till en kalas. Har inte träffat lill-killen på jätte länge så det kommer bli roligt!

Mosters coola kille ;)Imorgon ska jag iväg och vara model för en dag. Tanja har bjudit med mig och det ska bli så skoj!!! Vi blir sminkade och fotade helt gratis.. Bilderna får man dock köpa själva om man nu vill. Jag tänkte mera på att det kommer att vara en upplevelse!!

Ja så ikväll blir det att leta reda på kläder man ska ha på sig..

Ni får ha en underbar lördag och kommentera gärna mera så att jag har något att se framemot!!!


Ingen slump!

Jag skrev precis världens bästa och längsta inlägg men den försvann!! Haha, snacka om motstånd när man äntligen skrapar fram något underbart!!

Vad jag ville få fram var det här:

 Vi tror inte på slump och vi tror att alla är vi skapade med ett syfte! Kan ni tänka er att Gud älskar oss allihopa så mycket att ´han tar varje individ för sig och skapar dem till något vackert och speciellt.  Han har skapat oss perfekta sådana som vi är och han har ett syfte med varje människa. Det bara för oss att välja, vill vi tro på honom och hans plan för vårt liv eller väljer vi att inte tro och leva för världen.

Hela min uppväxt grubblade jag med tankarna om mitt liv och varför jag levde. Jag försökte komma på varför man var skapad som man var och vad det var för mening med hela life storyn. Jag brukade även tänka hur det skulle vara om man inte hade blivit till överhuvudtaget och om det överhuvudtaget hade spelat någon roll.

Jag försökte passa in och hitta mig själv i 22 år. Jag var allt ifrån svartrockare till snickare. Allt från snickare till boxare. Jag visste inte vem jag var eller varför jag fanns. Men det jag visste var att allt jag försökte nå och bli i min egen kraft och i min egen värld blev utan resultat. Jag nådde ingenstans och jag vart ganska trött på allt försökande. Jag lyckades inte ens skaffa mig ett jobb hur jag än försökte och klurade! Allt jag ville ha var ett eget hem och lyckligt liv.

Jag blev frälst för snart två år sedan och fick äntligen veta vem jag var och varför jag fanns. När jag började mogna i anden så förstod jag kallelsen och vägen Gud hade för mig. Jag litade på honom och sökte in på skolan,  alla problem som jag hade med Csn och alla hinder bara försvann. Den så omöjliga situationen jag hade med lån och pengar till Csn löste sig genom hans Kraft! Jag gjorde det möjliga medans han gjorde det omöjliga!

Jag kom in på skolan och fick studielån. Jag kunde äntiligen flytta hemifrån och hitta min plats. Jag litade på Herren och hans kallelse för mig och började mer och mer tänka på att efter upplästa betyg läsa mig till ungdomsledare i församling. Mitt inre började brinna hetare än förr!

För några veckor sen tvivlade jag på min väg, jag visste inte om det var Guds vilja att jag skulle bli ungdomsledare och tvekade chansen till jobb efter avslutad utbildning. Sedan oroade jag mig för pengar under vår/sommar när skolan skulle sluta.. Sedan bad jag att Gud skulle hjälpa mig!

Vet ni hur han svarar på att jag är på den rätta vägen??

Jag blir uppringd av en anställt i en församling som erjuder mig jobb som fritidsledare där i kyrkan!! Jag hade inte ens sökt jobb!!! Snacka om att Gud besvarade mina böner och visade mig tydligt att jag var på rätt spår! Nu har jag fått mer jobb där och jag längtar efter vad Gud har för mig under våren.

Vad jag ville komma fram till var det här:

Vi kan inte uppnå lycka eller annat i egen kraft. Han är Livet själv. Han har skapat oss och förberedd vägen men det gäller för oss att ta det! Jag har själv inte varit lyckligare någonsin, Trotts alla motgångar så glädjer jag mig. Jag är underbart skapad till hans avbild!

Psalm 139:13-16

Du har skapad mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl. Benen i min kropp var ej osynliga för dig, när jag formades i det fördolda, när jag bildades i jordens djup. Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklat foster. Alla mina dagar blev skrivna i din bok, de var bestämda innan någon av dem hade kommit.


Goda nyheter!

Idag fick jag väldigt goda nyheter. Först så ringde jag min bovärd och klagade om trasiga tapeter jag har i både kök och vardagsrum. Jag ville veta ifall dem hade skrivit upp det så att jag inte blir skyldig dem något när jag flyttar.. Då säger han att jag har rätt till hlt nya tapeter i båda rummen pga skadorna på dem. Gissa ifall jag vart glad! Jag gick till honom direkt och beställde nya fina tapeter.När jag väl var där så ringde en kvinna från församlingen jag fick det extra jobbet på. Hon frågade om jag ville jobba onsdagskvällar och kanske till och med söndagar ibland. Dem var väldigt nöjda med mig och jag känner mig så smickrad. Mera jobb :P Tack Jesus säger jag bara!


Mina planer ikväll!

1. Tvätta från 18-21

2. Baka bullar med Becka

3. Plugga mellan bakandet och tvättandet


 


Fick en Award!!

Jonna raringen har gett mig min första blogg AWARD!! Tack så mycket :D
(Bilden är från Google)

I utbyte mot detta pris ska jag länka till lilla Jonna! Vill ni få er ett skratt så gå in och läs hennes berättelser. Den här tjejen har en naturlig bloggar talang :) Jag tycker att hon borde skriva en bok!

Sedan tänkte jag skriva fem saker om mig som ni alla säkert vet redan, men för skojs skull.

1. Jag studerar på komvux just nu, för att sedan läsa vidare och bli en ungsomsledare inom församlingen. Jag har nyligen blivit välsignad med ett extrajobb som ungdomsledare på en kristet ungdomsgård.

2. Jag har varit frälst snart i två år och lever fullt ut till Jesus :)

3. Jag har en stor schäfer på sex år som heter Zorro.

4. Jag har världens fobi mot grodor och ormar.. Jag kom och tänka på en gång  då jag och Emma jobbade på ett bygge och hon kom fram till mig med en groda. Jag fick panik och sprang iväg. Hon tyckte det var roligt och började jaga mig med grodan. Finns typ inget värre för mig än att stöta på en groda eller en orm.

5. Jag är en perfektionist och städfreak. Jag älskar att städa och gör det gärna varje dag. !!

Nu är det min tur att ge Award till bloggare jag tycker förtjänar det!

Sandra 

Anji

Maria

Jonas

Tankesmedjan
God Morgon.

Jo, nu´sitter man vid datorn och försöker vakna till liv med kaffe. Idag har jag bara ett ämne och jag börjar vid två.  Zorro ska få gå till mamma och vara med familjen så slipper han vara själv.

Igår hade vi Beta, många var borta och det kändes så tomt. Nästa vecka hoppas vi att alla deltagare och ledare är med och komlpliterar med sina närvaron. Jag älskar verkligen allihopa där och är någon borta så känns det!

Plugg hela veckan ut, tvätt imorgon och sena pluggkvällar. Vad gör man inte för framtiden?

Jag är fortfarande lite för trött och hjärnan vill inte fungera, jag lämnar skrivandet för stunden..

Ha en underbra Tisdag allihopa!