Attackerad av en galen Hund!

Var ute med min Zorro för en timme sen.. Allt gick bra tills jag helt plötsligt ser en blodtörstig hund komma springandes mot oss i 190km/h jag visste inte vad jag skulle göra så jag skrek!!! Samtidigt ser jag ägaren till hunden komma med kopplet i handen och han slänger sig över hunden och försöker slita loss den från Zorro. Zorro kämpar och biter och sätter hunen på plats.  Jag står och försöker slita loss Zorro vilket inte går eftersom den andra hunden är lös och kommer åt oss igen.  Allting känns som en dröm och jag har fortfarande svårt att inse att det hände. Till slut får idioten till ägen fast sin hund och jag skäller på honom om kopplet. Då påstår han att hunden rymt, även fast jag såg honom gå med sin okopplde hund. Jag gick därifrån snabbt!

Kommer hem och tittar ifall Zorro hade blivit skadat, såg lite blod på pälsen men tack och lov så var det från den andra hunden. Zorro hade övertaget mot en pitbull. Min lilla hjälte!

Kom hem och ringde polisen och anmälde ägaren.. Hans hund har nämligen sprungit lös förut med och jag vill inte att min hund ska bli attackerad på nytt.  Tycker bara så synd om hunden, jag vet ju vem ägaren är och hur dåligt han tar hand om sin hund.  Man kan aldrig skylla på djuren.. Det är ägaren som är skyldig. Man ska hålla sina hundar i koppel, det är faktiskt helt naturligt att två styckern hundar av samma kön inte kommer överens.

Nu ska jag lägga mig och sova, upp till skolan imorgon.

Zorro och lilla pablo som nu är i himlen. Mina bebisar ♥
Första jobbkvällen.

Det gick sjukt bra igår på jobbet. Jag trivdes as bra och hade jätte roligt med ungdomarna där. Jag kände typ hälften av alla och vi hade mycket skoj. Jag ser framemot nästa arbetspass :)

Just nu sitter jag och pluggar Svenska. Jag måste typ skrive en uppsats med rubriken" Vad är en bra bok?" Sedan ska jag även fortsätta skriva om en grekisk författare.

Ikväll händer inte något speciellt, ska bara försöka ta det lugnt och vila inför nästa vecka.

P.S Blogg.se har kånglat väldigt mycket dem senaste dagarna!!!


Kall och trött!

Öppnade dörren till hemmet och tog av mig mina blöta strumpor..En halleluja moment med det EXAKTA ord! Sprang runt och slänge jacka, och väska med mera på golvet,, Ville gråta och skratta på samma gång! Jag var KALL och TRÖTT! 
Allt detta smärta pga mässan jag snurrade runt på med Becka efter skolan och FRÖS fötterna av mig. Det positiva är att jag  Fick i alla fall äta en riktigt god doughnut med jordnötter och chocklad på, Nam!

Nu sitter jag i min skrivhörna och låter tankarna snurra, svenska läxan väntar på sin tur. Grekiska författare är ämnet och jag måste välja en och skriva om historian bakom. Blääh så tråkigt!

Det känns som att alla ämnen jag läser hänger ihop med varandra den här terminen och repeterar varandra. Det är jätte bra eftersom allting fastnar dubbelt så bra i mitt lilla huvud..

Nu ska inte jag snacka(Läs; skriva) något mer, måste  börja ta tag i my homework!

MY saverSnöstorm!

Puuh, äntligen är man framme hos mamma.Sminket har runnit över hela facet och humöret är på topp. Jag har ingen skola idag eftersom läraren vart sjuk, så jag ska passa på och åka upp till stan och köpa psykologi boken. Efter det ska jag till min bror och Tanja, vi ska sitta ner och planera deras bröllop som äger rum om några månader. 

På kvällen kommer jag att ha besök av en föredetta arbetskamrat, Har inte träffat henne på evigheter känns det som.

Jag ska jobba mitt första pass nu på fredag och jag längtar verkligen!! Jag har fått ett schema och kommer att jobba varannan fredag tillsammans med två andra. Jag är inte ute efter pengar i första hand, erfarenheten och möjligheterna som öpnnas är mycket mer intressantare för mig. Roligt Roligt säger jag bara!

Inte lägga ner!

Jag har kommit fram till att inte lägga ner bloggen. Nu har jag fått min efterlängtade skrivbord som underlättar bloggandet något enormt! Älsklingen överaskade mig rejält när jag en dag kom hem och bordet stod där. Och det kostade mig NADA.

Min dag har varit stressig och jag har varit väldigt trött på allt. Jag slits åt alla håll och ska hinna göra tusen saker på samma gång. När jag äntligen hade tagit mig hem med hunden så gjorde jag något jag sällan kan/brukar göra.  Jag stuntade i allt som skulle göras och la mig i soffan. Jag slappnade av för en gångs skull!!! Det är ett mirakel eftersom jag slappnar nästan aldrig av förran jag lägger mig och sover och knappt då heller.. Jag pratar och håller på till och med när jag sover. Älsklingen vaknade med en blåtira på pannan en natt så nog är det bevisat att jag slåss medans jag sover :D HAHA

Att slappna av är inte en självklarhet för alla, även om man har tiden så kan man kanske inte konsten. Det tar nog tid att vänja sig men jag måste göra det ínnan jag GÅR IN I VÄGGEN.

Att vara ständigt på G gör en trött och irriterat till slut, där här ni andledningen till mina tankar om bloggnerläggning och ni får verkligen ha tålamod med mig och skrivandet.

Jo nog snackat om det, lägger in en bild på min skrivhörna istället ;)


Fick jobbet!

Snart är jag en offentlig ungdomsledare! Fick nämligen jobb i en församling och ska jobba varannan fredag :P Framåt och uppåt med Jesus i Centrum.

By the way, jag ska fortsätta skriva BLOGG!

Lägga ner bloggen..

Jag har länge funderat på ifall jag ska lägga ner bloggen. Jag har så lite tid över och skulle vilja skriva så mycket mer än vad jag gör nu.  Vet inte riktigt hur jag ska göra! Skulle jag klara mig utan min blogg, och hur länge i så fall?
Vad tycker ni?? Lägga ner eller fortsätta????


Inte tid..Sorry!

Min tid har verkligen inte räckt till för bloggandet. Jag har ändå startat lite om ämnen jag ska skriva om.  Idag hade jag min första lektion tillsammans med Becka och det var sjukt roligt! Efter skolan åkte jag med henne till Ica  med bussen för att köpa hundMAT. När vi väl hade handlat så bad jag mamma att komma och köra hem oss.Det gick ju inte att gå med tusen påsar och 14kg hundfoder. Efter det har jag bara tagit hand om hemmet inför helgen och nu ska jag fixa till en mysmiddag för mig och Älsklingen.

Tack Mamma för hjälpen!!

Jag ska skriva så fort jag bara få en stund över imorgon eller under helgen.. Ni måste ha tålamod med mig :D

God natt på er!!!


Psykologi..

Sitter här omkrigat av massa ljus och förbereder mig inför psykologi studier. Becka ska komma och vi ska plugga det tillsammans.  Min dag har varit helt underbar, inget speciellt har hänt utan jag har bara njutit av att vila i Faderns famn.

Efter pluggandet tänkte jag greppa Bibeln och börja förbereda mig inför nästa inlägg(dopet)

Ps. Många besökare men få kommentarer..Kom igen folket ge mig någon respons nu, jag skriver ju ändå mest för er skull!!!


God Morgon.

Nu har man vaknat till en ny dag och jag njuter av morgon kaffet samtidigt som jag klickar runt på olika bloggar. Det är mina morgon rutiner ;)  Missade Zorros veterinärbesök igår men som tur var så fick jag tag på vetrinären idag och ska ha tid nu halv tolv. Sista skabbsprutan ska ges!!

Jag har länge funderat på varför jag sover så djupt. Det kan hända att man skulle kunna lägga en bomb i rummet utan att jag skulle vakna. Som igår till exempel så hade jag inte hört klockan men jag hade stängt av alla de fem alarmen jag har på. Plus att mamma hade ringt 4 gånger utan att jag hört något. Sen inatt när jag hade precis somnat så vaknar jag av att en hund skäller utanför lägenheten plus att jag vaknade till klockan idag.

Vad är det som gör att jag sover som en stock de flesta nätterna och vaknar ibland? Någon sa till mig att det kan bero på att jag aldrig slappnar av på dagen. Som sagt jag har alltid tusen bollar i luften och kan inte slappna av innan jag ska lägga mig.. Det kanske är andledningen till min djupsömn och mina pratstunder i sömnen!

Aja det får väl vara vad det är, kanske blir jag bättre på att slappna av i framtiden och slipper sova som en björn i dvala.

Ikväll tänkte jag skriva lite om barn och vuxen dopet och skillnade mellan dem. Jag lovar inget eftersom det alltid dyker upp något men jag ska verkligen försöka göra det!

Ni får ha en underbar dag.
Kram

 Vi två på Julafton 09 ♥


Hej Hopp!

Jag skulle ha uppdaterat redan igår kväll men det kom alltid något viktigare i vägen. Jag var på Beta igår och det var lika uppbyggande som alltid. Jag upptäckte även en till gåva som jag har ;P

Igår kom älskling hem med en fotölj som han hade fått gratis från en kompis. Den behöver kläs om i armstöden men annars är den i kanon skick. Man kan få den i flera olika lägen så den får bli min avslapningsmedel framöver.

Nu tänkte jag plugga lite medans jag väntar på att min B kommer hem från jobbet,

Så här ser den ut, som ni ser så är den fin bortsätt från trasiga armstöden.
Tänkte även slänga in en bild på min fina Jesus tröja :)Ps. Nu har jag märkt att min hund smyger in i köket när jag inte är hemma. Det är absolut förbjudet för honom pga principen jag har, Nu så har jag överaskad honom två gånger när han har trott att jag varit borta.. Vilken liten smygare.. Han sprang ut och skämdes direkt och från och med idag måste jag stänga dörren till köket innan jag sticker..

Hehe han som tror sig vara hemlig!


En trög Söndag.

Vissa dagar är verkligen så tröga och tråkiga. Jag tog en sovmorgon och vilade ut mig inför veckan som kommer. Imorgon ska jag ha min första lektion i Religion och Svenska B. Spännande :)

Ikväll händer inget roligt bara plugg...Lördag fylld med hopp.

Blev rätt så sent igår med folket jag hade här på middag eller kanske ska man kalla det för nattmat. Jag och älsklingen bjöd på Tacos. Nu sitter jag och funderar på ifall jag ska iväg till ungdomsmöte ikväll eller ej. Om Becka följer med så gör jag det men inte annars..

 

Idag har jag haft besök av en vän :) vi har suttit och fikat samt pratat om allt möjligt mellan himmel och jord. Hon kom även med min nytryckta Jesus tröja vilket jag blev så nöjd över.

Inte så mycket mer att skriva om just nu. Ska göra mig i ordning för kvällen och sedan får vi se hur allting utvecklar sig!! Idag är det en Lördag fylld med hopp!!!!

 


Lite Manna från ovan.
1 Joh 2:20-24

Ni har en smörjelse från den Helige och känner alla sanningen. Inte har jag skrivit till er därför att ni saknar insikt i sanning, utan därför att ni känner den och vet att ingen lögn kommer från sanningen
Vem är lögnaren, om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen. Den som förnekar Sonen har inte heller Fadern. Den som bekänner Sonen har också Fadern. Låt det ni har hört från början förbli i er. Om det om ni har hört från början förblir i er, kommer ni också att förbli i Sonen och i Fadern

Guds kärlek och vår

1 Joh 4:9-10

Den som inte älskar har inte lärt känna Gud, ty Gud är kärlek. Så uppenbarades Guds kärlek till oss: han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom. Kärleken består inte i att vi har älskat Gud utan i att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder.

(Bilden är frå Google)


Lovade Bilderna :)

Min dag började med att jag försov mig till skolan. La på min turbo växel och var klar på en kvart och sedan körde Älsklingen mig till skolan. Som tur var så var det inte bara jag som kom försent *haha*

Sedan dess har jag städat och bara varit med syrran som luffar hos mig :P Jag ska lägga upp lite Bibelställen senare ikväll. Jag har massor andligt som jag vill/behöver dela med mig.
Men först bilderna jag lovade!

Min nya säng :) Skön och fin. Andledningen till min försovning :DJätte fina Kuddar och bords Tabbletter. Billigt!Och sedan lite ljusfat, stenar och blockljus. Billigt det med :D
Inredning är min passion. Jag älskar att styla om hemmet hela tiden och just nnu försöker jag hitta ett skrivbord som jag kan omvandla till gammal stil. Vardagsrummet ska även få nya gardiner och tv-bord. Jag lägger inte mycket pengar på saker.. Man hittar mycket för lite pengar bara man orkar leta !

Ska sätta igång med maten nu och sedan kommer jag att få besök av Tanja. Becka skulle ha kommit men jag misstänker att tösen har somnat hemma:DShopping & veterinär besök

Min dag började med veterinär besök, och som jag visste så var det rävskabb. Som jag sagt tidigare så borde man ge mig ett pris för årets hemma veterinär :P Jag fick betala 200kr för sprutan och besöket och har återbesök för ytterligare en spruta om en vecka. Tänka sig att andra kliniker ville ha 1000 för allt. Jag är ändå inte så dum och betalar så mycket, brukar gå till Tor- Leif och han är bra och billig!

Nu kliar sig inte zorro mer men hemma väntar saniering av hans saker.


Sen åkte jag med Mamma och storhandlade. Vi åkte även till en billig outlet affär och jag hittade precis det jag behövde köpa till hemmet. Billigt!!! Lägger ut bilder på det senare!

Ikväll ska jag och farsan åka iväg och köpa en sägnram. Jag hittade en jätte billig på Blocket.  Många har sagt att jag har konsten att hitta fina bra saker billigt och det stämmer. Jag vet att det är Gud som vägleder även där. Han vill ju ge oss det vi behöver och när jag hittar något jag skulle ha köpt men det varit för dyrt, och sedan hittar samma/liknande för halva priset någon annan stans då vet jag att det är en välsignelse.

Lägger även bild på sängen när jag väl har monterat ihop den :D

Jag ska svara på alla söta kommentarer när jag har landat lite.

Första skoldagen.

Här sitter man i morgon mörkret och skriver veckans första inlägg. Idag är det första skoldagen sen lovet och jag är så ivrig! Becka ska läsa samtidigt som mig och jag har en känsla av att den här terminen kommer att bli så mycket roligare än förra. Nu har jag ju my sister with me!

Ringde nyss till veterinären och fick en tid till Zorro vid elva imorgon. Nu hoppas jag på att vi inte har lektioner vid den tiden. Han får äntligen hjälp mot skabben.

Ikväll är det Beta som gäller, längtar redan enormt mycket! Undra va Gud kommer med idag.

Nu ska jag fixa det sista och åka iväg till skolan.

Peace and Love


Angående bloggandet.

Jag har varit lite dålig på att skriva det mitt hjärta vill skriva. Nu vill jag dock börja om helhjärtat och skriva om ´Mitt liv i Jesu fotspår. Nytt ´år och nya tag. Imorgon börjar skolan och Bibelkursen Beta. Jag har längtat efter mer av Herren och ni kommer nog märka av allt han gör i mitt och andras liv. Jag ska verkligen gå in med hela hjärtat och skriva precis va jag känner inombords.

För att inte missa något så rekommenderar jag er att lägga till mig på bloglovin :)

Gå in här nedan

 

                                                           

bloglovin


Lördag eftermiddag

Nu är hunden rastad och hemmet väntar på sin dagliga stäning. Igår hade jag full rulle med besök, vittnesbörd och bön. Min vän Marian var här och fikade sen kom även syrran Maritza. På dagen var jag och syrran  även på stan och letade bland reorna. Jag hittade fyra tröjor  för endast 200kr :D


På min promenad med hunden upptäckte jag något som inte förekom lika mycket på den gatan jag bodde på förut. Det finns nämligen hundbajs överallt!! Vart man än gick med hunden så fanns det högar precis överallt. Ush, jag fattar inte grejen med att ha en hund men inte kunna plocka efter hunden.

Okey visst, det har väl hänt att jag inte haft två påsar med mig och hunden har varit jätte nödig och bajsat två gånger.. Då kan man inte göra så mycket mer än att låta det vara, men annars så tycker jag att alla hundägare ska sköta sitt och plocka efter sina hundar.. Det är en del av att ta hand om hunden!!!!

Så skärpnig hundägare i Örebro!!!! Tänk på alla barn som kanske leker runt i avföringen ni lämnar efter eran hund!

 

Haloj

Sitter här med nyfärgat hår och en mätt mage. Har mina små bröder här hemma och dem ska natta över. Det blir mycket spelande :D Spel freaks!!

Imorgon är det fredag och jag längtar till på måndagen.  Skolan och Betan börjar ju!!!!

Nu ska jag vara lite social och sluta surfa. Bättre uppdatering imorgon.


HEHE tårta är gott ;)


En härlig dag!

Min födelsedag var helt underbar med glädje, kärlek och Jesus!!!. Jag hade besök hela dagen ända fram till klockan två på natten :D Tack alla mina älskade som kom och firade med mig..

Här kommer lite bilder

Små syskonen och Jaleel
Mamma, Pappa och Memo
Nu är det bevisat..Det får plats med sex personer i min soffaJag och TanjaLilla JALEELMera Folk
Sedan fick jag överasknings besök av Micke och Ann-Sofie tillsammans med SannaMin efterlängtade älskling kom med Kina mat och kärlek ♥♥Becka och kim fastnade oxå i kamera linsen :)

Det var alla bilder för den här gången.. Nu måste jag försöka sova..klockan är ju FAKTISKT halv fem på morgon.

Tack för alla ni som läser.. Vad skulle mitt liv utan vara er?!

Happy Birthday To Me :D

Yes nu är klockan över tolv och jag är faktiskt ett år äldre och förhoppnigsvis även klokare. Imorgon kommer alla mina nära och kära hit och fikar med mig :D Det ska bli så skoj att träffa allihopa och bara umgås. Jag kommer att ha fullt upp hela dagen så ingen uppdatering här Nej. Så här kommer min 24 års dags inlägg!!

Tänkte lägga upp några bilder på mig som liten. Passande nu när man fyller år :)

Jag med Lill syrran Marita ♥


Början på min skomissbruk :PJag och min stora syster Maritza ♥Gungar i vinter kylan :)
Vi låter bilder tala för sig.Jag älskade att städa redan som lite och hjälpte gärna till hemmaSen till slut så bjuder jag på en bild på oss fem första barnen. Fina på julafton :)Marita ,Markus, Mandy ,Maritza, och KimPeace and Love


Händer just nu...

Mackor, Oboy och bloggläsning :)Bättre än så här blir det inte..


Jobb från ovan.

Nu tänkte jag berätta kort ett mirakel/bönesvar som jag fick igår kväll. Jag har länge bett att Gud ska fixa ett jobb till mig under våren/sommaren eftersom skolan slutar och jag måste ju leva då oxå. Igår satt jag och Tanja och diskuterade jobb och sånt. Vi snackade om va vi skulle jobba med och vart man kunde få jobb. Samma stund ringer min mobil, jag råkade trycka på lägg på knappen. Först trodde jag att det var inkasso som jagar mig igen, tills det ringde igen..

Det var en kvinna som jag lärde känna via mitt jobb på dagis.. Hon hade hört från en annan kvinna att jag ska läsa mig till ungdomsledare inom församling.. Hon hade ett extra jobb att erbjuda mig. Vet ni vad det är för jobb?? Ungdomsledare i en församling. Helt sjukt underbart!!! Jag vet inte än vart det leder men jag tänker ta alla timmar jag får.. Jag skulle typ hålla ungdomskvällar på fredagar och sådant.

Vilken bra erfarenhet jag kommer att få. Jag ska ju jobba med sånt i framtiden. Tack Jesus!!!!

Jag är fortfarande helt chockad över att det ringde precis när vi pratade om det. Grejen med Gud är att man vet aldrig hur eller när saker händer..Han kommer alltid med överaskningar!!

Jo, ville dela med detta mer er alla. Jag är super lycklig och samtidigt väldigt lugn. Gud tar alltid hand om mig. I dont have to worry :D

Jag höjer mina händer och prisar Herren ♥

 
(bilden är hittad via google)


Bilproblem med mera..

Det första jag fick göra idag var att putta bilen med Tanja. Kylan hade gjort sitt och bilen ville icke starta. Det gick inte så bra att putta själv sen, halkade bara hela tiden.. Människor såg oss men kom inte för att hjälpa. Efter en stund kom det sen två män och frågade ifall vi behövde putthjälp. Yes äntligen någon som kunde erbjuda hjälp. Bilen ville inte starta så gubbarna gav oss lite starthjälp. Jätte snällt!!!!

Sen kom vi äntligen iväg till affären. Köpte lite fika till imorgon. På schemat idag finns städning och tvättning, skönt att få det gjort till imorgon med ;)


Jag ska uppdatera med något skoj lite senare..ifall interneten inte krånglar.


Pyjamas Party.

Jag och Tanja ska ha det ikväll. Hon ska sova över och vi ska sjunga singstar och äta god mat ;) Roligt det ska bli, hon dyker upp när som helst!

Imorgon ska jag handla lite och försöka få tid till veterinären. Ringde idag men fick inte tag på dem. Jag tror fortfarande att det är skabb Zorro har.

På onsdag ska vi fira min ålderdom. Madamen själv ska fylla hela 24 år. Ush va gammal jag känner mig*blink*

Nu måste jag kila och fixa lite grejer men uppdaterar imorgon igen.

Kramar


Tomt.

Ja, jag trodde aldrig att jag skulle sakna hunden så mycket. Var nämligen och lämnade honom hos mamma över natten. Måste till skolan imorgon så tidigt och orka inte stressa, så det var bättre att han får sova över där. Men va TOMT det känns.. Han är faktiskt min bebis..

Från det ena till det andra..Jag har kommit på vad det är för fel på honom..Ingen matallergi som jag misstänkte först utan...RÄVSKABB!!! Jag borde få ett pris för årets hemma veterinär ju. Nej men han har haft det förut och nu så fick jag en magkänsla som jag måste lite på. Imorgon ska jag ringa och boka tid till veterinären.

Det jobbiga med skabben är ju att det smittas så lätt från träd och buskar som smittade rävar/hundar har gått emot..Det räcker bara med lite otur så är hunden smittad. Det ska nog ordna sig imorgon med lite tabbletter och bad i någon medel.

Ikväll hade jag besök av Tanja och broshan Markus. Dem överaskade mig totalt när dem kom in med en matkasse.Det var ett bönesvar. Tack så mycket igen Tanja!!! You are an angel ♥

 

Ikväll händer inte så mycket..Måste plugga lite till omprovet jag ska ha imorgon,,Dumma mig alltid ska jag hålla på i sista minuten. Jag ska ge det en chans till sen får det vara.

 
Hos Mamma!

Ja, här sitter jag hos mamma. Jag kom för att låna pengar till hundmat.Köpte en billigare variation till Zorro pga min dåliga ekonomi denna månad. Tror ni inte då att han fick allergi? Värsta säret på benet har han kliat sig till. Tur att becka hade kortison som jag kunde ge honom.. Jag har 14kg hundmat ifall någon är intresserad? haha. Så kan det bli när man är "fattig"Nu får man köpa den dyra i alla fall ;)

Nu måste jag rengöra såret och lägga på lite läkande salva + plåster :PJag och min bebis för 6 år sen.


Sohooo Folket..

Äntligen orkar man uppdatera bloggen lite :) dagen/kvällen har jag spenderat med Becka och hundarna. Nu sitter jag och väntar på att min Honey kommer hem.. Det blir nog en filmkväll med något gott att äta.

Imorgon har jag och Becka bestämt oss för att dra till ett ungdomsmöte i stan. Har blivit riktigt uttråkat och är så trött på att inget händer..Enda stället med ungdomsaktiviter
är faktiskt Kristecenter.. Dit ska vi imorgon..

Det blev inte många bilder från igår.Glömde bort det!!!

Ni får helt enkelt nöja er med en bild :)


När andra dricker alkohol så nöjer sig M med efterrätt ;)