Zorro 7 år idag.

Ja min bebis Zorro fyller hela 7 år idag. Kommer ihåg dagen vi hämtade honom och blev kär i honom från första stunden. Han betyder så mycket för mig och är inte bara en hund utan även min bästa vän :)

I love you Zorro, Grattis på födelsedagen!!!


Jaleels Day.

Oj va många dagar sen det var jag skrev sist,jag som skulle uppdatera oftare..men men vad gör man när det är. fullt upp med jobbet och livet i sig självt. Sista veckan på sommarjobbet börjar imorgon och sedan tre veckor ledig innan skolstart.


Vi firade Jaleel i fredags och han var så söt och lycklig över att vi kom. Han ropade typ hela tiden efter mig och pratade massa, det finns ingen i hela världen som har en lika stor plats i mitt hjärta som han.. Morsters älskling nummer 1 för alltid♥♥

Här kommer några bilder från kalaset.

Många presenter blev det men favoriten var nog cykeln som morföräldrarna köpte :)Peace and love
M♥


Ingen vanlig dag!

Nej, det är verkligen ingen vanlig dag.. Idag är det nämligen Jaleels födelsedag♥ Mosters lilla ängel börjar bli stor och fyller hela 4 år. Kalas ikväll och i mitt schema står det en runda på stan i jakt efter present innan kalasen.

Grattis Jaleel Fahad ♥Den här ungen vet hur man slappar en sommardag :)


Tisdag!

Jag som trodde att det var onsdag när jag gick upp..eller önskade i alla fall att veckan skulle gå snabbare. Idag var vi första gången på arbetsplatsen, nämligen Navetsskola och imorgon gäller riktigt arbete. Nu är man utbildat och klar för O-Ringen 2010!

Annars har det väl inte hänt så mycket, tiden går åt att jobba och sova :P Orkar inte göra något på kvällen då dagarna är så fyllda med fart. Jag längtar till ledigheten innan skolan börjar fför att hinna med att umgås med min Honey lite mer..Nu blir det inga långa stunder vi hinner umgås innan det är dags för mig att sova..

Nu tänkte jag samla mig lite och diska samt städa lite.. Senare ikväll är det tvätt som gäller..

Hoppas ni har haft en underbar dag!


Here we go again...

Nu var det dags att uppdatera bloggen igen efter några veckors paus. Mycket har hänt sen jag skrev sist och mycket ska hända framöver..

En stor sak som jag har på G är faktiskt mitt sommarjobb, det är inget vanligt jobb och verkligen inte något jag upplevt tidigare.. Jag är nämligen med och jobbar för O-ringen som ska hållas i Örebro. För er som inte vet vad O-ringen är så kan man kort säga att det ä Europas största orienteringstävling där upp till 49 länder deltar och i år har vi ca 15 000 deltagare.

Jag jobbar som funktionär och ska ha en mängd uppgifter. Just nu går jag en två veckors utbildning där allt jag måste veta redogörs-.. Väldigt spännande ska det bli men även mycket mycket jobbigt med tanke på alla människor man ska guida.. 

Uppdatering på bloggen kommer att bli bättre med tiden och senast den 1/8 drar jag igång bloggen som vanligt då jag får en bättre internetanslutning..(bilden är från Google)


Nu ska jag ta och städa hemmet och njuta av den lediga dagen!


....

Antalet besökare sjunker nu under sommaren och då tycker jag att det inte lönar sig att uppdatera bloggen heller.. Tänkte ha en sommarpaus och fortsätta blogga när JAG känner för det.. Det är ju inte så att man får några kommentarer heller och då tycker jag det känns lite onödigt att skriva en massa..

HA EN UNDERBAR FORTSÄTTNING PÅ SOMMAREN! DET SKA JAG HA I ALLA FALL :D


Brist på fantasi.

..Eller egentligen inte, utan jag har bara svårt att få ner min tankar här på bloggen. Jag har väl för många olika tankar och funderingar speciellt kring min Tro och Bibelställen.. Jag skulle vilja skriva så mycket och då jag inte har den tiden framför datorn så blir det inte mycket skrivet...


Därför tänkte jag dela med mig av en uppsats jag skrev inför nationellaprovet i Svenska A.. Enjoy :)

Uppsatsen skrev jag i december 2009


Val som berör.

När jag gjorde mitt livs viktigaste val, fick jag både negativa och positiva reaktioner. Det var dagen då jag valde att följa Jesus. Han fick bli Herre i mitt liv och jag fick bekänna honom som min personlige frälsare. Det var dagen mitt liv fick sin början.

Reaktionerna i min omgivning var väldigt blandade. Vissa tyckte att jag hade blivit knäpp medan andra var glada för min skull. Reaktionerna började märkas tydligare när jag valde bort saker i mitt gamla liv och mina syskon som hade stått mig väldigt nära innan mitt val, blev nu som främmande.  Jag delade inte deras intressen längre och vi började glida ifrån varandra, sakta men säkert.  Istället för att följa med och festa så valde jag att stanna hemma och läsa Bibeln. Jag valde bort mitt gamla liv och fick starta om ett  nytt med Jesus Kristus.


Många av mina närmaste har svårt att förstå min omvandling och den positiva följden av mitt val att ta emot Jesus. Det som jag fick uppleva gjorde mig medveten om att det inte alls handlade om relgion utan om relation med Jordensskapare.

Mina kompisar i skolan har blivit positivt häpna när jag har berättat om mitt val.
- " Va, är du kristen?" Du verkar inte som en kristen!" Brukar jag få höra. Men vadå? Varför sätta en stämpel på något som man inte vet något om? Dagens samhälle bär på så mycket fördomar mot allting, lever man ett liv fyllt med frid och kärlek så blir man klassad som en torrboll, eller som något annat negativt.  Det här är ju något positivt och bra både för mig och människor i min omkrets !! Jag önskar att flera kunde vara glada för det liv jag lever. Det är väl ändå bättre att leva utan alkohol och droger än att leva av dem? 

Den senaste reaktionen jag fått har varit avund för mitt välmående. Ska jag må dåligt för att andra runt omkring gör det? Varför reagerar mina närmaste på detta vis? Jag valde Jesus och hittade livet, och alla dessa negativa reaktioner väger lätt jämfört med allt det underbara min frälsare har gett mig. Vi måste våga mer och sluta tänka på omgivningens reaktioner. Det är våra egna val som våra egna liv handlar om!Nu ska jag gå och förbereda Tacos inför myskvällen vi ska ha framför filmen Left behind :) Den handlar om tiden då Jesus har hämtat bort sina egna och kaoset här på jorden.. Intressant  Bibelämne som faller mig i smaken :)