En hetsig dag

Jag har verkligen inte hunnit uppdatera bloggen idag, Eftersom jag har stressat runt som en dåre. Jag hade mina systrar Maritza och Sandra på besök och de sov även över. Vi har haft as kul med mycket skratt och gråt.. vi grät nämligen till en film som handlade om en akita hund..

Jag har hunnit sola, handla, städa, laga mat, motivera min hund, och var även i Rusta en sväng och bytte damsugare.. Mycket gjort och mycket kvarstår att göra under helgen.. Börjar få panik med alla läxor :S

Imorgon jobbar jag hela dagen, på kvällen måste jag verkligen ta tag i alla läxor och provläsning. Det ska nog ordna sig.


Hoppas ni alla har haft en underbAR fredag.


Här kommer dagens andliga bröd!


Fil 2:3-11

Var inte självupptagna och stolta. Var istället ödmjuka och sätt andra högre än er själva. Se inte på ert eget bästa utan tänk på andras. Var till sinnes som Kristus Jesus var. Fastän har var till Gudsgestalt. räknade han inte tillvaron som Gud såsom segerbyte(som något att visa upp för människor) utan utgav sig själv genom att ta en tjänarens gestalt då han blev människa. Han som till det yttre var som en människa ödmjukade sig och blev lydig ända till döden- döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom över allting och gett honom namnet över alla namn, för att i Jesu namn alla knän skall böja sig, i himlen och på jorden och under jorden, och alla tungor bekänna, Gud, Fadern, till ära, att Jesus Kristus är Herren.

AMEN!


Kommentarer
Eriiza

Ok..

Just nu kör jag med paint, picnik.com & sumopaint.com

2010-05-15 @ 17:36:22
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Kaela

Härlig trosstärkande blogg!Guds rikaste välsignelse önskar jag över din blogg och dig - och över dem som läser den!

2010-05-30 @ 09:43:42
URL: http://kaela.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback