Dagens hallelujah moments!

  • Slapp åka till veterinären då han skrev ut antibiotika genast när jag ringde.
  • Klarade det stora SVÅRA provet om cellen och genetiken i naturkunskap B
  • Börjar bli klar med ett inlämningsarbete på snart 10 sidor
Hallelujah!

Bad day...

Ingen lust att skriva när motgångarna är som störst. Har bara suttit och deppat hela dagen och skrikit ut av ilska och sorg! Relationsproblem och hundsjukdom den här gången. Zorro har typ bitit sönder ena knät så att hela köttet syns och jag har varit så nere på grund av detta. Marita och jag gjorde en egen tratt till honom så att han inte kan komma åt och bita såret. Tanja hämtade lite bandage och nu har vi tvättat såret med alsolsprit och lindat om den. Imorgon bitti får jag försöka fixa tid till veterinären så att han får hjälp direkt... blir nog inte många timmars sömn för mig del då jag får hålla koll på hunden så att han inte kommer åt och biter upp såret ännu mer..

Jag skulle gissa på att han har en hudinfektion efter rävskabben och behöver kortison samt antibiotika. Jag vet inte hur jag ska ta mig till veterinären heller men det fixas sig nog, i värsta fall kan jag ju ta en promenad dit!


Nu mår jag lite bättre då goda nyheter på den andliga fronten dök upp.  Jag ska börja som Betaledare om några veckor och det är sååå himla spännande att få vara med :)

Jag hoppas att morgon dagen är bättre!

Underbart♥

Första advent idag, jag har fler än ett ljus tända och det är himmelskt mysigt att bara sitta och njuta av den lugna stämningen samtidigt som jag pluggar.  Fördjupningsarbetet om världskrigen går framåt och förhoppningsvis är jag klar redan ikväll :)   Med mycket bön blir mycket plugg gjort! Thank you Jesus for the peace inside me♥Imorgon och Tisdag är jag ledig vilket är superskönt då jag hinner ikapp alla inlämningar jag har innan julen, JAG LÄNGTAR TILL JULAFTON SOM EN LITEN UNGE :D


Sohooo folket.

Ja, då var det dags att uppdatera bloggen lite så att ni mina kära läsare har något att läsa om. Igår kväll hade vi tjejkväll hos mig, vi åt tacos, fikade, bad och pratade om Jesu återkomst och hur vi ska leva varje dag så att vi är redo för hans ankomst men ändå leva som att det är flera år bort för att vi ska vinna så många som möjligt till Jesus. Det var en underbart härlig kväll som alltid när man kommer samman och lyfter upp vår Frälsare Jesus Kristus.

Jemina stannade och sov över och vi började färga håret mitt på natten, mycket skrattattacker och sådant ingår ju alltid när jag och hon är i samma rum :P Helan och Halvan Haha

På morgonen var det världens storm ute så vi bestämde oss för att sova ut lite.

Jag jobbade idag med Finskafamilje gruppen och vi gjorde lite julpyssel och övade lite julsånger som Barnen ska sjunga om några veckor i kyrkan. En mycket härlig dag med andra ord!

Här kommer några bilder från vår kväll :)

Tjejerna flummar
Jag och min andra halva fullt redo för att ta oss ut i stormen :)
Jag älskar mina vänner i gruppen, jag är så himla tacksam för att Gud har fogat oss samma, vi är inte bara vänner utan vi är som familj, Vi är alla systrar på riktigt och det finns inget som kan skilja oss åt! Love you all♥Nu sitter jag och pluggar historia, har en sista uppgift att lämna in innan det är slut med det ämnet. Känns hur härligt som helst ju!

Mycket spring..

Blev inget prov imorse då jag bestämde mig för att skjuta upp den lite, blev inget av det då min hjärna typ la av! Idag åkte jag och Tanja till marieberg för att handla lite saker som behövdes köpa in. Började även leta efter julklappar och hittade fakstiskt två stycken redan, även om den andra var till Zorro *hihi* Nu har man endast typ 10 julklappar kvar att handla och lätt kommer det inte bli varken ekonomiskt eller tidsmässigt! Men det kommer det att vara värt, julen är ju bara en gång om året.

Halva dagen flög förbi där och när jag väl kom hem var det nästan dags för mig att dra och jobba! Vi hade det superkul på jobbet då vi spelade ett spel med grabbarna "med andra ord" och det blev massa fusk och skratt. Min Emma jobbade med oss ikväll och det var direkt dubbelt så roligt :) Mycket prat om Bibeln och Jesus, uppskattades från min sida.

Nu är klockan jätte mycket och det är dags för mig att sova. Skönt att få vila ut lite imorgon :)  Och på kvällen blir det tjejmiddag hos mig med Bibelläsning och bön i fokus ;)En bild på my lovely star som jag köpte idag, nu känns det att Julen är på G hit!


Blir tokig..

Eller nästan i alla fall.. Har suttit nu och försökt räkna matte men inget går in i skallen just nu! Jag kan det här och har kunnat varje uppgift hittils men just nu när jag behöver repetera inför provet så går inget fram.. Tröttheten kanske??  Jag vill inte gå dit och inte kunna komma ihåg hur man räknade.. Jesus hjälp mig!!!!


Hör av mig imorgon om hur det gick, eller om JAG överhuvudtaget gick och gjorde provet!

En för trött Mandy med för mycket läxor i skallen.


Hallelujah!

Prisat vare Herren Jesus! Min dag har varit helt suverän och speciellt nu på kvällen då tjejerna kom och vi hade vår lilla husgrupp där vi fick prata om Jesus och BE! Man blir så styrkt när man får betjäna varandra i den Heliga Ande och de gåvor som var och en har fått av Gud! Gud har något STORT på G för vår lilla grupp, det känner man bara man kommer samman :)


Min dag började med att städa bort all dam och skräp efter målarna och ställa tillbaka möblerna, det tog sin tid kan man lätt säga men jag är såååå himla glad över resultatet.. Nu börjar mitt hem likna mig. Här kommer bilder på före och efter..

FÖREEFTER   (Gardiner och tavlor ska upp senare)
Ingen bra förebild på köket.. Men det är mycket snyggare nu med lite färg på väggarna :)


Nu ska ska jag plugga lite inför matterprovet som jag ska ha imorgon bitti sedan ska jag iväg med Tanja och handla i Marieberg och på kvällen är det arbetet med ungdomarna som kallar. Mycket slit varje dag men det är bara roligt att ha något att göra hela tiden så man slipper bli uttråkat.

Peace and love
M♥

Not much to say...

Puuh va trött jag är! Känner mig helt nerslagen efter all spring idag. Skola, jobb, Gudstjänst och sen hem och fixa. Blev väldigt glad när jag väl kom hem efter 12 timmar hemifrån och upptäckte att tapetseraren hade gjort klart båda rummen, JIPPIII!!!!  Började städa lite grann men imorgon väntar den stora städningen.

Predikan ikväll var väldigt mycket sådant som Gud har pratat till mig om under de senaste dagarna och mycket av det som jag tänkte läsa om imorgon på husgruppen, Gud är så härlig när han alltid bekfräftar sitt ord flera gånger genom olika människor..  Predikan handlade om Jesu blod och Guds villkorlslösa kärlek mot oss människor. Jesu blod slutade inte verka på Golgata utan den verkar än idag!!!  Sedan tog han upp Guds kärlek och hur vi aldrig kan göra oss förtjänta av hans Love,,, vi har så lätt att börja försöka förtjäna hans kärlek och känna oss ovärdiga inför Honom men så ska det inte vara!  Vi är frälsta av nåd och inte av oss själva :) Fatta vad stort det är när man verkligen börjar tänka på att Jesus älskar faktiskt mig enskild♥

NU ska jag i alla fall försöka plugga lite och sedan sova.

Good nightOnsdag!

Här sitter jag hos min familj och ska snart åka till skolan. Det gick knappt att röra sig hemma imorse när målaren var i full fart. Idag ska det vara klart och jag får påbörja städningen :)

Ikväll blir det jobb för min del, direkt efter skolan och sedan har jag även bestämt mig för att åka på Gudstjänst i Finska Pingst då en man från Finland kommer och predikar. Det ska bli härligt! Får se nu hur sent jag landar hem idag.

Hoppas ni har en underbar dag allihopa!!!

Här får ni en flumbild på mig HAHA! Tagen för något år sedan :)


Min Fina Zorro♥♥

Syrran kom med massa bebis bilder på Zorro vilka jag inte kom ihåg fanns!!! Korten hade möglat i något skåp och man hade helt glömt bort att de existerade.. Nu är jag super lycklig då jag kan scanna in dem på datorn och förstora dessa på min lilla bebis :)

Här kommer några av bilderna, ni måste bara få se hur sjukt söt han var :) (och är än idag)

Man måste ju ha sin skönhetssömn .... :P

Skåpet på alla jackor var hans favoritplats, mysigt och mjukt!


Blääh...

Det stormar ute och jag har plugg på G. Stort prov imorgon på Cellen och Genetiken.. Typ 100 instuderingsfrågot som jag ska lära mig innan det... Tur att syrran kommer och förhör mig snart!  Målningsarbetet går framåt, tur det för jag känner mig inlåst i sovrummet!!!

Annars har dagen varit kanon, även om jag bara suttit i rummet och pluggat. :)My day...

Målaren kom och började röja vid elva på förmiddagen, Jag fick en härlig stund med Tanja under några timmar, först hos mig och sedan hos henne och hon körde mig till skolan samtidigt som hon åkte till jobbet. Det var härligt att umgås :) Love you♥

Väl i skolan hade jag en muntlig förhör på massa frågor om rättpsykologin, jag var lite skraj över hur det skulle gå men vet ni vad?? Jag fick MVG på det häftet då jag kunde typ allt men bara VG på betyg för att de  två andra häften satt inte i skallen riktigt lika hårt.. Hade missuppfattat uppgiften och trodde att vi endast skulle läsa genom de två andra häften.. Hur tacksam till Gud för ett VG!!!! Han gav mig inre ro att plugga igår.. Our Jesus is the greatest!

När jag väl kom hem såg min lägenhet ut som en byggarbetsplats vilket jag känner mig ganska så hemma vid, enda dåliga med detta är att jag har fått bosätta mig i sovrummet då det inte går att vara någon annanstans...


Dagens höjdpunkt var ju så klart Alphakursen där vi fick komma samman och skratta, gråta och uppleva Gud!!! Helt underbar kväll med alla kära syskon.. Man kommer att sakna ledarna nu när det var sista gången :(  Tur att vi har den gemensamma Alpha festen kvar :)

Nu sitter jag och slappar på sängen där jag kommer att tillbringa mycket tid under veckan på grund av målandet.. Men men mysigt det med  bland alla läraböcker Bibeln och annat najs!
Morgon...Haha precis så känner jag mig just nu men ändå är jag glad över att den nya veckan har börjat.  Sitter och dricker kaffe i väntan på att målarna ska dyka upp...de är försenade, hmmm, undra om de har försvunnit i snöstormen där ute???  Lyssnar lite på lovsång och läser Ordet. Här får ni ett ord för dagen!

Hebreerbrevet 10:19-23

Bröder, i kraft av Jesu blod kan vi nu frimodigt gå in i det allra heligaste på den nya och levande väg som han har öppnat för oss genom förlåten, det vill säga sitt kött. Vi har en stor präst över Guds hus. Låt oss därför med uppriktigt hjärta gå fram i full trovisshet, med ett hjärta som är renat från ett ont samvete och med en kropp som är badad i rent vatten. Låt oss orubbligt hålla fast vid hoppets bekännelse, ty den som har gett oss löftet är trofast.

Tadaaaaa

Nu är man stolt över sig själv då jag har pluggat hur mycket som helst och klockan är "endast" lite efter tolv!!! Dags att börja med ett nytt arbete och sitta några timmar och sedan läsa två häften i sängen innan John Blund får komma på besök :)

Under tiden har jag roat mig med att prata i telefonen med Becka, och skrattat!!!!Lite trött??? neee då!!! Bara allmänt knäpp!God natt på er alla glada och mindre glada :)

Dagen i Bild&Ord

Idag hade jag full fart med att lägga undan grejer från vardagsrum och kök då målarna kommer imorgon bitti och ska påbörja arbetet. Jag fick hjälp av Emelie och Syrran Marita och vi hade det hur trevligt som helst med möbelflyttning, god mat och bön så klart!  Tack för hjälpen tjejer♥

Imorgon är det skolan som kallar och det ska bli skoj då jag ska få träffa min andra halva- Jemina! Har saknat henne då¨vi inte har setts på hela helgen! Sedan ska vi även gå på sista Alpha gången vilket är hur ledsamt som helst.. fatta att det redan är slut. Men snart kör vi igång Beta där jag tänker vara med som ledare :) Spännande!

Nää nu får jag sluta tjata och ta tag i plugget..

Så här ser det ut, tomt på väggarna i vissa rum och fullt med grejer i sovrummet :P man får väl leva med det under veckan.


Bildbomb!

Lite bilder från en lekstund med hundarna !!!! Inga bra bilder då de inte stod stilla en minut. I love my Zorro and I love Kiara ♥Båda hundarna åkte ner med rumpan på rutschkanan och var superglada över att få leka :)

Lördag.

Nu har man fått sova ut lite :D finns typ inget skönare än det att man får sova ifred utan att man har några måste att vakna till. Ikväll är det dags för oss alla som är med i husgruppen och även våra ofrälsta kompisar att åka till ett ungdomsmöte på Kristet Center, de har något som kallas Finally livin, det blir en musikal, humöt teater och drama där ungdomarna presenterar våran Bästa vän Jesus! Jätte bra tillfälle att ta med ofrälsta vänner :) Riktig fest!

Innan det måste jag försöka ta tag i lite plugg så att man inte ligger efter så mycket. Det kommer att bli kanon. Igår hade jag en mysig kväll i Emelies sällskap och vi fick be för allt som tynger oss tillsammans. Det var härligt!!!

Vad ska ni göra en lördag som denna??


Brum Brum, Here we come!

På väg till himlen... Jag och Jemina åker moppe som inte är någon vanlig moppe då den drivs av den Heliga Andens kraft och inte bensin.. Hahahahah!!! Jesuspower!


Min dag!

Idag har jag städat och hållit på här hemma. De ringde mig från målarfirman och sa att de ska komma och måla mina väggar på¨måndag vilket jag är superglad över då jag har väntat i snart ett år :O  Ikväll är det husgruppen och jag längtar efter att få läsa Bibeln umgås och be tillsammans med mina underbara tjejor ♥ Det ska bli så roligt!

Igår blev jag så himla glad när älsklingen kom med lite mat till oss, vi hade en mysstund och åt våra baguetter ;) Han vet hur man gör mig glad! Vet ni, jag fick VG på Historia B provet och jag vart så överlycklig! Tänk att det gick så bra fast jag typ inte hade pluggat så mycket på grund av tidprist! Hallelujah säger jag bara!

Gud vill göra Under i vårt land!

Jag har haft en härlig stund med Emelie här hos mig, vi har pratat om Jesus i över tre timmar och bara bett ihop! Det bara klicka mellan oss och vi vet att Gud har kopplat ihop oss då vi båda brinner för en sak- starta något för ungdomar mellan 18-30 (cirka) Vi har sån längtan efter att få göra det som Gud vill att vi ska göra. Jag är så tacksam för hur Gud kopplar ihop människor som ska vara tillsammans...

Imorgon har jag min husgrupp igen och vi har fått 2 nya medlemmar, Jemina och Emilie! Det är så stort hur Gud bara skickar människor till min grupp, människor som Han har tänkt ska vara med! Jag svävar runt i den Heliga Anden och vill verkligen aldrig landa! Gud är så underbart god ♥ Jag älskar dig Jesus.

Gud vill göra under i vårt land och det ska ske ;) Halleluja!!!!

En enkel kärlekSsång...

Den här låten har fått mig att ropa ut till Jesus vad jag känner för honom, hur Tacksam jag är! En underbar sång. Lyssna på den!

Jag fortsätter att sväva runt i den Helige Andens närvaro, jag vill aldrig landa!  Annars händer inte det så mycket, håller på att plugga inför ett muntligt förhör som vi ska ha om Rättpsykologin.. Började nu och tvekar till att jag kan bli klar till imorgon :D Men det ordnar sig nog!


Tacka Herren...

Tacka Herren ty Han är god, hans nåd varar evigt! Härliga saker på G här med Herren! Väckelse i vår stad, varit på Alpha ikväll och wow hur Gud har talat till oss!!!!! Det känns som att man svävar på ett moln :D Halleluja!

Nu ska jag försöka plugga lite, imorgon är man ledig och det är sååååå skönt!!!!

Peace and Love -Jesus älskar er!

Farsdag

Ja idag var jag och firade min pappa med resten av familjen och det var mysigt. Vi blev bjudna både middag och fika vilket upskattades från min sida väldigt mycket.Tack Mamma och Pappa♥

Mycket mat då familjen består av 10 medlemmar.En mycket God tårta med texten Pappa på, farsan hade bara hunnit äta ganska mycket själv av den HAHAJag har svävat på moln hela veckan och den här helgen har varit enormt välsignat! Gud har gjort så mycket runt om kring mig och i mitt egna liv oxå att jag kan knappt förstå det! Jag fick en tjej in i mitt liv som är precis allt som jag har bett Gud om, en sådan som jag själv, en sådan som har sökt efter brinnande människor, jag vet att Gud kommer att göra mycket under den kommande tiden, många ska bli frälsta jag vet bara det.

Nu ska jag ta och samla ihop mitt böneteam och be med dem.. Bönen är vår starkaste vapen!!

Ledd av den Helige Ande!

Allting började söndagsnatt då jag och Becka satt och pratade om Jesus, samtalet ledde till att vi började be för människor i vår närhet och vi bad för att Gud ska låta våra Andegåvor komma i funktion ordentligt! Bönen var helt underbar och ledde till att jag var så fylld av Guds frid och glädje på måndags morgon.

Jag bak från hela mitt hjärta att Gud skulle leda mig till människor som han ville att jag skulle berätta om Jesus till. Sedan bar jag av till skolan. När jag skulle gå hem, såg jag en tjej jag kände sen tidigare stå utanför skolan. Den Heliga Ande uppmanade mig att gå fram till henne och prata om Jesus och fråga hur hon hade det med sin tro(hon är frälst) Jag kände obehag att fråga en sådan fråga men jag gjorde som Jesus ville och då hände det något! Hon sa att hon hade bett Gud om att hitta platser där hon kan möta människor som man kan be med och som brinner för honom, Jag fick då tillfälle att välkomna henne till min husgrupp och en ungdomsmöte som vi ska till på lördag. Jag tackade Herren och var så glad över att jag fick bli använd.

Dagen därpå gjorde jag precis likadant fast nu med ännu mer iver och bad verkligen -" Jesus snälla, använd mig idag" sedan åkte jag iväg till skolan igen. När dagen var slut gick jag för att vänta på den kommande bussen, det stormade ute och det var svinkallt. Efter en halvtimmes väntande gav jag upp och åkte en annan buss till tågstationen där jag tänkte byta till bussen som skulle ta mig hem.. Där stod jag en halvtimme till och ingen buss på en hel timme syntes till.. Nu hade jag en kamp, ska jag gå till min killes pizzeria som ligger en bit bort och värma mig eller ska jag vänta lite till.. Jag gick till min kille och bestämde mig för att ta nästa buss.

Väl inne i pizzerian fick jag syn på en tjej som satt och åt. Min kille berättade för henne att jag var hans flickvän och att jag var finsk. Då frågade jag henne massa saker på finska och hon bad mig att sätta mig vid samma bord.  Nu började jag känna hur den Heliga Ande bubblade i mitt inre och jag visste inte vad som skulle ske därefter men jag visste att jag skulle lyda.

Tjejen började berätta om hennes grymma bakgrund och om att hon precis hade blivit utsläppt från fängelset, hon skröt om att hon var så tuff och hon såg verkligen farlig ut på sättet hon betedde sig på. Mycket av det hon berättade kunde jag känna igen i mitt gamla liv. Nu talade Anden så starkt att jag inte kunde hålla emot.. Jag berättade till henne att jag hade levt på likadant sätt innan men att jag blev frälst för 3 år sedan. I denna stund hände det något himmelskt, hon ändrades från natt till dag och började helt plötsligt berätta om hennes liv och om hennes längtan till Jesus. Jag fylldes av sådan enorm GUDS KÄRLEK till henne att jag inte visste vart jag skulle göra av med det, i samma stund säger hon till mig - Jag ser så mycket kärlek i dina ögon! Ja, sa jag, men det är inte min kärlek utan Jesus kärlek och han älskar dig så mycket!

Den Helige Ande var så starkt över oss när vi samtalade att jag såg bara hur Han fyllde hela pizzerian, det var som att tiden var stilla och att Jesus bara visade sin kärlek mot henne genom mig, det kom Bibelställe efter Bibelställe rakt in i hennes situation och jag bara tackade Herren i mitt inre..

Det bästa kommer nu... När vi hade samtalat en stund så fråga hon mig om jag kunde be för henne och självklart gjorde jag det! Vi gick in i kontoret på pizzerian och där fick jag be över henne i tungotal så att hela jag skakade och jag bara såg vad Gud hade för henne!!!! Halleluja Halleluja Herren är underbar!

Hon tog mitt nummer och skulle komma till ungdomsmötet på Lördagen!

Jag har inga ord som kan beskriva den visheten och tron som Gud gav mig, jag var så fylld av glädje och kärlek att jag hoppade och dansade inför Gud mitt i snöstormen! Jag kunde inte hålla den glädjen för mig själv så jag ringde runt om berättade till alla troende syskon jag har för att den Helige Ande kom med sådan kraft och med sådan kunskap om att vad Han kommer att göra bland ungdommar och Sverige!

Sådant här får en att smälta samman, att få vara ett verktyg för Gud, att få älska med Hans kärlek att få göra allt för honom. Jag tackar Gud för vad som har skett och jag tackar Gud för vad som kommer att hända i Sverige inom kort!  Min uppmaning till er alla är- Våga lite på Gud, lägg hela ditt liv i Hans händer och be om att få bli använd, och du kommer att se vad som sker, Han kommer att gensvara och skicka dig till människor som du inte var beredd på att träffa.  Släpp kontrollen och låt Anden leda dig det står ju skrivet i Bibeln :

Om vi har liv genom Anden, låt oss då även följa Anden.

Galaterbrevet 5:25

Jag fick äran att bli använd idag med, bad en likadan bön av hjärtat och då hände det, men den storyn ska jag ta en annan gång för nu måste jag gå och fira min syster Sandra som fyller 18 år idag!

Jag lever och Jesus med :D

Nu har jag haft lite fullt upp men jag har verkligen något underbart att skriva om. Gud har använt mig på ett sånt underbart sätt under de här dagarna, och jag ska skriva om det när jag inte har plugg på G. Ville bara vinka och säga att jag lever och det gör Jesus med :)

Återkommer någon dag här och berättar lite om vad det är som händer!

Snöstorm :)

Vissa kan tycka att jag är helt knäpp när jag säger att jag är superglad över att det stormar ute! Jag älskar snö! I Söndags sa jag till mig familj att det skulle snöa de kommande dagarna men de trodde mig inte utan skadade på huvudet.. Jag visste, jag kände att det var på G i luften! Nu känns det att man är ett steg närmare Julen! Wohooo finns det någon bättre högtid än Julen?? Nej inte för mig i alla fall :D

Jag ska snart åka iväg och ha en timmes räknetid med Matteläraren, vi har individuelhjälptimme fast det brukar blir en massa prat bara.  Jag känner mig lite trött då jag och Becka satt och pratade om Jesus i flera timmar inatt och vi bad fakstiskt i en timme! Halleluja för den härliga verk som händer när vi går bedjande fram. Bön är vårt starkaste vapen ;)

Jag önskar er alla en underbar dag med mycket glädje!


JESUS, JESUS!!

Namnet över alla andra namn! Kungarnas Kung, Herrarnas Herre Jesus Kristus!!! Jippiiii, Hurraaaaaaa Livet är bara helt underbart med honom! Ord kan ej beskriva känslan av att få känna hans närvaro, jag tackar och prisar Jesus för att han dog just för mig! Mitt inre är fylld av himmelsk glädje och jag bara skrattar och skrattar :D

Ge mig ett J, ge mig ett E, ge mig ett S, ge mig ett U, ge mig ett S

JESUS, klapp klapp klapp* JESUS, Klapp klapp klapp* (Klappen ska stå för tre klapningar med händerna, haha)

Som ni kanske förstår så var kvällen på Alpha  himmelsk♥

Japp, nu ska jag gå förberededa Fredagskvällens andakt som jag ska hålla.. Ämnet ska vara JESUS!!

Tack för att ni läser


Underbart♥

Vilken dag alltså! Idag var jag som sagt och åt lunch med min Emma, vi åt i min Bebys pizzeria och det var hur mysigt som helst. Vi snackade om allt möjligt mellan himmel och jord men mest om Gud och Hans ord, plusset för dagen var att jag fick umgås lite med älsklingen min med ♥

Efter lunchen kom Tanja och hämtade upp mig så att vi kunde åka till marieberg. Zorro behövde sin sista skabbmedicin och apotekerna i stan hade inte den inne, tur att Tanja ställde upp och körde mig dit. Tack Sweet♥

Nu har jag änlitligen landat hem innan det är dags att återigen dra, Alpha Kallar!!!!


Idag började vinterkylan visa sina fingrar och jag köpte mig en riktigt mysig tubhalsduk då min beby betalade för den, He is the greatest ♥Nää sluttjatat för den här gången, återkommer ikväll om en härlig sak jag fick uppleva i Herrens ledning!

Vinnaren!

Nu har jag lottat fram vinnaren till den häftiga Kvinno Bibeln och den lycklige blev RITA! Jag önskar dig underbara lässtunder nära Herren♥ 

Annars flyter livet på som vanligt, mycket glädje under helgen då Gud har fått göra sitt i mitt hjärta. Känns underbart att en ny vecka börjar imorgon och jag längtar med iver på vad Gud vill att jag ska göra.  Plugg på G just nu då jag har ett prov i modern historia imorgon bitti, Efter provet ska jag käka lunch med min underbara Emma ♥ På kvällen kallar Alpha och det ska bli så spännande med tanke på kvällen ämne- Helar Gud idag? Visst gör han det, så mycket som man har fått vara med om och hur mycket har man inte hört människor vittna om detta!!! Kan en vecka börja bättre en så här??

Jag hoppas ni har haft minst en lika härlig helg som jag :) Dags att återvända till historien värld!


Världens ljus!

Jag har spenderat min kväll på en Gudstjänst på en konferens som heter impact Sweden på Kristet Center.  Den kommer att hålla på hela helgen och kvällens predikan hölls av pionjären Jonas Anderson. Ämnet var världens Ljus och han talade bland annat om att Jesus är världens ljus :

Joh 8:12

Jesus talade åter till dem och sade:" Jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus."

Han talade även om hur vi som tror skall gå ut med evangeliet om det glada budskapet och hur mycket som händer när man predikar Jesus! Det händer saker även om vi inte ser det direkt-  Det är Guds kraft!

Rom 1:16


Jag skäms inte för evangelium. Det är Guds kraft som frälser var och en som tror, först juden och sedan greken.

Vi är världens ljus, vi är Jesus plan A, han lämnade oss i världen för att sprida ljuset, Halleluja!

Matt 5: 14

Ni är världens ljus. Inte kan en stad döljas, som ligger på ett berg.

Alla fick en uppmuntran att låta Gud byta ut lampan till ett nytt som lyser starkare så att vi som är kallade till att vara ljuset skall lysa så starkt att det inte går att dölja. NEJ! VI SKA SYNAS!

Många gick fram till förbön och jag så klart oxå, man kan aldrig ljusa för mycket och man kan aldrig ha för mycket av Gud, min strösta längtan har varit att få brinna mer,lysa mer. Det gäller att fylla på hela tiden och växa! Jag är såååå tacksam över vad Jesus gör i mitt liv, hur han utrustar mig inför tjänsten vilket redan har börjat. Det viktigaste är att nå ut till människor, människor som ropar efter något mer i sina liv, något betydelsefullare, något som varar, något av värde. Det som människor söker är Jesus, den levande Gudens Son. Han som dog för världens synd och återuppstod på tredjedagen, Han som sitter på Faderns högra sida och ber för oss.
Fattar vad stort det är att Jesus ber för oss i himlen!!!!

Imorgon är vi redo för mera av Gud, jag är övertygad i mitt hjärta om att Herren kommer göra under imorgon, under i vårt inre och jag har sån längtan! Herren lovar i sitt ord : Närma er Gud så skall han närma sig er!Tacka Herren ty Han är god hans nåd varar evigt♥


Boxning med mera.

Nu lider jag av världens träningsvärk! Kunde knappt gå idag efter gårdagens hårda boxningspass. Var där med syrran och vi körde gärnet på plattor ;) Det sköna med träningsvärk är att man känner faktiskt att man lever och när man rör på sig i vardagen så känner man vilka muskel man faktiskt använder när man får värk i dem i samband med själva rörelsen.. När jag skulle gå upp i trappor idag så fick jag känna exakt vilka muskler som arbetar då :D

I måndags var det Alphakväll och det var underbart as always, efter det gick jag och syrran hem till Becka där vi såg på The Passion of the Christ, klockan var runt 4 på natten när vi vart klara och det var så härligt!

Vi har sett filmen typ 100 gånger och det härliga med Jesus filmen är att filmen ger en något nytt varje gång man ser den då Guds ord är levande! Den här gången fick jag känna på hur personligt Jesus fakstiskt bar sitt kors för mig och hur han reste sig gång på gång för att han såg oss alla innan vi ens blivit födda och dog för oss!  Jag blev så rörd av tanken att Jesus såg mig när har var på väg till Golgata för att korsfästas, Han såg var och en av er och han gav sitt liv för att försona världens synd.  Hur härligt är inte det att få veta detta? Att Jesus dog faktiskt för DIG! Att han tänkte på dig innan Han dog! 


Tänk er den smärtan han fick genom gå för vår skull, så mycket älskade han oss!
Jag känner starkt att det finns många läsare som längtar efter att få lära känna världens Frälsare Jesus Kristus men inte riktigt vågar ta steget, men tro mig det steget är livsavgörande och jag uppmanar er att ta denna steg. Det finns inget att frukta, Jesus knackar på ditt hjärtans dörr och väntar på att du ska öppna till honom. Du är speciell och han älskar dig och vill ditt bästa ♥

Våga vara med nu i Bibeltävlingen alla ni som har känt att ni skulle vilja det men inte riktigt vågat. Gudsord är något som kommer att förändra ditt liv och den är till för oss alla människor!

Mig kan man även maila till ifall man inte vill skriva öpppet om saker som kanske ni har på hjärtat! Alla frågor är välkomna!

madonna_86_@hotmail.com

Bibeltävlingen hittar ni i inlägget under ↓

Tävling!!!Tävlingen avslutas på söndag den 7/11 klockan 21.00 och vinnaren utses genom lottdragning. Glöm ej att skriva ditt mailadress så att jag kan nå dig ifall du vinner ;)

Lycka till!