Hello :)

Här skriver jag igen efter några dagars paus, det har verkligen varit full fart med skola, jobbet, hunden, och hemmet. Mycket som man ska hinna med varje dag och speciellt nu när alla prov kommer samtidigt.  Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan och det känns hur skönt som helst! Har dock mycket plugg i helgen och jobb på fredagen men det är såå skönt att få vara hemma lite.

Mycket händer i mitt liv och det som jag själv tycker är det underbaraste är just det att jag ska ha mitt första husgrupp hemma hos min imorgon kväll. Det ska komma några från Alpha och mina nära vänner. Vi ska umgås, läsa Bibeln och be tillsammans och det kommer att bli helt sjukt underbart! Meningen är att det ska vara varje torsdag och jag längtar verkligen efter att få komma närmare Jesus och närmare min syskon i Herren♥

Mitt matteprov gick åt skogen, fick IG på den men tänker kämpa ganska så mycket hårdare med att få grepp om ekvationerna.. Men som plåster på såret så fick jag VG på Psykologi B provet och det kändes lite bättre. Jag är ingen Mattesnille utan mer av en textperson, gillar att läsa och skriva, men jag ska klara G på Matte B hur svårt det än kommer att bli! Får nog byta till en annan grupp då jag inte lär mig av läraren, det är ju ändå min framtid som det gäller.


Ikväll ska jag jobba, pysselkväll för den finska gruppens barn som vi har i kyrkan, sedan blir det plugg och tacopaj med syrran Sandra :)

Jag uppskattar er alla och tackar för er trogna läsning!


Min fina Bebis Zorro, bilden är tagen för några år sedanAnledningen till min upptagenhet

Som ni trogna läsare kanske har märkt  har bloggen inte uppdaterats på flera dagar och nu tänkte jag dela med mig av hemligheterna bakom upptagenheten..  Jag har haft fullt upp med massa hemliga jobb och här kommer DET ni alla väntat på att få se.....

Jag har varit och spelat in en film i helgen... de tyckte om mig som blond sååå mycket att jag lät de blondera mitt svarta hår :DInte var det nog med att spela en rikblondin utan jag fick även rollen i en krigfilm där jag fick spela en tuff lady med vapen och ansiktsmålning :)Men det var inte heller nog för mig och därför bestämde jag mig för att pröva karriär som målvakt, och som ni ser så har jag medfödd talang ;)Även om jag trivdes framför målet så ville jag prova något lite coolare och bestämde mig för att gå med i Finska Maffian...  MINA ögon var mitt starkaste vapen då alla blev vettskrämda bara det såg mig, tack vare det fick jag en plats bland maffia folket och fick återvända när jag ville


Neeedåååå men det skulle ha varit en rolig upplevelse att få prova på lite olika saker.. Jag har bara jobbat hela helgen och haft mycket plugg OCH jag uppdaterar bättre när alla proven för kommande veckan är gjorda.

Ha det gött!!!


No time!

Har verkligen inte hunnit uppdatera något den här veckan, och kommer inte kunna göra det heller då flera prov är på G. Ville bara säga det så att ni VET att jag lever :D


Party Party,,,

Idag ska det festas(med tårta) min kära pappa och lillebror fyller år!! Helt underbart att de fyller samma dag, DET BLIR EXTRA SPECIELLT. Grattis Farsan och Broshan♥♥

Farsan och Shanon Briggs!Lillebror Markus som liten
Råttgift psykopat!!!

Imorse ringde jag morsan och hon berättar något sååå otäckt för mig, det härjar en råttgiftS psykopat på min gata. Fick lite inside info om att en hund och en katt hade dött av giftet någon placerat någonstans på min gata. Jag ringde till min bovärd och han bekräftade ryktet som sann.. Han uppmanade mig att inte låta min hund gå på några buskar i närheten av där jag bor och tack gode Gud för den informationen..

Hur hemsk kan man vara? Ofta man vill döda djur? Den människan som har gjort detta måste lida av någon slags psykiskstörning och jag hoppas att han åker fast!

Tycker så synd om den avlidna hundens ägare, en äldre tant som alltid var på promenad med hunden, jag vet ju hur hemskt det är att förlora sin hund och känner verkligen med henne..


Nu blir det inga buskluktanden här inte!


Min underbara Zorro poserar tidigare idag ♥ Hur söt kan man vara♥
Snart ska jag åka iväg till Alpha :) undra vad Gud har för oss ikväll? SPÄNNANDE!

Min kväll i bild & ord.


Plugg med mera

Gårkvällen gick väldigt bra och jag fick sagt vad som behövdes, jag pratade om ängabesök och Guds omrsorg om oss. Väl hemma började jag plugga och gjorde klart hemprovet i psykologi B, nu återstår bara en annan uppgift som ska skickas in innnan onsdagen. Jag måste även plugga naturkunskap B historia B Matte B och geografi A eftersom vi har redovisningar och prov på alla dessa ämnen nästa vecka :S Tufft kommer det att bli men skönt att bli klar.

Ikväll skulle jag och Nattis ses hos mig. Sitta och prata om de senaste händelserna, var ju jätte länge sen vi sågs. Sen på kvällen är Becka skyldig älsklingen och mig en middag då de slog vad om en sak...Becka förlorade haha! Det ska bli en rolig kväll :)

Hoppas ni alla har haft en underbar start på helgen!


Jobbet nästa.

Idag är det återigen fredag och jag ska tillbringa hela kvällen på jobbet :) det ska bli en spännande kväll då jag ska hålla andakten och kvällens ämne kommer att handla om Guds omsorg.. Har en bok som jag ska läsa en berättelse ifrån och resten lämnar jag åt den Heliga Ande.. Det blir bäst så att man inte planerar allt för mycket utan låter Gud leda föredraget så att det som Han vill säga kommer fram.. Härligt att få växa i ledarrollen och jag längtar efter mer även om jag är väldigt nervös när det gäller att prata inför grupp.. Men det ska nog gå bra!

Senare ikväll blir det mys med älsklingen, skönt att kunna ha en kväll utan några som helst måsten dvs läxor.


Vad ska ni göra en Fredagskväll som denna?


Psykologi

 

Gjorde ett personlighetstest i samband med mina läxor och fick fram min personlighetstyp vilket jag tycker beskriver mig ganska så bra :)  Läs gärna och säg vad ni tycker...nu måste jag sovaaaaa!!!!

 

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

 

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Underbar kväll.

Kvällen har jag tillbringat men min vän Emma.. Jag hade as trevligt och vi pratade massor om Jesus och vad han har gjort i våra liv :) Underbart att få en vän som delar min tro på Jesus♥ Flera av såna kvällar ska det bli !!!


Vi laddade upp med massa fika, lovsång, Bibel, dopbilder och våra egna vittnesbörd.

Nu ska jag försöka plugga lite inför flera prov vi ska ha inom kort.

Peace and Love

Mobil...Dagen.

Idag är man ledig från skolan då lärarna har studiedag.. Men riktigt ledig är man väl aldrig när man studerar. Idag ska det storstädas, pluggas och umgås med en vän som ska komma förbi ikväll. Ser framemot en nice dag. Skulle precis ut med hunden men såg att det spöregnar ute... får väl vänta lite till det lugnar ner sig, har ingen lust att bli blöt.

Dagens Bibelord är ifrån Markusevangeliet 8:34-37

Och han kallade till sig folket och sina lärjungar och sade till dem: "Om någon vill följa mig, skall han förneka sig själv och ta sitt kors på sig och följa mig. Ty den som vill rädda sitt liv skall mista det, men den som mister sitt liv för min och evangeliets skull, han skall rädda det. Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ? Och vad kan en människa ge i utbyte mot sin själ?God kväll!

Första gången idag som jag har tid att sitta vid datorn, därför min sena uppdatering. Håller på och pluggar lite om de psykologiska perspektiven som vi har ett hemprov om i psykologi B.. Välidgt intressant samtidigt som jag tycker att det är svårt att få ner hur jag tänker.. Kanske klarnar det snart....

Idag har man jobbat igen, pysselkväll med barnen den här gången.. Vi brukar hålla till varannan onsdag med detta och det tycker jag är kanonbra då man inte har lika stressigt.

Blääh, ska försöka plugga vidare, ville bara säga att jag lever :P


Peace and Love


Gudskärlek!

Igår hade jag mycket att tacka Gud för. Alphakvällen var helt otroligt där en kvinna blev frälst! Det finns inga ord som kan beskriva Gudskärlek i lokalen vi samlades i. Waaooo waoooo säger jag bara!

En sak till som jag känner att jag ska dela med mig när det gäller Gudskärlek är den händelsen

↓.

När jag jobbade för några veckor sen så fick jag vittna om Jesus till en kvinna jag kände från förr, vi hade bara aldrig pratat på så djup nivå och jag hörde hur den Heliga Ande uppmanade mig att berätta för henne vad Jesus hade gjort i mitt liv. Vi pratade i ungefär en timme och sedan var jag tvungen att jobba.. Jag hann berätta vilken kyrka jag tillhörde och om Alpha&Betakursen..  Hon verkade suga i sig allt jag sa och var så nyfiken, därför störde jag mig på att jag inte hann ta hennes phonenumber så att jag kunde fråga ifall hon ville börja på Alpha med mig.

Igår ringde en av pastorerna och berättade om hur han hade mött henne på stan i lördags när församlingarna hade sina alphatält uppe på stan, de pratade och tillslut kom det fram att han var pastor i Citykyrkan. Då hade hon börjat berätta om en tjej hon mött och vittnesbördet som hade berört henne, och att tjejen var jag då.  Fick hennes nummer och hon ska börja Alpha till våren vilket är helt underbart!!! Fattar ni vilken kärlek Gud visar henne genom att först skicka henne till mig och sedan till en pastor i min församling som jag känner väl! Hon måste verkligen ha känt att Jesus bryr sig om henne. Det här var även en bekräftelse från Jesus till mig då jag vågade öppna min mun och lyda Gud, detta är lönen och den lönen är det bästa en människa kan få, det finns absolut inget bättre♥

Gud älskar varje individ och vill att alla ska komma till honom.  Han älskade världen så mycket att han gav sin ende son för att var och en som tror på honom skall ha ett evigt liv, Fattar ni hur stort det är???Alpha ikväll.

Äntligen börjar den efterlängtade Alphakursen, ikväll blir det hur skoj som helst då vi sparkar igång med nya deltagare. Härligt att få vara med och se hur Gud verkar i människors liv, det finns inget bättre!

För er som inte vet vad Alpha är kan gå in och läsa HÄR


Idag är jag på superbra humör, jag känner en längtan efter att vad Gud har för mig längre fram i höst. Det händer saker hela tiden och mera av det underbara ska ske.

Dagens ord blev ifrån Jesaja 40:31

Men de som hoppas på HERREN får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta.

Trött!

Vet inte hur länge sen det var då jag var lika trött som idag. Har haft en kalas för stora systern Maritza hos mig och familjen har varit förbi. Inget stort var planerat, lite fika bara men det räcker  för att fira med nära och kära. Nu har jag världens huvudvärk och hela kroppen är slut, tur att älsklingen min kommer hem snart så att man får börja myskvällen, God mat, film och sömn ;) Kan det bli bättre? Nej det tror jag verkligen inte!!

Grattis syrran ännu en gång på din 26-årsdag

Me and my sister♥
Höst.

Vad kan vara mysigare än promenad en höstkväll? Jag njuter av den kalla luften och synen på löv som äntligen börjat ändra sin färg.  Va kan vara bättre än att uppskatta naturens små mirakel? Ta en paus från vardagens stress och stanna till en stund bara för att se och undra över naturens skönhet.

Idag har jag haft en underbart lugn dag, har bara njutit av att leva, leva med Herren min♥ Ingen stress bara frid, såna här dagar längtar man efter varje dag!
En bild jag tog på promenaden

Halleluja för Fredag!

Det finns nog ingen annan dag jag älskar lika mycket som fredagen. Varför? Jo, då har man hela helgen framför sig, jag får göra min storstädning, plugga ifred, umgås mera med min hund Zorro och såklart har jag mer tid med min älskling ♥ Mitt skolschema ser bra ut då jag faktiskt inte har skola på fredag eller måndag, fyra dagars "ledighet" i rad, om jag inte jobbar så klart och det gör jag inte denna helg!

Nu tänkte jag ta tag i städningen så att man kan slappa resten av kvällen. Får nog bli en filmkväll med min Beby.


Bjuder på en bild på mammas fina blommor :)


Svar på tal.

Här nedan kommer en kommentar jag fick av Anders och under kommentaren hittar ni hur jag tänker kring dessa påståenden. Kunde inte posta detta på hans blogg eftersom jag inte har en Google Account så passade på att dela med mig av det på bloggen samtidigt.


Hej,
Jag vill kommentera ditt citat från "NT". [Att skilja åt] Den historiska personen som det står skrivet om i originalversionen som blev redigerat till ”Matteuseusevangeliet” hette Ribi [det var hans titel] Yehoshua. Hans namn redigerades av hellenister till ”Jesus”. Ribi Yehoshuas – Messias - ursprungliga undervisning var i enlighet med direktiven i ”Moseböckerna” och den förvrängdes sedan av hellenister [not 1]. Den förvrängda undervisningen finns nu att läsa i ”Matteusevangeliet”. Ribi Yehoshuas – Messias - efterföljare hette Netzarim [försvenskat till ”nasaréer”] och de gjorde sitt bästa att praktisera direktiven i ”Moseböckerna” icke-selektivt; och för att följa Messias idag krävs det att man gör sitt bästa att praktisera direktiven i ”Moseböckerna”. [not 2] Han var Skaparens son, på det sätt som alla som tillhör Skaparens förbund med Israel är Hans söner. Alltså, andliga söner. Han var inte en "inkarnerad människo-gud". Det är så termen son till Elohim används i den judiska Bibeln. Han var inte gud. Netzarim accepterade inte ”NT” och de skar bort Paulus från deras gemenskap eftersom han bröt mot Torah. Således ska man inte följa Romarbrevet, som du citerar, om man vill följa Skaparen.

SVAR

Jag kan bara säga dig en sak, jag tror på Jesus Kristus som vår frälsare och har fått uppleva hans kärlek och närvaro ända sen Han blev verklig för mig.. Jesus har överbevisat sin existens för mig själv och därför vet jag att Gudsord i Nt går att lita på. Den tål att prövas i varje människas persnoliga relation med Gud.( Även då romabrevet)

Det vet jag även att Jesus inte kom för att upphäva lagen, Han kom för att fullborda den! Lagen var vår övervakare fram till Kristus och vi är nu ej längre slavar under lagen utan under rättfärdigheten.. När man blir född på nytt så får man ett nytt hjärta, Den Heliga Ande börjar verka i ditt liv och genom att leva nära Jesus uppfyller man lagen, och det gör man genom kärlek.. Om man älskar HerreN sin Gud över allt annat och lever i broderlig kärlek så uppfyller man lagen automatiskt.. Inte vill man göra sin broder illa när man älskar honom?  Tiobudorden blir alltså uppfyllda genom att man Älskar Herren sin Gud av hela sitt hjärta och att man älskar andra människor. Allt det här visste du säkert redan eftersom du är så insatt i att söka och vända på det nya testamentet men ville ändå dela med mig av vad jag tror på och varför jag tror på NT

Rom 13:9-10


Jag har aldrig mått bättre än vad jag gör och OJ hur Fadern i himlen talar och uppenbarar ORDET! Jag tror på Jesus som frälsare och på nya testamentet för att Han den Heligaste av allt, Vår Herre Sebaot, Abrahams och Jakobs Gud Har UPPENBARAT DETTA PERSONLIGEN FÖR MIG :)
By the way så tror jag på Jesus som Guds Son på riktigt, inte en andlig son utan verkligen en Son!  Läs gärna → Ordet blev Kött, Joh 1-18 och även Hebreerbrevet kapitel 1,2,3

Jag lever i nåden, tack Käre Fader för nåden,  tack Jesus för ditt blod som renar oss från våra synder!

1.Kor 1:18,19

Världens visdom och korsets dårskap.

Ty detta budskap om korset är en dårskap för dem som blir förtappade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft. Det står ju skrivet: Jag ska göra de visas visdom om intet, och de förståndigas förstånd skall jag slå ner.
(bild- google)

Ha en underbar dag!

Nu är man färdig för skolan, det enda som jag ska göra är att ta en promenad med Zorro sedan bär det av till bussen. Jag önskar er alla en underbar dag med mycket glädje ♥

Fil 4:4

Gläd er alltid i Herren. Än en gång vill jag säga: gläd er.Hebreerbrevet 10:35

Kasta därför inte bort er frimodighet, som ger stor lön.

Klar med pluggandet..va mycket klockan blev.

Det är verkligen inte lätt att vara en studerande på komvux. Man har massor att plugga hela tiden och det känns som att tiden inte räcker till hur man än gör. Nu har jag och Becka pluggat i ungefär sex timmar inför Naturkunskapsduggan vi ska ha imorgon.. Blev inte mycket sömn för min del då jag ska upp vid sex! Funderar på att vara vaken och plugga klart matte B och det jag ligger efter med..

Här får ni något att skratta åt.. Så här kan det bli efter sex timmars pluggande klockan tre på natten!!

Riktig youtubematerial måste jag erkänna, tur att man kan bjuda på sig själv :P

Nej vi är inte knäppa..bara LITE trötta!

Plugg!

Här sitter man återigen näsan fastklistrad i böckerna och försöker bli smartare inför Duggan vi ska ha. Tur att man slipper plugga själv när man han en pluggarkompis(Becka)

Tog en liten paus och gjorde en vill ha lista över saker jag ska ha till hemmet när jag får råd!
Proffa=professor.

Ja nu har man äntligen kommit hem från skolan, min dag började med att jag vaknar av telefonen som ringer.. Svarar och märker att det är Becka, hon skriker "VAKNA vi kommer komma försent, klockan är 13.00!!!" Helt panikslagen tog jag på mig, rastade hunden och gick till bussen.. Vi hann precis!

Fattar inte varför jag sov såå länge, kanske var det för att vi satt och pluggade till så sent och hjärnan behövde "vila"

Väl i skolan hade vi naturkunskap och vår första labb.. Vi skrattade typ hela lektionen då vi fattade noll men ändå på något konstigt sätt lyckades vi göra rätt experiment! Läraren tyckte nog att vi vart lite flummiga då vi trodde att "duggan" vi ska ha skulle vara nästa vecka istället för imorgon :S Snacka om att vara vilsen men man ska väl inte förvänta sig så mycket av en som fortfarande halvsov på lektionen dvs, MIG!

Här kommer en as snygg bild på mig som fuskiproffa, vilket betyder falsk professorBecka fastnade inte på bild, men det kommer garanterat snart!

Datorrensning.

Precis i rätt tid, min dator hade 17 spionprogram men som tur var så fanns det inga virus än. Nu har jag i alla fall en säker program som rensar allt skit och varnar, har varit för lat för att installera den innan. Spionprogram vet jag inte vad det är men det låter väldigt roligt, program som spionerar på min dator HAHA!

Idag har jag inte gjort så mycket, ska snart börja plugga som en dåre men först måste hemmet städas och hunden rastas. Är det stökigt så kan jag ej tänka på läxorna utan går runt och plockar hela tiden.

Aja, här kommer dagens Bibelord till er!

Rom 14:7-8

Ty ingen av oss lever för sig själv, och ingen dör för sig själv. Lever vi, så lever vi för Herren. Dör vi, så dör vi för Herren. Vare sig vi lever eller dör tillhör vi alltså Herren.
(BILD=GOOGLE)

Maritza dansar..

Maritza blev sugen på att dansa när hon såg mig och min baby göra det med sååå fina steg. Nu har jag äran att dela med mig av det till er!

Enjoy genom att trycka Här


Ärsyttääää

Nyt kirjotan suomeks ku mua huvittaaaa!! Ei aina jaksa sössöttäää tota ruotsiakaaan.. Mulla on niin ärsyttävä olo, tää mailmanmeno ottaa kovasti mun aivoihin ja kaikki ihmiset kans.. Haluaisin olla ihan yksin, jollain autiolla saarella ja kaukana henkilöistä jotka on mun lähettyvillä.. Aina ei jaksa olla toisten pompotelemana, jos sitä nyt niin voi sanoa.. Yhen asian oon oppinut vuosien varrella, jos auttaa ihmisiä jollain lailla niin sitä saa vain paskan palakaks. Tai sitten ne ihmisen haluaa takas sen jollain lailla mua hyväksi käyttäen.. Nyt on sen loppu!!! Itellä ku ois avun tarve niin ei varmasti kukaan millään lailla avita.. en halua että kukaan ottaa itteensä nyt tätä lukiessa koska kirjoatan nyt vaan niinku yleisesti! Välillä tuntuu siltä että pärjäis iliman ketään, ehkä jopa teen sen ja häivyn täältä Örebrosta! Aika sen saan näyttääää... Sanokaa mulle yks juttu, miks musta tuntuu että lähimmäisistä on enempi harmia ku jotain hyväää??  Oonko vääränlaisten ihmisten kanssa tekemisissä vai mikä niin ottaa vastaan?? Ehkä se vika on mussa, kuka tietäää ja voi kyllä hyvin ollakin niin.. tai sitten ei vaan passaa niiten ihmisten kans yhteeen!

Kyllä tää suomenkielen kirjottaminen on paljon hauskempaaa ku ruottin, suurempi sanavarasto.

No niin, nyt loppu täää sössöttäminen..

Peace out/

Turpaan kaikkille ohin mennen :P
Måste ses!

Hittade en grej på min systerblogg där hon dansar som en idiot.. Nu har jag lagt upp en video på min fuladans på samma sida.. Ni måste verkligen se på detta för ni kommer garanterat få er veckans skratt på min bekostnad.

Tryck HÄR för att komma in på min fuladans
Tryck HÄR för att komma in på Besniks fuldans


Idag var jag och jobbade som sagt, en jätte härlig dag med mycket folk. Syrran kom förbi med Jaleel oxå och han hade sååå roligt, mosters lilla ängel! Han fick njuta av sin favoritsyssla i ca två timmar då han fick hoppa som en tok i hoppborgen, det fanns även hästar som körde runt oss i vagn samt ansiktsmålning :)

För att jag är den coola mostern så lät jag även mitt face få en bild, inte för att jag ville *blink* utan för att Jaleel tycker att jag är supercoool så klart.Glöm inte att se på min DANS!!!

Jobbet nästa.


Har sovit bra, trotts att jag och älsklingen la oss väldigt sent, får se hur trött han kommer att vara under dagen han jobbar, stackarn♥
Nu var det dags att börja jobba varannan söndag med barnen i kyrkan :) det ska bli jätte kul idag eftersom vi ska ha en massa roligt, som hästar, hoppborg,grillning och mycket mera på schemat.  Först måste jag dock promenera hem till mamma med Zorro så att han har någon som sällskap när jag jobbar.

Senare ikväll skulle jag få besök av Broshan och hans Fru, de har äntligen kommit hem från Egypten och det ska bli spännande att få höra hur de har haft det :D


Ha en underbar dag allihopa!


Jesus Loves You all♥


Sova?

Här sitter jag återigen vid datorn fast jag har läxor att göra, vad är det med läxor som får en att springa iväg hela tiden?? No, det blir väl bättre när jag får mer lust till det.. Hade ändå inte orkat koncentrera mig på att räkna massa ekvationer.

Har kommit hem från jobbet för en timme sen och kan verkligen säga att vi hade en kanon kväll. Har fått en ny arbetskamrat och vi hade redan såååå roligt ihop, synd bara att vi inte jobbar ihop så ofta..

Jag är hungrig och trött, vilket ska man göra? sova eller fixa något att äta? Älsklingen är inte här ikväll så jag tråkar helt själv och funderar vad man kan göra mer än att sova.. Maybe titta på en film, kanske lyckas jag hålla mig vaken den här gången?(jag somnar jämt till film)

Här en bild på mig, ser ut som en riktig psykopat HAHA!! Pratbubblan i bilden skulle innehålla texten : Frigör mig! (om det nu skullle finnas en sådan)

'

Foto- Besnik :D

Fredag!

Äntligen har helgen kommit! Jag tycker att veckan har gått väldigt SNABBT och hoppas verkligen att det ska fortsätta gå lika snabbt i fortsättningen :)  Idag har jag inte gjort mycket annat än städat och vikt tvätt från igår, jag ska jobba  på fritidsgården(för er som inte vet) senare ikväll och längtar efter att få träffa våra ungdomar efter lovet..

På söndag kommer min bror och hans fru hem från Egypten där de har varit på deras smekmånadsresa.. Har varit tomt utan deras blogginlägg och besök, roligt att ses igen!

Jag hade väl inte mycket mer att säga för den här gången... Mer än att ...JESUS ÄLSKAR ER♥


Jesaja 51

Assåå Fyyy på er..

Hur dåliga är inte ni på att kommentera? Och hur torra är ni inte när ni inte skrattar åt videon jag la ut, som straff för er torra humor får ni stå ut med en annan video precis om samma sak.. tortyr haha!

KOLLA PÅ DEN NU OCH SKRATTA, och ifall ni skrattar, skriv en kommentar om det :D


Jag hoppas att ingen tar illa upp av videons innehåll, se det som ett stort skämt precis som jag gör :D

Meanwhile in Sweden.

Nu finns det humorkategori på bloggen, ska blogga om sånt som får mig att skratta och ni får ta del av mitt humor hur rutten/sjuk den än må vara.  Jag och Becka har skrattat åt den här videon under några dagar och därför får den äran att bli den första!

Ta detta med en nypa salt!


Hahahaha lika bra varje gång! Men jag tror även att man måste nästan vara från Finland för att tycka att den är rolig, eller vad säger ni?

Äntligen hemma!

äntligen efter flera timmar i skolan är man hemma och tar det lugnt :) Hade naturkunskap & psykologi B med låååånga föreläsningar.. Höll på dö av huvudvärk och hunger så istället för att åka hem så åkte jag och Becka och käka hos min Beby. Mmm va gott det var med pizza igen efter flera månaders paus!

Nu är klockan redan jätte mycket och imorgon gäller det att gå upp jätte tidigt till skolan igen och på fredag jobbar jag igen :) Roligt att få träffa ungdomarna efter sommaruppehållet!

Sorry för ett tråkinlägg, har bara inte tid att skriva något avancerat..

Bjuder på en bild där Besnik hänger på en lyktstolpe istället :P


Ciao sååå länge!