Det nya året!

Har precis vaknat från mitt koma och ska börja fixa lite inför nyårsfirandet. Den här gången firar jag med min Walter, systern Marita, Jemina och Emelie. Vi har blivit bjudna på mat hos min familj och efter det ska vi till Kyrkan och välkommnar det nya året med Gudsnärvaro. Det ska bli så otroligt härligt!!

Jag vill önska er en härlig kväll och ett välsignat år 2012

Bilder från förra året :)
Ensamhet.

Nu har man äntligen fått pusta ut i sin ensamhet. Många som jag känner hatar att vara ensamma, de har en panikkänsla över att behöva vara ensamma. Jag däremot är lite onormal och trivs ensam, då får jag tid att prata med Gud och bara fundera över djupa saker. Ibland sätter jag på musiken på högsta volum och bara gråter ut allting inför Gud. När jag är ensam så är jag inte ensam utan jag är med Herren. Jag älskar att umgås med människor men jag känner att de två sista veckorna blivit lite för mycket. Jag behöver ta en dag endast för mig själv. Hur skönt som helst!

Jag har även lite panik över alla uppgifter jag ska vara klar med till nästa vecka och måste verkligen läsa ut alla tre böcker. det helst innan nyårsafton så att man får lite lov innan skolstart. :)

Walter var gullig och tog Zorro så att jag får städa och tvätta i lugn och ro. By the Way, vart vi än går tillsammans påpekar folk att vi liknar varandra till utseendet.. vi håller inte med, gör vi verkligen det???


Min Jul i bilder och ord

Oj Oj vad ska man börja ifrån undrar jag stort. Julen har varit helt underbar med massa kärlek, frid och glädje. Precis vad jag ville att den skulle vara. Umgåtts med familj och vänner under juldagarna och bara haft det mysigt. Julafton innehöll bastu, julbord, sällskapsspel, mycket skratt och nattGudstjänst med dem hemlösa och andra. Det har varit så kul att bara få vara med mina nära, och här mina vänner kommer en bildbomb från de dagarna.
Ja som sagt, Julen var rolig fridfull och innehöll mycket kärlek.. detta var bara en liten del av alla sjuka bilder vi knäppte :) Hoppas ni har haft minst en lika mysig julhelg som vi.

I am a Live..

Fullt upp, massor att göra! Uppdaterar julstressen lite när jag hinner ;) puss på er

10:e dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll


Listan över personer som jag tycker är väldigt snälla kan göras lång. Jag tycker ju så klart att dem som är i min närhet är snälla, annars skulle jag inte älska dem så som jag gör eller umgås med dem. Som sagt listan kan göras lång men jag har valt ut fyra personer som jag tycker är väldigt snälla.

Den första personen är så klart min Walter. Jag och han umgås ju 24/7 och är det inte så att vi ses så snackar vi en massa i telefon. Vi har upplevt massor tillsammans trotts att vi bara känt varandra i några månader. Vi är bästa vänner :) Han är otroligt snäll och har ett stort hjärta, en vän som jag aldrig vill mista! Här har ni en bild på oss :)Den andra personen jag valde är min Becka, hon är min allra bästa tjejvän och betyder otroligt mycket för mig. Vi har varit med om sjuka saker tillsammans, både bra och dåliga och vår vänskap kommer alltid att hålla. Jag vet att hon är den som kommer alltid att stå där no mather what, hon kommer ställa upp hur mycket jag än har gjort bort mig, hon är den som inte dömer utan ställer upp i vått och torrt. Hon har ett hjärta av Guld. Älskar dig Becka ♥ och vi ska absolut inte glömma bort vår sjuka humor, mycket skratt när jag och hon ses :)


Den tredje personen jag valde är min Gabi. Jag och hon har otroligt roligt tillsammans och garvar i princip ihjäl oss när vi väl kommer samman. Hon och jag är väldigt lika till personlighet och jag älskar henne otroligt mycket. Hon har ett fint hjärta och jag vill aldrig mista henne ♥ Min söta lilla syster :)Den fjärde personen jag valt är min egna speciella Jemina :) Henne har jag känt sen barndomen och vi har ett speciellt band mellan oss. Även om hon är flera år yngre är vi otroligt lika och har sjukt roligt tillsammans. Vår gemensamma tro på Gud stärker bandet och hon känns som en syster för mig.  Vi har alltid lika roligt med varandra :) Love you girl ♥
Som jag nämnde tidigare så kan listan över människor jag tycker är snälla göras lång. När jag tänkte genom vilka jag skulle skriva om dök dessa fyra upp i huvudet direkt och det mina vänner säger en hel del.

Biblioteket

Sitter i skolans Bibliotek och softar. Har precis gjort en runda i jakt efter de böcker som jag ska använda i min samtidsanalys, konstigt nog så hittar jag en massa andra böcker som jag vill läsa istället.. När jag går bland alla dessa böcker blir jag som ett litet barn, jag vill läsa allt! Allting är så intressant, jo jag har blivit beroende av böcker. Inte vilka böcker som helst utan andlig litteratur. Ingenting kan slå Bibeln men att få läsa litteratur som öppnar upp ögonen för något som man inte upptäckt tidigare är unikt. Jag skulle kunna låsa in mig själv i en vecka och bara läsa böcker, hellre det än film! Som sagt så hittar jag allt annat utan de böcker jag skulle behöva, får väl ta hjälp av någon innan bokhögen i min famn blir allt större. Mitt arbete ska beröra ungdomsarbetet i kyrkan :P väldigt spännande enligt mig i alla fall.
Ikväll kommer Zorro hem igen, han har varit hos Walter i två dagar då jag haft så långa dagar i skolan att jag inte kunnat åka hem och gå ut med honom. Han har det bra, Walter tar bra hand om honom :) Ikväll ska jag tjejerna och han åka skridsskor, man kan inte avsluta en tuff vecka bättre än så!

By the way, Gud är härlig, han har utfört ett mirakel och väckt min farbror från koma! När vi sätter igång och ber så händer det saker! Bön är vår starkaste vapen och den bryter ner allt, ett bibelställe säger följande

Jakobs brev 5:15-18

15 Trons bön skall bota den sjuke, och Herren skall resa upp honom. Och har han begått synder, skall han få förlåtelse för dem. 16 Bekänn alltså era synder för varandra och be för varandra, så att ni blir botade. Mycket mäktig och verksam är en rättfärdig människas bön. 17 Elia, som också fick lida, bad en bön att det inte skulle regna, och det regnade inte över landet under tre år och sex månader. 18 Och när han sedan bad igen, gav himlen regn och jorden bar sin gröda.

Ha en toppen fredag allihopa nu!! ♥


Isprinsessa och spakväll..

Har precis kommit hem till syrran för att hälsa på broshan och en gammal vän. Varit och jobbat ikväll med ungdomarna och vi har haft en härlig spakväll med ansiktsmasker, fotbad, bastu, massagestol och massa god fika. En härlig kväll och det känns så skönt att få ta hand om sig själv lite oxå.Igår åkte jag och Walter lite skridsskor, jag hade inte varit på isen på flera år men kunskaperna satt i ;) Han trodde inte riktigt på att jag kunde åka så bra som jag sa men han fick se! Det var riktigt mysigt och han var grym på att åka.. Jag ska träna lite och bli en riktig isprinsessa hade jag tänkt, haha får se hur många ben jag bryter i kroppen innan det.

Igår hade vi även Betakväll och undervisningen var så bra! det var härligt att se så många deltagare och speciellt då vi alla var en härlig blandning, ingen är den andra lik. Det är facinerade hur man kan komma samman och umgås med varandra med Jesus i centrum oavsett bakgrund, ålder eller kön :) alla är vi ett i Kristus och alla ger vi något varandra. Det är så härligt, Tack Jesus för alla underbara människor ♥

Nu ska jag snart hämta Zorro från familjen där han har fått vara under tiden jag jobbat och sedan ska vi promenera hem och jag måste plugga :)
Jag lever.... knappt!

Febern och hans släktingar har krypit sig på mig under flera dagar och jag har varit helt medvetslös, knappt orkat göra de verkliga måsten i vardagen som att rasta hunden. När jag väl har orkat ta mig ut har jag fått lägga mig i någon timme för att en promenad med Zorro tagit all min energi. Om jag inte mår bättre på måndag ringer jag och bokar en tid hos läkaren.. Något som inte stämmer med min kropp riktigt!

I fredags var jag och firade min lillebror Daniel då han fyllde hela 17 år, det var nice att träffa familjen och umgås again. Idag har jag försökt överleva och fått även Besök av Markus, Tanja och lilla Olivia :) Fasters lilla Ängel ♥Efter att de hade åkt tog jag en sväng till Marieberg med Besnik där jag fick välja en tidig julklapp :) en vinterjacka!! Välbehövligt och bättre nu än på julafton med tanke på att det börjar bli kyligt. För er som inte vet så umgås jag och han som vänner och det känns superbra! Och för er som inte kan förstå det har jag några ord för = FÖRLÅTA OCH GÅ VIDARE I LIVET , det är en konst som får en att leva in peace

Nu är jag redo för kylan och snön så nu är du välkommen vinter!!!

 Nu blir det Godis, varmt bad och filmtime!!!

Fullt ös medvetslös!

Hej på er igen! Har varit lite dålig med uppdateringen men jag har haft för fullt upp med massa saker. Den senaste veckan har jag träffat mina vänner och umgåtts mycket, det har varit härligt och man har fått ny kraft att orka slutföra allt i skolan.

Igår startade vi Betakursen och första ämnet var förlåtelse. Det var en härlig undervisning och vi fick bra samtal kring ämnet. Gud är härlig ♥

Julen närmar sig med ordentlig fart och jag har förvandlat mitt hem till ett julland.. nu väntar jag bara på att snön ska komma så att jag och Zorro kan busa i snön och njuta av värmen efter våra promenader i kylan .

Sen är det det här med julklappar oxå, man ska försöka hitta på vad alla ska ha och sedan ska man hinna handla in det oxå, men det tycker jag är roligt :) Jag gillar att ge mina nära personliga presenter även när det inte är någon högtid. Att ge något från hjärtat till någon i vardagen värmer . Den här burken med mammakornslappar gav jag till en vän. Det är en bra Julklappsidé , Bara skriva en personlig text på burken som din vän kommer att påminnas om varje gång hon/han tar en lapp ifrån den. ♥
Just nu sitter jag hos min bror Markus och hans fru Tanja, det är mysigt att umgås med familjen några gånger i veckan, snart måste jag dock cykla hem och ta hand om min Zorro sen ska jag och han mysa till det här ↓