Hej Allihopa!

Sorry för min dåliga uppdatering men som ni flesta läsare vet så har jag ett ganska så fullspäckat schema och jag skriver när jag får en stund över.

Min helg har varit sjukt bra! I Fredags jobbade jag med ungdomarna och höll andakt om bön och varför det är viktigt att be. I lördags var jag och tjejerna på stan och informerade om Alpha kursen och efter det blev det husgrupp där vi hade en mysig taco/ böne kväll!

Idag har jag varit på Gudstjänst och tagit det lugnt. Skulle ha pluggat men på något konstigt sätt blev jag så fruktansvärt trött att jag inte orkade göra något annat än dega i soffan, tur att jag fick lite besök på kvällen så att jag kunde hålla mig vaken.

(Det här inlägget borde ha kommit upp redan igår kväll)


Gudstjänst nästa →

Vilken underbar dag, va skönt det är att vakna efter en godnattssömn! Hela jag mår så bra idag. Snart kommer Sanna och plockar upp mig och vi ska till Gudstjänst! Det ska bli så underbart att bara ta emot från Gud och prisa Honom för den han är♥

När jag kommer hem måste jag städa lite och plugga, har nämligen en inlämning i Engelska C som ska vara klar inatt. Senare ikväll blir det ett besök hos min vän Samira på¨andra sidan gatan :) Fullspäckad dag med andra ord.

Hoppas ni får en underbar Söndag!

Peace and Love
M♥

Dagen

Har varit helt suverän! Har varit i skolan och tränat på kvällen! Nu har jag äntligen landat här hemma och det nästa som jag ska göra är att färga håret, rätt så länge sen sist och håret börjar se ganska så blont ut. Sen ska jag tvätta halva natten och jag ser inte framemot det! Är redan hur trött som helst och måste upp ganska tidigt imorgon..

Den tredje bilden skulle föreställa någon i min familj och jag har bestämt mig för att lägga upp en bild där tre av mina småsyskon finns med. Bilden är dock 4 år gammal men alla ser någorlunda likadana ut.
Från vänster Kim, Markus och MaritaImorgon ska jag dra ut på lite ärenden med Tanja.. Det ska bli skojigt :)


Hallelujah! God is Goooood!

Idag är jag överlycklig, mitt hjärta sjunger av tacksamhet till min himmelska Fader, Han som för min talan och tar hand om mig.  Jag fick nämligen veta att jag ska få CSN lån nu under våren med.. Var ju tvungen att skicka ett brev där jag förklarade varför jag inte klarade en 50 poängskurs och tack vare att jag inte gjorde det stod jag i ett problem.. De ville inte ge mig lån men jag litade på Herren, var helt öppen och ärlig i brevet och tackade honom för att det skulle gå genom.. Igår var jag lite nere och fick ett ord från Herren, Han sa att jag inte skulle bekymra mig utan förtrösta på det som han har kallat mig till, och att han ska ta hand om mig och fixa så att det går genom.

Idag ringde jag... innan jag ringde så la jag på och blev rädd för vad de skulle säga, men i den stunden ekade Guds ord och löften i mina öron så jag trodde på att svaret skulle bli positivt.. Jag frågade om brevet, ifall de hade fått det och det hade CSN gjort. Sedan säger kvinnan - Ja, och vi har gjort ett beslut idag... Jaha, vad blev det då? undrade jag med hjärtat bultandes i halsen... - Ja du ska få lån för våren med, vi har tagit hänsyn till ditt brev. Svarar kvinnan. - TACK GUUUUD. Skriker jag i telefonen och hon börjar skratta..

Så hela dagen har jag gått och prisat Herren för hans härlighet och kärlek för mig! Och inte bara för mig utan för alla som sätter sitt hopp i hans händer. 

Inte nog med det bönesvaret. Igår på Betan tog Marita(min syster) fram ett böneämne hon hade. Nu är det ju nämligen så att hon hade blivit lovad att söka en egen bostad via soc(alltså söka och få soc bakom sig) men igår på mötet hade de nekat henne det och sagt att hon kunde vänta tills hon fått jobb. Hon blev jätte ledsen eftersom hon inte har en stabil plats att leva i just nu och ett jobb i det läget var inget att tänka på. Hon ringde till mig och jag försökte trösta henne med att Gud har något bättre för henne. På Betan bad vi alla tillsammans för det och tackade Herren att han för Maritans talan vidare och att han tar hand om saken.. Idag när hon skulle på ett möte så kommer soc gubben fram och säger att hon kan börja söka lägenhet, att de har ändrat sig angående det.
TYPISKT GUD SÄGER JAG BARA! TACK HERREN FÖR ALLT DU GÖR I MÄNNISKORS LIV!!! WAOOOOOOO

Ville bara dela med mig av dagens HALLELUJAH MOMENTS . I LOVE YOU JESUS ♥♥

(Ni får ursäkta alla skrivfel, har lite bråttom)

Andra dagens bild!

Ja idag skulle man nämligen lägga en bild på sig själv... så här får ni ett på mitt face! Nu ska jag handla sen är det skolan som kallar... Jag skriver ett inlägg senare ikväll.

Peace and Love ♥


Dag 1

Bild på någon som jag umgås mycket med... Oj, det var många men första platsen i den kön får min Älskling

Här posar han med mina roser ;)30 dagar i bild..

Som de flesta i bloggvärlden tänker jag oxå skriva i 30 dagar... fast med bilder(snodde idén från Tanja) så nu kommer jag att lägga upp en bild varje dag :) spännande va?1:a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2:a dagens bild: En bild på dig själv
3:e dagens bild: En bild på någon i din familj
4:e dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5:e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6:e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7:e dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8:e dagens bild: En person som du saknar
9:e dagens bild: Någon i din släkt
10:e dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11:e dagens bild: En person du kan berätta allt för
12:e dagens bild: En bild på din vardag
13:e dagens bild: Du och någon klasskompis
14:e dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15:e dagens bild: En person som du vill vara med
16:e dagens bild: En bild på dig själv
17:e dagens bild: En ovanlig bild
18:e dagens bild: En bild på din fritid
19:e dagens bild: En person som är snygg
20:e dagens bild: En bild på dina närmaste
21:a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22:a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23:e dagens bild: En bild från i sommras
24:e dagens bild: En bild som gör dig glad
25:e dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26:e dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27:e dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28:e dagens bild: En tokig bild
29:e dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30:e dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Deppig..

Jag har mina perioder då jag blir helt off och deppar för mig själv, idag är en sådan dag... Har suttit och läst bloggar samt ätit upp Ballerina kakorna som vi skulle ha till fika på lördag... Blääh lite extra kilon får man väl träna bort... Någon som känner igen sig i deppighetens sötätandet?

Haha skämt åt sido, så himla farlig är det inte men gott var det med kakor!!!

Var bara tvungen att lägga upp den finaste bilden på mig och Jemina :D


Plugg...

Ja, här sitter man och skriver om NATO och Sveriges försvarsmakt.. Inte så himla intressant för mig men mycket visare blir man. Idag har jag varit på bön för Örebro och det var hur underbart som helst♥♥ Jag har även pratat en lång stund med min Hanna i telefonen och det var väldigt uppbyggande♥

Jag känner mig väldigt trött men måste göra klart en insändning innan jag kan somna, tur att jag inte har någon lektion först på kvällen imorgon!! Sovmorgon med andra ord.

Här kommer ett Bibelställe jag fick ta del av idag :)

Hab 2:1

Jag vill stå på min vaktpost och ställa mig i tornet.  Jag vill spana för att se vad han skall tala till mig, vilket svar jag skall få på min klagan.

Det är viktigt att ge tid för Gud varje dag.. Det är viktigt att man inte rusar iväg efter en bön utan att man låter honom svara och tala.  Amen.

Hoppas ni har en underbar start på den nya veckan!!!(Bild Google)

WOOOOOW

Vilken kväll vi har haft med tjejerna!  Andens gåvor i funktion i alla dessa grader.. Två andedoper där det ena slutade med att tjejen började prata spanska som tungotal och där den andra tjejen fylldes även och började tala i tungor.. En blev fullständigt befriat från saker som tyngt ner och andra fick profetior!!! Hallelujah för vad Jesus gör bland oss,,,, nyfrälsta blir andedöpta och Gud förbereder oss för något stort!!!!!

Jag känner mig helt utmattad av Gud och behöver gå och fylla på, undrar bara om jag kommer upp till Gudstjänst imorgon... Jag måste, jag vill!!!

Jag älskar dig Jesus du är mitt allt ♥♥

Guds kärleks brev till dig från Johannesevangeliet 3:16
(Bild google)

Vilken dag!

WOW min första dag som gatuevangelist! Det var hur underbart som helst och det fanns ingenting jag gjort hellre de fem timmarna som vi stod där. Vi delade ut massor med blochyrer och berättade om Jesus till människor!! Wohooo fick även tillfälle att binda kontakter mellan andra församlingar och jag längtar efter gemensam evangelisation.

Dagen gick bra med endast ett påhopp av orden - VAD VILL DU! Och den enda fysiska skadan var påkörningen av vår pastor med en permobil.. Ingen skada skett och till och med han kunde skratta åt det sen!

Här kommer lite bilder på vår fantastiska dag :)Ja, jag och tjejerna trivdes som fisken i vattnet och nu ska vi samlas för att ha vår lilla husgrupp!

Love you all!

Alpha Mandy!

God morgon mina kära läsare! Har jag sagt hur mycket ni betyder för mig? Jag hoppas ni har sovit bra och att ni får en underbar lördag. ♥♥

Idag är en stor dag..gissa varför?? tro mig ni kommer inte att gissa rätt :P Haha! Jo idag ska jag dra iväg till stan och stå där med Alphafolket. Och göra vad tänker säkert hälften av er... Jo vi ska stå där och berätta om Jesus, om Alphakursen som startar den 31 Januari och helt enkelt mingla :) Det ska bli så spännande att äntligen få stå och svara på människors frågor om Jesus!!! Jippiiii det finns inget bättre i livet.

Jag är hur taggad som helst och vet ni vad som gör dagen ännu bättre? Jo, vi ska ha husgrupp ikväll så jag väntar med iver på en dag fullspäckad av GUD!

Ha en välsignad dag och alla Örebroare, SE UPP FÖR ALPHA JÄNGET OCH MANDY PÅ STAN!JESUS POWER!!!!!!
Motstånd blir till välsignelse

Igår kväll efter att ha skrivit inlägget om att jag ska till Emelie och skriva ut det viktiga brevet till Csn började jag verkligen få motstånd att gå... För det första fick jag världens mensvärk och jag låg verkligen på golvet och vred mig... Älsklingen var på väg att hämta värktabbletter till mig men eftersom jag inte stod ut la jag min värmekudde i mikron och väntade på att den skulle bli varm.  Efter någon minut känner jag en konstig lukt.... Jag går ut till köket och ser hur det ryker om mikrot och jag stänger av den och öppnar luckan... jag möts av en brinnande värmekudde!!!! Jag tar tag i den och slänger den i diskhon och låter vattnet rinna på den samtidigt som jag öppnar alla fönster så att inte röken når brandlarmet... Samtidigt grips jag av ännu mera smärta och sjunker ner på golvet.

Jag visste att det var bara motstånd och vi kom iväg till slut, tur det för att det hela sluta med att EMelie följde med hem och vi samtalade om Gud och bad i flera timmar.. Den Heliga Anden fyllde oss så mycket att vi var verkligen berusade av honom... Båda två bara låg på golvet och skrattade medans vi bad!! Underbart!!!


Ef 5:18 Berusa er inte med vin, sådant leder till ett liv i laster. Låt er i stället uppfyllas av Anden.

Rom 14:17 Ty Guds rike består inte i mat och dryck utan i rättfärdighet och frid och glädje i den helige Ande.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska göra mig i ordning för boxning... Det ska bli så underbart härligt att få röra på sig igen!!!

Nu äger jag varken värmekudde eller mikro..men det gör inget :D


Jesus= POWER!!!

Egentiligen är jag helt slutkörd men kraften och modet som ändå har hela tiden kommer från Jesus. Jag har precis skrivit klart brevet till CSN och berättat varför jag inte klarade en kurs.. Om jag inte levde med Jesus så skulle jag ha gett upp för länge sen men nu vet jag Gud fixar allt och att det gäller att kämpa trons härliga kamp!!!

Nu är brevet klart, och snart ska jag åka med älsklingen hem till Emelie för att skriva ut det och umgås med henne :)

Min vecka har varit full med Gud(som det brukar vara nuförtiden) Bön och samtal med Becka och andra om Jesus har stått i centrum de senaste dagarna och jag tycker att det inte finns något bättre ♥ Tänk att sitta vaken halva natten bara för att be och prata om vår Frälsare... Och det bästa med allting är att Han är mitt i bland oss !!!!!


Här kommer lite bilder på Zorro och Tekla när de busar för fullt


Helt slut...

Kvällens träning tog verkligen död på min kropp och vred de sista krafterna ur mig. Nu sitter jag och halvsover och skulle verkligen behöva nanna kudden men jag tror faktiskt att jag ska koka lite kaffe och sitta med Jesus lite innan det ♥♥

.. Såg lite på den kristna kanal 10 och blev glad när jag såg en av våra församlingsmedlemmar vittna där i tvn :) Man blir varm om hjärtat när man ser hur folk älskar Jesus och det bästa är ju så klart att man får höra vad Jesus gör runt om i världen!!!!


Jag är så tacksam för mitt liv och alla människor runt om kring mig, Jesus är det bästa valet jag gjort i mitt liv och jag kan inte få nog av att Tacka och glädjas hans Härliga kärlek mot oss människor ♥

Här får ni en bild tagen hundra år sedan... måste börja ta bilder igen... Har typ inte gjort det på evigheter känns det som.. Ja, det ska jag göra nu i veckan! Greppa kameran och ta med den överallt, på så sätt blir bloggen även mer levande!!!!


Projekt av Gud.

Nu har man åter igen inte haft tid att sitta vid datorn. Mycket som händer runt om kring mig, både bra och dåligt. För en vecka sen fick jag en idé starkt till mig från Gud. Han sa till mig att börja sticka strumpor åt dem hemlösa med tjejerna. Dagen där på berättade jag för Becka vad jag tänkte göra då sa hon att hon hade sett samma sak :) Nu håller vi på och planerar vad vi ska ta tag i först och ber Gud att vägleda oss så att Pengarna kommer. Han har ju kallat oss så det är även Han som fixar det ekonomiska.  Imorgon ska vi gå prata med Ria Dorkas som tar hand om de hemlösa på dagarna och samtala lite om dagens situation bland de som inget har..

Har haft motstånd från Csn:S sida då dem inte vill ge mig mera studielån, jag klarade inte en 50 poängskurs förra terminen så nu måste jag typ fölklara varför och skicka in det för att sedan KANSKE få pengar... Undrar bara vad Guds vilja i det hela är.. Väntar ju på mina byggpoäng oxå och ifall jag får det behöver jag inte fortsätta på komvux. Jag oroar mig dock inte alls då jag förtröstar på Herrens löften om att han tar hand om mig!

Jag väntar med iver på att se hur vårt "lilla" projekt för Gud utvecklar sig...Det är ju trotts allt ganska många hemlösa det handlar om :) Gud får helt enkelt resa upp människor som ska vara med och göra hans vilja.

Nu ska jag iväg till skolan och efter det blir det boxningsträning, jag känner mig duktig då jag hållit på i tre veckors tid. Jag känner mig mycket piggare tack vare träningen!

Allt gott i Herren/
Mandy(bild = Google)


Fullt upp...

Har verkligen inte hunnit sitta vid datorn de senaste två dagarna. Jag har haft fullt upp med registrering på nya kurser, Jesus och boxning med mera. Ikväll har jag även jobbat lite :)  Ni får stå ut med att jag inte skriver varje dag tills jag har fått scheman och sådant i ordning. Ikväll har jag myst med älsklingen och vi har njutit av den goda kycklingwooken som vi tilllagade. Snart ska vi iväg hem till Kim och Becka för att umgås och spela ett Bibelspel som jag fick låna från jobbet. DET SKA BLI SÅ ROLIGT!!!Imorgon är är det dags för den efterlängtade husgruppen och på söndag SKa jag till Gudstjänst! De senaste dagarna har jag bara varit nära Herren och umgåtts med Honom, skönt att bara prata ut sina tankar och lyssna vad Han har att säga :) Mitt liv är helt underbart

46

Besökare idag, ni bara minskar och minskar.. visst har jag en viss skuld till detta då min uppdatering inte är det bästa.. Men men lite dåligt med respons i alla fall om man tänker att cira 50-60 stycken läser dagligen och nästan ingen kommenterar.. Nu är det faktiskt upp till er att säga vad ni vill läsa mera utav??

By the way så har jag haft en tuff dag med massa motgångar.. men dagen vändes till välsignelse på kvällen då vi hade beta. Så brukar det vara på tisdagar Haha♥ Nu är jag och tjejerna på G för JESUS, Vi ska ut och göra saker som HAN har gett oss idér om.. Härligt ska det bli♥♥♥

Dag att hoppa in i duschen och skriva i min almanacka :)

Här kommer en bild på Jesus och mig :) I love you min Konung!!!!


Träning med mera...

Ja då har man klarat av en till bocningspass som höll på att ta livet av mig.. Härlig känsla efteråt och man orkar kämpa bara man tänker på slutresultatet :) Jemina har blivit as duktig redan fast det bara var tredje gången.. Jag är stolt över dig Mölli :)

Efter det har jag bara umgåtts med älsklingen och nu har Becka kommit och vi ska be samt läsa Bibel. Skola imorgon från fyra och framåt sedan blir det Beta :)

En lite rutten uppdatering

Igår...

Var en härlig dag, den började med att jag och Emelie träffade resten av ledarna på Mikael och åt lunch samtidigt som vi planerade ungdomskvällarna inför våren. Mycket mycket skratt och bra idér om hur ordet ska komma fram på ett spännande sätt. Jag ser verkligen framemot vad Gud kommer att göra bland oss på Fredagkvällar!!!!

Efter det åkte jag och EMelie vidare till stan där vi shoppade lite kläder i reorna :) Det var så skönt att göra något och bara vara utan några som helst måsten. Därefter var det dags att åka hem till mig och hålla i husgruppen..

Det var ett ämne som Gud hade pratat med mig om och vad Han ville röja undan så att han Ande kunde verka till fullgrad.. Jag fick ett ord på det hela och när jag väl tog upp det brast jag i gråt och den Heliga Anden fyllde mig totalt., Det var så starkt att jag kunde inte fortsätta läsa utan bad någon fortsätta. WOW, Det var verkligen något som alla tog åt sig och precis det som stått i vägen för Guds Ande. Jag är så tacksam!!!!! I love you Jesus!!!

Kvällen slutade inte där utan Gud betjänade alla som behövde det genom att låta Andens gåvor vara i funktion med profetior, gråt, kärlek med mera.. Men det absolut bästa var att en tjej blev frälst!!!!! WOHOOOOOO Vilken fest det blev i Himlen när Hon tog emot Jesus i sit hjärta!!!! Vilken kärlek Jesus visade henne genom att låta någon annan känna att hon ville det när vi var i bön.. Det är för stort att jag kan knappt fatta det. Guds nåd!!!

Det var mycket tårar som gräts till Jesus igår och framförallt från min sida då jag fick gråta ut all smärta jag bärt på och bara låta Honom ta det.. Nu har man bara en gudomlig frid inom sig.

Halleluja Jesus för allting du gjorde och allting som du kommer att göra i oss och genom oss!

Rom 10:9-13

Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst. Skriften säger: Ingen som tror på honom skall stå där med skam. Det är ingen skillnad mellan jude och grek. Alla har en och samme Herre, och han ger sina rikedomar åt alla som åkallar honom. Ty var och en som åkallar Herrens namn skall bli frälst.
Om någon timme ska jag och Zorro ta en promenad hem till min bror Markus och hans fru Tanja och umgås. :) Det ska bli nice

Halloj

God morgon ni alla glada och mindre glada. Idag är jag en av de glada i alla fall :) Ska snart få besök av Emelie, vi ska på ledarlunch tillsammans och diskutera lite jobb. Hon ska ju jobba med oss på fredagskvällar och det ska bli så skoj! Även om vi kanske inte jobbar samma kvällar är jag glad över att jag fixade in henne där.. Efter lunchen ska jag till stan med Jemina och rota lite i de sista reorna. Fick ett presentkort i present när jag fyllde år och jag tänkte utnyttja den.  Sen ikväll är det husgrupp hos mig, och jag längtar :) :)

Ikväll får jag gå lägga mig tidigt med tanke på att skolan börjar på måndag :O lovet har gått för fort speciellt när man har fått plugga hela den tiden..  Även om jag skulle vilja ha mera ledighet är jag ändå spänd på att se vad våren för med sig.

Ni får ha en underbar dag ♥

Peace and love
Madame M♥

Ny design...

Nu har jag gjort en desing som jag gillar, blev trött på den gamla och tänkte ha den här svarta ett tag :) Fixade även en till Jemina. Jag är inte något proffs (än) så ha överseende med det. Kika gärna in på hennes blogg genom att klicka på bilden :)Vad tycker ni?


Fredag

Min dag har varit en städa bort julen och tvätta kläder dag! Hemmet är någorlunda rent och storstädning av skåp och sådant tillkommer någon dag nästa vecka. Imorgon ska jag på ledarlunch och på kvällen har vi husgrupp igen, mysigt mysigt :)

Just nu sitter jag och äter lite kvällsmat... Fredagsmys med as goda minipizzor och ett stort glaS oboy :)Nästa vecka blir det boxning igen och ett helt nytt livstil.. Det har nämligen jag och Jemina bestämt oss för.. Träna och äta nyttigt är något som 2011 kommer att innehålla, man mår ju som bäst när hälsan är på topp.

Nää nu ska jag fortsätta surfa runt lite bland bloggar...

Peace and Love

Fest, fest, fest...Min fest!

Jo då var man gammal med hela 25 år i nacken, dags att sluta fylla nu :) Min dag var helt underbar, älsklingen fixade allt inför kalaset och jag vart så glad. Jag fick fira med mina nära och kära och vi var faktiskt 20 stycken i min lilla tvåa samtidigt, visst var det lite trångt men det kunde man leva med :) Tack alla ni underbara som kom och gjorde min dag oförglömlig!!! Ni är guldvärda ♥

Här kommer en bildbomb från dagen/kvällen
Som ni ser har vi haft det sjukt bra och nu är det dags för lilla mig att nanna gudden!Underbart,

Igår kväll tänkte jag på en härlig sak som Gud visade mig för cirka ett år sedan. När jag var i bön och tackade Herren för allt gott han har gjort.. Under prisandets gång får jag helt plötsligt se en video bli uppspelat för mig.. Jag ser hur min lillebror (ofrälst då) går ner till dopgraven och blir döpt till Kristus med en av pastorerna i min församling. Videon varade kanske 30sekunder men den var så verkligen jag kommer fortfarande ihåg den som en verklig händelse, det var som att jag stod där och såg det hända. Jag blev så fylld av den Heliga Anden och bara tackade Herren för vad han tänkte göra i min brors liv.

Nu ett år senare har Han tagit emot Jesus i sitt liv och det var samma pastor som i synen som fick äran att be frälsningsbön med honom. Jag vet att Gud visade mig vad som kommer att ske för att jag ska orka be för min bror och se framemot vad Gud kommer att göra.  Att leva med Jesus är det absolut bästa och det är inte en envägs kommunikation utan HAN talar tillbaka vilket är det bästa!  HALLELUJA!!!

Apg 2:17-18

Och det ska ske i de sista dagarna, säger Gud: Jag skall utgjuta av min Ande över allt kött. Era söner och era döttrar skall profetera, era unga män skall se syner, era gamla män skall ha drömmar. Ja, över mina tjänare och tjänarinnor skall jag i de dagarna utgjuta av min Ande, och de skall profetera.


Kände bara att jag ska dela med mig av denna underbara händelse..

Nu ska jag gå städa lite inför morgondagens firande!(bilden är från google)

Degklump

Jag precis så känner jag mig nu.. Hela kroppen bara slappnar av efter det hårda trÄningspasset. Jag och Jemina körde järnet och gav inte upp trotts smärtan.. Efteråt tog jag och älsklingen ett långt bad i min Bubbelbadkar och jag hoppas på att jag slipper stelna muskler imorgon.. Nu är det plugg som gäller igen, prov imorgon! Undra hur det kommer att gå??? Har även en inlämning kvar och sedan är allting klart inför den nya terminen.

På torsdag fyller lilla jag 25 år och jag måste börja förberede lite fika och stuff när familjen och vänner kommer.. Har inte hunnit bjuda någon än men jag säger att alla familjemedlemar och vänner är välkomna!!! 

Nu ska jag fortsätta plugga så att jag blir klar någon gång.

Goood night ----- peace out!
Wohooo!!!

Ett till VG på arbetet jag skickade in. Det lönar sig att plugga och kämpa. Imorgon har jag ett prov, de två andra proven skiter jag i och söker nytt på ämnet istället.. Har verkligen inte hunnit plugga matte och kommer inte att klara proven utan plugg.. Då blir det bättre att söka matte B till nästa termin med och göra proven sen.

Är väldigt trött idag, sitter med Emelie och dricker "morgonkaffet" vi satt och pluggade ganska så sent.

Ikväll blir det boxning i två timmar :) Undra hur mycket jag orkar göra???

Här kommer dagens sanning! Jesus vår underbara frälsare♥ Att han är vid vår sida är det enda som spelar roll. Love you ♥♥


Flumm

Här sitter jag och min flummkompis Emelie ansikten fastklistrade på böckerna. Vi har pluggat i flera timmar och det har satt sina spår då båda är lite crazyyyyyyy.... Här kommer lite bilder på oss två knäppa :PJa lite roligt måste man ju ha när man pluggar... eller hur??? Mycket skratt förlänger livet!!!!

Söndag...

Blev en riktig sovmorgon för min del igen. Pluggade till ganska så sent igår och behövde sova ut, mycket på grund av träningsvärken i min kropp och huvudvärken jag haft under flera veckor.. Alltid när jag ska sova så börjar huvudet värka, tror faktiskt att jag har problem med bihålerna igen :( Gillar inte att ha kronisk bihåleiflamation jämt!!!

Blev klar med ett stort arbete vilket kom att bli hela 7 sidor lång och idag ska jag göra klart två till om vädret, växthuseffekten och de olika skikt i atmosfären. Tur att jag inte behöver plugga själv idag, Emelie ska komma förbi och plugga med mig vilket är super skönt!!! Då kan man ta pauser till att läsa Bibeln och be tillsammans... LYX JU!

Imorgon blir det mera plugg och sen boxning på kvällen, jag har bestämt mig för att träna två gånger i veckan för att hålla kroppen i form och det ska jag hålla oxå.  På tisdag är det Beta igen och vi längtar! Spännande skall det bli.

Ni får ha en underbart välsignad kväll

Peace and LoveEn liten professor bild på lilla plugghästen :D

Det nya året!

WOW va häftigt att få börja det nya året..vad spännande allting känns. Jag är jätte jätte förväntansfull på att vad Gud har tänk göra året 2011. Han gjorde så mycket förra året i mitt och andras liv, många blev frälsta i min omgivning, många kom tillbaka till Jesus och många blev ledda till min husgrupp av Honom. Jag är så tacksam för vad HAN har gjort för oss under 2010 och jag vet att han har mycket mycket mycket gott för människor i Örebro året 2011!

Igår firade vi först genom att jag gick hem till familjen och åt en god middag. Umgicks lite med de alla som befann sin hemma, var även förbi en sväng hos Melissa och åt mat.. Vid 22.00 körde älsklingen oss till en Gudstjänst i Kristet center där vi fick lovsjunga Herren och lyssna på Predikan som Stefan Samuelsson höll om MOD! Vi ska inte tappa modet!!! Det var helt underbart att sjunga och dansa för Herren när klockan slagit tolv :) Finns inte något jag gjort hellre! Efter det tittade vi på fyrverkerier med församlingen och det var underbart!

Här kommer några bilder jag snott från Jeminas blogg.. Min kamera blev kvar hos familjen :(

Lite kaffe höll oss piggaMarita och JeminaTrotts kaffet kände jag mig lite övertrött och började fåna mig som vanligt :PSystrarna Graaf :D
Vi snygga och knäppa

(Tiden på kameran gick före en timme)

Jag gick inte hem tomhänt därifrån utan fick faktiskt tag på två härliga böcker från bokshoppen. Den andra ville jag ha direkt då jag själv vill leva mitt liv för Jesus genom att predika ordet på gatorna.  Johannes  Amrtzer ligger även nära mitt hjärta då han kan nå ut till ungdomar, han talar deras språk... och jag själv tog steget och bjöd in Jesus i mitt liv på ett av hans möten.. Då jag märkte hur levande han var och hur han såg oss unga.. Jag är så tacksamm för att det finns såna underbara Gudsmän/kvinnor som når ut till människor som jag själv.. Jag hade väldigt svårt att ta steget att följa Jesus då jag levde med en bild som visade att det kristna livet var torrt och tråkigt.. Men den kvällen jag blev frälst blev jag övertygad om att det var tvärtom!!!!  Nu läser jag boken med iver och ber för att Jesus ska använda mig till mission.. Både utomland och i Sveriges gator.

Präst för dem som inte går i kyrkan(Bilden är från Google)

Nu ska jag ta tag i några arbeten jag har kvar att lämna in. Sedan ska jag bara njuta av kvällen.

Gud välsigne er allihopa!