Wha't are words if you really don't mean them when you say them?

Blääh, idag är det då inte min dag.. Inte igår heller! Känner mig som en trasig ängel som letar efter bitarna till mitt hjärta, allt för att lappa ihop mig själv. Tur att man har Jesus som alltid är där och lyssnar på en och förstår. Jag undrar bara att vad meningen med all denna smärta är. Är det något jag har gjort för att förtjäna detta??

Är även trött på alla människor runt omkring mig som blandar sig i mitt liv och ska hålla på och bry sig om exakt vad jag gör.. Skaffa er ett liv för Guds skull och låt mig va! 

Tur att man har bra vänner som jag kunnat prata ut med,,, såna här sår läker inte så fort man önskade!

http://youtu.be/-whp15J2n_M

Bättre!

Jag startade dagen med att sjukanmäla mig, hostade som en idiot och kunde knappt prata, sedan somnade jag om. Nu är det dock mycket bättre så att jag kan jobba imorgon.

Just nu sitter jag med hårfärg i håret och njuter av bra musik och en kopp kaffe. Ikväll ska jag hem till my lööve och umgås, det ska bli nice ♥ Men innan det ska jag få besök av Tanja och Markus, vi ska äta lite kinamat =)

Här kommer en bild som jag aldrig lagt upp tidigare ;) tagen på Emelies 20-årskalas!!!Såg att Nina hade lagt upp lite bilder från gårdagens Babyshower, för att kika gå in HÄR

Sjukling.

I fredags åkte jag på en rejäl förkylning igen. Halsen svullnade upp och febern slog ner mig tillbaka till sängen på morgonen, Trotts det var Mandy uppe på sina fötter igen hela kvällen och spelade Wii med älsklinge min. I lördags mådde jag bättre men idag när jag skulle upp till Gudstjänsten kändes det som att jag skulle dö, sliten som en ko och hostan hade kommit till under natten. Jag åkte till Gudstjänsten i alla fall då jag visste att Gud skulle möta mig där. Det gjorde han oxå, jag grät under hela Gudstjänsten, inte på grund av att jag var ledsen utan på grund av att den Heliga Ande kom över mig och jag gråter jämt när Han kommer, även när jag skrattar så gråter jag vilket är ganska komiskt :) Jag fick även ett tilltal från Herren rakt in i min situation och jag gick därfifrån tio liter tårar lättare. Gud är bäst!!!!!

Efter det hade vi en babyshower för Tanja och bebisen i magen. Mådde som en kratta under hela tiden men det var jätte trevligt att umgås med alla och dela detta med henne. Väntar med spänning på att lilla miraklet kommer ut.

Kom hem och försökte vila vilket inte gick så bra.. jag vet helt enkelt inte hur man gör, låg och titta på film och efter ca en timme var jag uppe på benen igen och körde 120/h med städning, och en promenad till Syrran. Det är något fel på mig.. jag måste lära mig att tagga ner lite.. borde ta en dag då jag bara ligger och sover, får nog bli nästa helg!

Nee nu ska jag gå lägga mig till en film, får se ifall febern och hostan är borta imorgon så att man kan jobba, annars blir det en sjuklingdag för mig.

By the way - I miss you my Darling ♥

Jaleel 5 år!

Idag har min lilla systersson Jaleel fyllt hela 5 år. Kan knappt fatta att han redan är så "stor" då det kändes som igår han låg i min famn för första gången, tiden går för fort!

Vi började dagen med att åka till lek och buslandet där Jaleel och hans kompis fick springa av sig. Efter tre timmars spring var jag i alla fall helt slut och då var det bara att fortsätta till kalaset som min syster höll hos Jaleels pappa.

Här kommer en bildbomb från dagen

Mongo 1 och Mongo 2


Hmmm.. vet inte riktigt vad hon gör...JAG VAR BARA TVUNGEN!
Och den här bjuder vi på! Systrarna Mongo i farten igen!Nu är man lagom trött och redo för sängen, imorgon blir det mer festlighet då vi ska hålla en babyshower för Tanja. Det ska bli kul.

Good night alla!


Djupa tankar..

Jag har gått och funderat på en sak i några veckor nu. Att leva i den här världen är inte lätt, jag har fått så många sår den senaste tiden och åren. Jag kanske har visat ett glatt ansikte utåt men jag har varit så otroligt trasig under flera år. Det som jag har varit med om går inte ens beskriva med ord och en sådan som inte gått genom samma sak kan inte ens försöka tro sig veta hur det känns. Jag kan säga en sak.. utan Jesus skulle jag inte ha orkat andas en dag till och utan hans närvaro i mitt liv skulle jag förmodligen varit död. Han har kommit och mött mig och lyft upp mig varje gång jag trott att jag ska gå under! Han lever och är verkligare än ni anar.  Han har sagt i sitt ord att vi får lida i den här världen men att vi ska vara vid gott mod för att HAN har övervunnit världen. Det gjorde han när han dog på korset och återuppstod från döden på den tredje dagen!

Sedan är den en till sak som gör mig lite sne. Jag har äntligen blivit fri från allt som slagit ner mej och träffat en underbar människa som jag är djupt förälskad i och alla dessa sår börjar läka. Jag känner mig lyckligare än någonsin men då är det ett " problem" han är inte frälst! vad jag blir så irriterad på är människornas reaktioner på det, tror ni inte att jag som känner Gud vet vad hans ord säger? skulle inte jag som är er syskon i Herren veta vad Ordet säger? Klart jag gör och jag har själv gjort likadant när jag inte upplevt det själv. Det är lätt att prata och ge råd till andra om man inte själv sitter i den situationen. Jag kan säga så här att jag tror starkt på att Gud hade sina händer i spelet när jag mötte denna kille, jag känner honom sen innan och han betydde mycket för mig redan då och hade inte jag träffat honom så hade jag förmodligen brytit ihop! Genom att jag träffade honom vändes hela mitt dystra liv till glädje och jag är otroligt lycklig. Jag gör mitt val och väljer att vara med honom, så ni som inte själva har varit i denna sits kan tänka två gånger innan ni kommer med era råd, för tro mig, Gud undervisar och talar enskild till alla sina barn! 

Detta är inte ett inlägg riktat mot någon enskild person, bara mina tankar kring detta :D

I am Happy and Jesus loves me no mather What :)1.kor 1:18
Ty detta budskap om korset är en dårskap för dem som blir förtappade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft.Nej men HALLÅ där ;)

Min dag började med en rejäl försovning. Sov i min sköna säng för första gången på två veckor och då hade jag VÄLDIGT svårt att komma upp. Dagen slutade dock bra trotts det då jag jobbade in allt jag missade ;)

Nu sitter jag och skriver en ansökan till Csn så att jag kan börja plugga om en månad, det ska bli spännande! Hoppas dock att jag får jobba kvar extra på mitt nuvarande arbete då jag trivs så otroligt bra.. mitt liv har vänt till det bättre tack vare detta jobb. Hope hope att de vill ha kvar mig två dagar i veckan framöver :D

Systern Maritza är och bor hos mig med lilla valpen BODIL. Hon är så otroligt söt men samtidigt så otroligt jobbigt men det kan man leva med. Så nu har jag hundvakt i några dagar så att jag slipper oroa mig för det.

Igår var Tytti förbi mig och vi babblade genom allt som hänt mig och henne under de senaste månaderna och jag kan knappt själv fatta att jag gått genom så mycket under bara denna korta tid. I am so HAPPY för hur allting har slutat och att jag träffade min kärlek!

Här kommer en hälsning från oss =)


Hellurej!

Här sitter jag sista kvällen hos mina päron och skrattar med mina systrar, ja vi skrattar mycket i vår familj och oftast åt ingenting men roligt har vi! Familjen kommer hem när som helst och jag har fakstiskt saknat dem hur sjukt det än låter =) Så från och med ikväll kommer jag att bo hemma hos mig igen :D Två veckors roliga luffande med en väska och hund får ta sitt slut och min egna säng kommer att kännas otroligt skön!

Yeah annars så jobbar man och umgås med hjärtat min, blivit lite TP och skitgubbe spelande och sånt med mycket skrattande och förlorande från bådas sida :D mitt hjärta är mer störd än vad jag är och då trivs jag väldigt bra i hans sällskap... sen är han ju så snygg oxå :P

Nee inte mycket mer som händer, jobb kärlek hund och familj och JESUS så klart, mer än så hinner man ju inte med :D

Ska sluta babbla och gå dricka lite kaffe!

Peace and love
bara för att...

Bara för att jag har tråkigt!

Enjoy


toodi lohooo!

Klockan närmar sig elva och jag har precis blivit klar med allting som ska göras efter en dag på jobbet. Luffar hos familjen fortfarande och har typ mitt liv i en väska :) de kommer hem på måndagkväll och i helgen ska jag move hem till min lägenhet igen. Just nu känns det inte som att det spelar någon roll vart jag lägger mig ner och sover då jag jobbar från 12.00 till 21.00 varje dag och det är ju nästan läggdags direkt man kommer hem :P men det kvittar för min del.

I helgen har jag planerat lite sol och bad,, Om vädret tillåter. Har inte badat en enda gång denna sommar så nu ska det bli av! EN MÅNAD KVAR TILL MIN SEMESTER OCH DÅ SMÄLLER DET KAN JAG SÄGA! KOMMER GÖRA KAOS MED HELA SVERIGE OCH MÖJLIGEN HELA FINLAND OXÅ HAHA! Med vem återstår att se ännu :D någon som är sugen på att hänga med Mandy på lite äventyr???

Mina syskon sitter och dricker kaffe på altanen, kanske ska göra dem lite sällskap innan jag nannar kudden? yeah, det blir nog bäst så!

Dagens Bibelord lyder så härPsalm 30:2

O Lord my God, I cried to you for help, and you have healed me.


Jobb jobb och mera jobb

Nu har man nya tider på jobbet och jag jobbar kväll, känns inte som att man hinner med mer än så då man slutar så sent.,men men vad gör man inte för att överleva.  Jag känner dock som att jag har lite semester då jag övernattar hos familjen så länge de är i Finland, måste ju hålla syster min sällskap och Zorro har inget emot att be here ether :) I helgen blir det dock flytt hem igen! 

Jag har lite resfeber känner jag och lite planer för en trip men vart vet jag inte än.. Det får jag klura ut efter de 5 veckor jag har kvar på jobbet.. Då blir det två veckors semester innan skolan drar igång igen*längtar* (alltså till semestern)

Yeah people, inte mycket mer att säga ikäll, måste laga mat och landa lite innan jag nannar kudden.

Peace and Love - som jag brukar säga ;)Tråkigt

Bläääh idag har det verkligen varit jätte tråkigt. Inte gjort något viktigt bara försökt andas, Skulle göra vad som helst för att ha något att göra just nu...  Blir väl att lyssna på massa låtar och glo med syrran, what to do liksom?

My boy är oxå sååå långt borta, skulle inte vara fel att vara i hans närhet ♥

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing


My mind is gone, I'm spinning round
And deep inside, my tears I'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel
This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry

Did it happen when we first kissed?
'cause it's hurting me to let it go
Maybe 'cause we spent so much time
And I know that it's no more
I should've never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us apart
I didn't give to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart

Ett nytt kapitel...

Wohoo people! Nu har jag fått min nya design som ni kanske redan märker?! Tack Ida för hjälpen!

Jag har tänkt mycket på den senaste tiden på de olika tiderna man har i livet, nu har jag lagt det gamla bakom mig och ett nytt kapitel har börjat i mitt liv. Om ca en månad börjar jag på Missionskolan och jag kan knappt fatta att jag äntligen får göra det jag brinner för. Den här sommaren har varit speciell, mycket gott och ont har hänt men som tur är så vinner det goda alltid! Jag mår bra trotts all svek, ingen idé att slösa sin energi på att tänka på saker som gör ont då man kan njuta av att vara med människor som får en att vara lycklig. Yeah utan Jesus skulle inte jag ha klarat mig på denna punkt och utan honom skulle inte jag kunnat förlåta och gå vidare.

Fick en hälsning från en gammal vän på facebook vilket fick mig att smälta. När jag fick kommentaren så gick det upp för mig att det fortfarande finns människor som man kan lita på och som alltid finns där no matter what. Saknar vänner som dig Mia! Tack för att du finns ♥

Hälsningen som fick mig att smälta =)

Mandy, du är en helt fantastisk människa som förtjänar det bästa! Under alla år jag har känt dig har du aldrig behandlat någon illa, så låt heller ingen göra det mot dig! Jag vet att du kommer att lyckas med allt du tar dig för, för du är en riktig kämpe och jag är stolt över att kunna kalla dig min vän! Även om det va många år sedan vi sågs så kommer jag alltid att ha "back in the days" i mitt hjärta! Det va härliga tider det! Never forget .. Keep up the good work! Puss & kram//M


Yeah nu ska jag dra hem till mamma och gå ut med min Zorro,

Peace out

What goes around comes back around...

God kväll gott folk! Jag lever och är lyckligare än någonsin. Har varit genom ganska tuffa saker den senaste tiden med hjärtesorg svek och tårar men samtidigt har Gud välsignat mig med den underbaraste människan, Japp jag har blivit kär i en Boy =) och det är ju så att man bestämmer inte när man ska bli kär utan det händer bara och jag är otroligt glad över att jag blev det. Har alrdig känt så här för någon och jag svävar på moln.

Idag har jag varit med mina Girls och vi har njutit av livet,med grillning, skratt, musik och dans :P eller ja, det var mest jag och Bella som fjanta oss och de andra skrattade åt oss.. 

En härlig dag har det varit och bättre blir den ;)

Here comes lite bilder


Hello Sweden!

Shit det var ju verkligen tusen år sedan minst sen jag skrev sist.. Men men har haft ganska tuffa perioder i mitt liv sedan några månader tillbaka. Nu är allting Kanon om inte bättre och jag har bestämt mig för att starta bloggandet igen, sakta men säkert. Det enda som jag behöver innan inspirationen stiger är en ny bloggdesign!

Yeah so please, help me!

Här får ni en wannabe ballerina bild på mig :P