En underbar dag

Solen skiner och fåglarna sjunger, kan det bli bättre? Man blir så otroligt energisk när våren börjar komma och man längtar efter mera värme. Nackdelen är dock den att jag sitter innomhus och pluggar inför ett prov och det enda sättet jag hinner njuta av våren är i samband med min och Zorros promenader. Snart blir det en promenix och sedan bär det av till skolan. Efter skolan har vi ett möte tillsammans med alla Beta ledare då vi ska planera hur vi lägger upp undervisningen. :) Skoj

Igår satt jag ganska länge med mitt projektarbete och skrev massor, stickningen går framåt och jag njuter av att sticka! Den här bilden fick sin plats på framsidan under titeln " Raggsockor åt dem hemlösa"
Får väl bjuda på en bild på lilla mig i ljuset av vårsolen ;)


La la laaaa!!!

Dagarna flyger förbi utan att jag hinner lägga märka till dem och massor med saker blir gjorda. Nu har det varit ständig pluggande från morgon till kväll och det börjar verkligen ge resultat då det endast är lite över en månad kvar av alla uppgifter och prov. Jag längtar så till sommaren!!

I söndags fick jag äntligen ihop ansökan till Mission skolan, sökte in på Pastorslinjen för dem som inte visste. Först tvekade jag lite och undrade ifall det var Gud som grodde i mitt inre när tankarna om Pastors ledarskap dök upp första gången för två år sedan och nu de senaste månaderna har han bara övertygat mig gång på gång att det är Hans vilja att jag söker dit. Efter mycket fix med massor av papper och stuff fick jag äntligen iväg ansökan och om ca en månad får jag veta ifall jag kommit in!

Idag har jag pluggat heeeela dagen med Emelie och jag är så himla stolt över oss då vi fått mycket gjort på några timmar, sedan har vi så klart stickat oxå och bett massa vilket är ett måste när vi två ses ♥ Var en sväng i skolan ikväll och gjorde ett prov oxå vilket jag hoppas gick bra. Ingen lust med någon mera omprov direkt!

Ja, vad ska man säga.. Mycket på G så här på slutet av terminen men det går om man vill.Hinner inte riktigt träffa och umgås med vänner och familj så mycket men det behövs inte då man är vuxen och har ett eget liv. För mig räcker det faktiskt med några gånger i månaden ;) Alla har ju sina liv  :P

Nu blir det lite plugg igen.. måste ju hålla tidschemat uppe!

Här får ni en bild på min Zorro då han tog det lugnt på balkongen en solig dagHan blev inte glad över att jag störde hans skönhetsdröm och minen säger mer än ord! Haha min lilla Bebis♥

I fredags...

Hände det en as häftig grej. Eller ja en vardaglig häftig grej. Torsdags kväll la jag märke till mitt vittnesbörd som jag skrivit ut för länge sen, tanken var att jag skulle hålla andakt och berätta för ungdomarna på jobbet om hur mitt liv förvandlades när jag mötte Jesus. Men det blev aldrig så utan jag fegade ur. I torsdags påminde Gud mig om det när jag såg pappret i en låda, Han sa till mig att jag skulle ta med den på Fredag till jobbet. Jag blev lite fundersam då jag visste att det inte var min tur att hålla andakt och tänkte inte mera på saken.

På fredagen åkte jag med Emelie till stan, efteråt kom vi till mig och drack kaffe. Då sa den Heliga Ande åt mig att stoppa vittnesbördet i Bibeln och han uppmanade mig att ta med det till jobbet. Jag sa till Emelie vad Gud hade sagt! Väl på jobbet pratade jag med min kollega och sa typ så här.

-"Det är din tur att ta andakt va?"
- Nej, det är din tur ikväll" svarade han.
-Va, nej det står ditt namn på planeringen och jag hade två gången i rad sist"
-Ja men på den här planeringen står det ditt namn på och jag har inte förerett något.
-Jaha, men det är ingen fara, Gud har sagt till mig att ta med mig mitt vittnesbörd som jag ska läsa, tur att han har koll!!

Jag vart så glad men samtidigt väldigt nervös då jag inte visste hur ungdomarna skulle ta det.. Det som jag kände var ännu mer Guds plan var antalet ungdomar den kvällen. Vi har haft en liten torka på folk under våren och just i fredags kom det 11 stycken vilket var rekord för hela terminen. När jag väl satt där och skulle läsa mitt vittnesbörd satt alla knäpptysta och väntade med spänning. När jag väl var klar satt de flesta med öppen mun och jag kände hur de blev berörda av det hela. Tänk vilken underbar Far vi har i himlen, tänk på vilket sätt han kan använda oss på. Jag vart så otroligt tacksam för att jag fick lyda och dela med mig av mitt vittnesbörd!

Jesus är det bästa som kan hända en människa och han lyfter ut oss från mörkret. Det har han gjort med mig och det kommer han att göra med var och en som åkallar Hans namn,. För er som inte har läst mitt vittnesbörd så kan ni göra det genom att gå in HÄRGarn och cykelfix

Var ska man börja uppdateringen igen? Har så otroligt mycket att skriva om de senaste dagarna att jag vet inte riktigt var jag ska börja.  Igår var en underbart härlig dag, den spenderade jag med Emelie på stan där vi åt lunch handlade vårjacka och köpte massor med garn till strumpprojektet. Det var så otroligt fridfullt att bara få andas ut en dag♥Just nu håller min älskling och broder Kim få ihop min nyköpta cykel och jag väntar på att få provköra den. Igår hände det något ganska så häftigt när jag skulle till jobbet men jag tänker skriva det i ett annat inlägg :) Jag håller på skriva ett personligt brev till Mission skolan där jag hoppas på att få komma in till hösten.. Och imorgon är det Gudstjänst som gäller !!!!!!

Bild på min cykel och killarna, snart får jag väl pröva den


En enkel kärlekSsång...

En enkel kärlekssång till dig, dyre Jesus vill jag sjunga, tacksam för allt som du gjort, du min Herre frälsar konung! Mitt hjärta gläds när du kallar mig din, var finns en plats så underbar som i din öppna famn♥

Min dag har varit fylld utav himmels frid, jag har bara gått och svävat på molnen och gjort massor med viktiga saker här hemma. Var en sväng förbi i skolan och räknade lite matte också vilket känns super bra!  Idag har jag fått vittna om min tro till en comhem arbetare och hela situtationen var övernaturlig.. Jag vart så Glad att Den Helige Ande vägledde mig till att ringa idag så att jag fick dela med mig av lite hopp i ett dystert samhälle där människornas egoism tar över. Han blev glad och säkert berörd av den Heliga Ande vilket är såååååå underbart.

Mycket att göra just nu känner jag, många prov som spökar i framtiden men jag är GLAD :D Känner mig obesegrad när jordens skapare står vid min sida och håller min hand ibland bär han även mig i hans famn, och ganska ofta är jag omedveten om det till dagen jag står på mina ben igen:) Gud är så god och trofast, utan Honom finns det inget liv då han är LIVET♥♥

Imorgon blir det många timmars plugg, sedan har vi vår efterlängtade bönegrupp :) en underbar kväll att se fram emot!

Denna strumpa är vår förslingsfrukt och vi har lärt oss att sticka genom Youtube, haha! Nu kan vi dock sticka finare och på ett korrekt way men erkänn att den var fin för att vara en socka gjort av en som icke kan??


The Power of our God!

Wow vilken härlig dag, jag kan ej med ord beskriva vad Gud gjorde i mitt inre på Gudstjänsten idag. Hela predikan var en bekräftelse på vad Gud hade talat till mig om under veckan och vilket jag och Emelie talade och bad över igår hemma hos henne. Jag blev helt paff när Pastor Jan predikar om hur viktigt det är att vi känner igen den Heliga Anden för att sedan kunna lyda och vilka konsekvenser det kan ge om vi ej känner igen Jesu röst.  När han var klar med att predika bjöd han in alla fram till förbön, de som ville bli uppfyllda av den Heliga Ande på nytt och jag sprang nästan fram då jag känt att jag behöver Andens beröring och ny styrka för att klara av att vandra i Hans vilja.

När jag väl stod där fylldes jag av den Heliga Andens kraft så att hela min varelse skakade och tårarna och skrattet bara flödade över, Sedan fick jag ett tilltal från Herren vilket kom att betyda allt då jag frågat efter bekräftelse på min kallelse och tjänsten jag står inför. Wow vilken underbar glädje jag fick och sån otrolig bekräftelse på att jag vet att jag vet att jag vet vad Gud har kallat mig till. Jag är överlycklig för att få vara hans barn och JESUS är det enda som spelar någon roll, hans vilja i våra liv ska vara nummer ett på listan varje dag :)

Hallelujah Jesus för att du älskar oss ♥ Love you my King!

Nu ska jag gå och tjocka mig med älsklingen, han har precis kommit hem med hamburgare :P Vilken lyx


Hej hopp alla läsare!

Länge sen jag skrev sist och mycket har hänt sen dess. Gud har gjort enormt mycket under de senaste veckorna och jag bara prisar honom för varje dag som vi får leva i hans underbara nåd! Strumpprojekten går framåt och vi fixade faktiskt in mycket pengar genom att hålla fikat. Min skoltid på komvux börjar glida mot sin slut och till hösten blir det Missionskolan med ett stor M :D

Just nu sitter jag och njuter av en underbar eftermiddag hos Emelie, vi har käkat God mat, druckit mycket kaffe med chocklad och framför allt bett i en underbar Guds närvaro. Livet kan inte bli bättre.

Imorgon är det Gudstjänst som gäller och man längtar som en dåre :P

Tack alla ni trogna läsare för era dagliga besök här även under torkan.

Jesus power is the best power in the world!!!!