Halloj i huset!

Vilken dag, blåser så att man nästan själv flyger med! Varit i skolan och blåst 50 ballonger och hängt upp dem högt upp i taket :P Det är invigning i vår fina renoverade skola och jag ställde upp och blåste massa med ballonger med en annan. Sen skrattade jag åt killarna som byggde en fiskdamm åt barnen och jag fick testa den med allt vad det innebar, MAN SKULLE HA FLYTVÄST PÅ SIG! HAHA. Nu har jag kommit hem och ska ta ut min hund på en långpromenad.
Sen blir det förberedning inför det muntliga redovisning som jag ska hålla om mitt arbete.

Igår var en härlig dag, skola, fika på stan med Walter och massa häng hos mig med Tanja, Markus och bebisen. Övrigt så mår jag bara bra, lite trött i huvudet och kroppen men jag känner mig glad!!!

En Mandy, Kaffelatte och ballonger på fiket igår :P
Jupp ha en härlig kväll alla!!!

God morgon !!

Klockan är strax efter fem på morgonen och jag har varit vaken sen tre. Somnade ganska tidigt igår och vaknade klar pigg efter ca 4 timmars sömn. Börjar inte skolan först vid nio idag så jag har några skön timmar att bara va nu innan det.

Igår tog jag fram lite julkänsla genom att sätta upp adventljusstakar med mera och jag kan säga att det känns lite mer juligt men inte riktigt som det brukar. Tror att mycket har med snön att göra men tror att det handlar mer om att jag inte hunnit förstå att Julen är så nära. Ibland känns det som att man är i någon slags egen värld med allt som ska göras och man hinner inte tänka på annat runt om kring, men men snart är det Jul och det känns superbra!

Igår hade vi en planeringsträff angående Beta som vi ska sparka igång nästa vecka, det känns otroligt kul att få vara med och undervisa i Gudsord igen och växa i det själv. Vi ska ju vara i praktik i våra församlingar och detta passar då utmärkt :)

Tänkte lägga upp dagens bild här nu oxå och idag skulle bilden förställa någon i min släkt. Här kommer den

Bild på mig och min kusin Esko då vi träffades i stockholm 5 år efter senaste gången.. Han & Jag delar den sjuka humörn så roligt hade vi på stockholms gator :)


Walters vittnesbörd

Jag har bestämt mig för att dela Waltes tal som han höll på Alphafesten, med hans tillåtelse har jag fått äran att posta den här för er och jag tror att det finns någon/några där ute som behöver läsa detta :)


Christoffer Walter heter jag, 22 år och om ni blir intresserade av min vardag kan ni följa mig på Facebook. Jag älskar att prata med människor och inför människor så jag ska försöka att hålla mig kort ikväll men det får ta den tid det tar för det jag har att säga tycker jag är viktigt, det har förändrat mitt liv dramatiskt. Lite bakgrundsfakta: Jag kommer från en helt otroende familj, det närmaste jag kom tro i hemmet var när pappa sa: ”tro det gör man i kyrkan och dit går vi inte”. Men jag har själv alltid trott att det finns något större än oss människor här på jorden och sökt lite lätt efter bevis men inte hittat något. Tanken att det skulle vara Gud eller Jesus som vakade över oss slog mig aldrig. Och detta dels för att jag inte fått någon riktig information och dels för att jag tillhör en vetenskaplig familj som ska ha bevis, i det här fallet på Guds existens, innan man godtar något. Så jag har tidigare slagit ifrån mig allt som har med ”övernaturlighet” att göra tills jag en dag mötte en person som tog sig tid att tjata hål i huvudet på mig.

1 person! 1 person är det lilla som krävs för att göra skillnad, göra skillnad i någons liv. Jag vet detta eftersom 1 person var det som gjorde skillnad för min egen del. För 3 ½ månad sen hade jag aldrig öppnat och läst i en bibel och visste väldigt lite om kristendomen. Men under Alphakursens gång har jag blivit frälst och har även tagit emot den helige ande genom andedop och blivit vattendöpt. Givetvis är bibelläsning en självklarhet i min vardag. Jag har varit frälst i ca 1 ½ månad och att jag står här idag har jag 1 person att tacka för, hon sådde fröet som har slagit rot i mitt hjärta och förvandlat mig till en ny skapelse. Det hela började för ca 5 månader då jag träffade Mandy för första gången då hon började arbeta på samma arbetsplats som jag. Det var oundvikligt att missa henne då hon tar en hel del plats och hörs mer än de flesta andra. Men framför allt var det den enorma glädje hon utstrålade som gjorde att man la märke till henne. Hon började nästan från första stund att predika om Jesus, hur fantastisk han var och vilken skillnad han gjort i hennes liv. Och varje gång hon predikade om Gud och Jesus såg man hur hon lyste upp den gråa vardagen ännu mer än vanligt, det var otrolig kraft i hennes budskap. Det var väldigt inspirerande att lyssna till. Men eftersom jag har den vetenskapliga bakgrund som jag har genom min mamma så sa jag att jag vill ha bevis innan jag kunde ta något till mig. Jag var självklart intresserad av det som predikades men det var samtidigt svårt för mig att våga tro på något jag inte kunde bevisa genom att ta roten ur eller dela med pii. Men det brydde sig inte Mandy om utan fortsatte att predika lika glatt och friskt om evangelierna och helande.

Efter några veckors predikande så gav hon mig en bibel. Det var den så kallade ”Metal bibeln” där nya testamentet tillsammans med vittnesbörd från kända och mindre känd hård rocks profiler ingår. Jag började med att läsa vittnesbörden, från t ex Nicko McBrain som är trummis i Iron Maiden, där han berättar om sin egen resa till Gud. Jag blev ännu mer inspirerad efter att ha läst dessa vittnesbörd då några av dem är bevis på otroliga omvändelser. När väl vittnesbörden var avklarade så började jag läsa evangelierna i nya testamentet och fastnade väldigt fort. Till min stora förvåning insåg jag att jag trodde på vartenda ord som stod och det föll sig helt naturligt att läsa vidare. Jag insåg att det hade börjat en förvandling inom mig då jag kunde ta bibeln till mig utan att analysera varje ord och försöka hitta bevis för det som stod. Från att aldrig ha läst bibeln så läste jag igenom nya testamentet på någon månad. Bara några veckor efter att jag fått bibeln och börjat läsa frågade Mandy om jag var redo för ett första besök i hennes församling. Det skulle vara en speciell Gudstjänst som de kallade Bikergudstjänst då Christian Crusaders med bland annat den kända bluesgitarristen Big Red var på besök. Jag tvekade inte en sekund på att följa med och detta första besök i Citykyrkan hade otroligt stor betydelse för min nyfunna tro. Där i Citykyrkan fick jag uppleva något fantastiskt, och då menar jag inte bara det som hände under Gudstjänsten. Välkomnandet jag fick var som när man t ex återser en sedan länge saknad vän och inte vill släppa taget. Värmen och gemenskapen jag kände när man kom innanför dörren var otrolig, något jag inte känt någon annanstans. Det kändes nästan som hemma.

Gudstjänsten började med att Big Red började spela på sin gitarr, det var ett gudabenådat gitarrspel kan jag säga. Efter en stund tog en av de andra gästande pastorerna över och genomförde en predikning som var väldigt stark och gripande, men det som påverkade mig mest var det som skedde sen. Big Red började spela lite lugnt på sin gitarr efter predikningen men slutade plötsligt tvärt. Han sa att han kände att det var någon i församlingen som var väldigt plågad, som ville ta sitt liv och han bad denna person ställa sig upp. Efter en stund ställde sig en man snett framför mig upp och erkände att han hade de tankar Big Red pratade om. Två pastorer gick då fram och började be för mannen. Samtidigt som detta händer så vänder sig Big Red till Mandy, som stått upp ända sedan Big Red börjat spela igen. Han säger något i stil med att han märkte att hon stått upp hela tiden och att hon har en otroligt strak tro på Gud. Big Red profeterar sedan rätt in i hennes liv och lyfter bland annat fram de gåvor hon besitter. Han säger också att Gud vill att hon ska fortsätta sjunga och att Gud kommer hjälpa henne med den biten. Mandy hade innan Gudstjänsten i bön frågat Gud om han ville att hon skulle fortsätta sjunga och fick där ett solklart svar genom Big Red. Just dessa händelser fick mig att inse att Gud är verklig men det tog några dagar att inse. För det går inte att förklara på något annat sätt, att en man från USA kommer hit till Sverige, och talar rakt in i en okänd mans liv och säger att han vet att personen vill begå självmord, och som inte känner Mandy men kan berätta om hennes liv och ger henne ett bönesvar angående hennes sång. Det tog lite tid för mig att inse vad som verkligen hade hänt den kvällen men när allt fick smälta in kände jag att Gud finns där ute och han vakar över oss. Jag tror att Gud hade en mening med Bikergudstjänsten. Dels ville han ge Mandy de svar hon sökte men jag tror att han lika mycket ville visa mig att han är verklig och att han är delaktig i våra liv. När allt som sagt fått smälta in lite kände jag att min tro på Jesus Kristus och Gud växte lavinartat.


Efter Bikergudstjänsten kände jag ett sug efter Gud och har varit på de flesta söndagsgudstjänster som Citykyrkan har haft sedan dess. Jag känner att jag längtar efter Guds närhet varje dag. I 1 korintierbrevet 1 kapitlet och 18 versen står det följande: ”Ty detta budskap om korset är en dårskap för dem som blir förtappade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft”. Precis så känner jag idag, jag var en förtappad själ som inte insåg kraften i ordet men jag fick hjälp att inse att Jesus är vägen, sanningen och livet och att du hittar otrolig styrka när du har universums skapare vid din sida. Några veckor efter Bikergudstjänsten startade Alphakursen som har varit väldigt betydelsefull även den. Jag har växt i min tro tack vare undervisningen jag har fått och under del helige andens dag fick jag även ta emot den helige anden vilket gjort att jag växt ytterligare.

Jag kan säga att jag är otroligt glad för att jag har en relation med Gud och att jag är en ny skapelse. Som det står skrivet i 2 korintierbrevet 5 kapitlet 17 versen: ”Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit”. Det är precis den situationen jag är i, jag har helt andra värderingar idag mot vad jag hade tidigare och det är skönt att mina ögon har öppnats för vad som är viktigt i livet, jag lever inte längre av den här världen utan har insett att jag endast är gäst här. Och jag hoppas att många av er som sitter här idag har kommit till tro under era Alphakurser eller att ni är på väg att komma till tro. Det är ert livs bästa beslut som ni aldrig kommer att ångra.


Jag vill bara avsluta med att tacka människorna som sitter vid mitt bord ikväll. Ni i City är underbara människor och jag är otroligt tacksam för att jag har fått gå denna Alphakurs hos er. Jag har tillgodosett mig mycket information och jag har växt både som människa och i min relation till Gud. Men framförallt vill jag tacka min absolut bästa vän Mandy, utan hennes många timmars predikande och hängivenhet hade jag inte stått här idag. Jag vet att hon kommer utföra stora saker i livet och lyckas med vad hon än tar sig för, det är jag ett levande exempel på då hon lyckades omvända mig. Jag kan med stolthet säga att släppa in Gud i mitt hjärta är mitt livs bästa beslut…
Sohooo =)

Jag är så glad fast jag är helt slut. Haft fullt upp i 14 timmar, och då menar jag FULLT UPP! Åkte till skolan på två lektioner, sedan tog jag en sväng förbi stan och köpte en sen födelsedagspresent till Syrran Sandra. Råkade gå förbi en skoaffär och två par stövlar följde med hem av en slump :/ Walter skrek åt mig i telefonen -" Spring Mandy spring, ut därifrån, du har problem" Jag förstår inte riktigt vad han menar då jag inte tycker att 30 par skor är för mycket att äga men men killar är ju som de är..

Var inte de det läckraste ni sett på länge???Tog även en Fika för mig själv och det var skönt :) jag gillar att gå runt själv, jag är inte beroende av sällskap 24/7 utan kan lika gärna shoppa själv och fika själv.. Ganska skönt att slippa springa efter andras tidstabell hela tiden. Eller ja själv var jag väl inte med tanke på att Walter hängde sig fast i luren :P Hann även med att sola en stund och det var otrligt skönt att få lyxa till det mitt i vardagen..Slutförde skolarbetet oxå idag så nu kan man slappna av en stund innan det nästa börjar. Så efter all denna slit har jag unnat mig själv en lyxkväll med ett varmt bad, färgade även mitt matta hår och nu känner jag mig som en ny människa =)


Dags att varva ner lite innan sovdags, Sov så gott mina vänner när ni väl sover!!!!

Alphafest med mera..

Nu har man vaknat till liv för en timme sen, och sömn har mat fått ca 6 timmar på två nätter. Rätt sliten men jag ska inte klaga vissa har det värre. Iväg till skolan snart och sen blir det en sväng på stan innan jag beger mig hem för att fortsätta pluggandet :)

Igår var vi på Alphafesten och det var en superbra kväll :) Walter höll sitt tal där han berättade om vad Gud har gjort i hans liv och hur han som absolut inte trodde förut hade nu kommit till tro på Jesus. Jag är sp stolt över min lärjunge och det glädjer mig stort att se hur all arbete ger skörd :) Kanske får jag lägga upp hans vittnesbörd här på bloggen någon dag för den berör faktiskt till djupet. Många blev uppbyggda under kvällen och jag hade as kul som vanligt, skrattade och drev runt som vanligt och hade bara allmänt trevligt.

Igår träffade jag mamma i bussen på vägen hem, tur där då  vi aldrig hinner ses annars med tanke på bådas fulla scheman. Det som gjorde det hela ännu roligare var faktiskt det att bussen gick sönder på vägen så resan hem från stan tog mer än en timme så jag och mamma hann uppdatera vardagen med varandra och vi fick oss många goda skratt på vägen. Efter det tog jag mamma till centrum där jag hade tidigare träffat på ett elbolag som erbjöd billigare el, och för att killen som stod där var så trevlig hade jag lovat att komma tillbaka innan kvällen. Så nu gick jag och mamma dit och jag småflörtade lite med honom och vi hade as roligt. Sådan är jag, lite allmänt knäpp i huvudet med massa sjuka idér men livet leker och skratt förlänger livet :)

Om du träffar människor utan ett leende, GE DEM DITT ♥

Yeah har får ni en fjortisbild på mig :P


Dagens Bild

Tänkte bara uppdatera om dagens bild :) idag ska jag lägga upp en bild på någon som jag saknar... De är många men den som jag brukar sakna mest är fakstiskt mitt ex Besnik. Oavsett vad som händer kommer han alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta ♥. Vi hade 7 år av djup vänskap tillsammans och det kan ingen ta ifrån mig!1:a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2:a dagens bild: En bild på dig själv
3:e dagens bild: En bild på någon i din familj
4:e dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5:e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6:e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7:e dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8:e dagens bild: En person som du saknar
9:e dagens bild: Någon i din släkt
10:e dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11:e dagens bild: En person du kan berätta allt för
12:e dagens bild: En bild på din vardag
13:e dagens bild: Du och någon klasskompis
14:e dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15:e dagens bild: En person som du vill vara med
16:e dagens bild: En bild på dig själv
17:e dagens bild: En ovanlig bild
18:e dagens bild: En bild på din fritid
19:e dagens bild: En person som är snygg
20:e dagens bild: En bild på dina närmaste
21:a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22:a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23:e dagens bild: En bild från i sommras
24:e dagens bild: En bild som gör dig glad
25:e dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26:e dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27:e dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28:e dagens bild: En tokig bild
29:e dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30:e dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Maraton plugghäst!

De senaste dagarna har jag isolerat mig rejält och bara haft näsan i böckerna. Det har blivit många intensiva timmar av läsande och skrivande och jag har känt mig väldigt frustrerad över arbete under vissa timmar. Nu är arbetet om husgruppernas betydelse i den stora församligen nästan klar och om någon timma drar jag iväg till skolan för att delta i en föreläsning om Nytestamentlig församlingsteologi. Det ska bli spännande även fast jag känner mig väldigt trött i skallen och i kroppen.  Fick äntligen veta om det stora forskningsprojektet jag kämpat med gått genom och till min stora förvåning fick jag väldigt bra feedback på den. Fick Godkänt då det endast gavs G/IG i den kursen så jag är superglad idag!! Känns skönt att all slit ger resultat :) Hemtentan i religionssociologi behövde lite kompletering men annars flyter alla resultat på som det ska.

Ikväll har vi en avslutningsfest för alla Alpha kurser i Örebro och jag ska dit med min församling. Har varit med på  nästan alla fester under två års tid och det är lika roligt varje gång. Speciellt när några av våra deltagare faktiskt blivit frälsta under kursens gång :) Min bästaste vän Walter ska även hålla ett tal inför alla, vilket gör kvällen ännu mer spännande!!!

I helgen blir det fulla puckar som vanligt. Nu har jag tänkt umgås med mina vänner och familj så mycket det bara går och ha roligt till max. Efter flera veckors isolering med pluggande längtar jag efter gemenskapen med mina nära och kära. Träning på fredag och spelkväll/tacokväll med husgruppen på lördag står på schemat :) Sedan ska jag ta hand om mig själv lite och gå sola samt färga mitt slitna hår. 

Nu ska jag återgå till skrivandet så att jag blir klar idag då arbetet ska vara inne imorgon :P Ha en underbar dag allihopa och Gud välsigne er ♥♥♥


Myspys!

Sitter och förbereder mig inför pluggandet, ska slutföra mitt fördjupningsarbete och för att motivera mig själv har jag köpt massa gott och tänt massa ljus :) När denna arbete är klar är det dags för oss att börja med nästa modul i det pastorala ledarskapsåret, Läser missionvetenskap som en andra kurs och det mina vänner är en intressan kurs!

Imorgon är det husgrupp hos mig igen och jag laddar inför det samtidigt och frågar Gud vad han vill ska komma fram som undervisning. Han överaskar alltid och ibland kan jag få ämnet bara några timmar innan och det blir kanon varje gång :) inte så konstigt med tanke på att Han är den som vägleder kvällarna i både undervisning bön och diskutionerna.

Nee nu ska jag fortsätta läsa min bok så att jag kan börja skriva snart :)Puss och kram på er alla!

Sohooo People!

Dålig uppdatering igen, I know I suck! Fullt upp med Plugg och sådant igen men jag lever :) Inatt blir det att läsa, har två böcker som ska utläsas och jag ska vara duktig och göra det. Börjar skolan vid åtta och slutar vid tolv så det gäller att hålla sig vaken nu och sen. Därför har jag laddat med energidryck och kaffe :P Inte så hälsosamt med vad gör man inte för att klara av plugget liksom?

Den här veckan kommer jag att isolera mig och göra klart ett stort arbete. Jag skriver om de små gruppernas betydelse i den stora kyrkan och den ska vara inlämnad på fredag. Fulla dagar med mycket läsande med andra ord!

Har hängt mycket med vänner den senaste veckan och det har fått mig att må otroligt bra! Husgruppen är igång som vanligt och vi har haft underbara kvällen tillsammans i Herrens närvaro =) Det kan inte bli bättre hörni.

Imorgon blir det som sagt skola en stund på förmiddagen och sedan ska jag gå och sola :P känner att jag behöver skämma bort mig själv lite grann.

Puss och kram på er alla!

Saknar min Ängel Paplo väldigt mycket, önskar att han kunde vara med oss!! Men jag är även övertygad om att vi kommer att ses en dag i Himlen <3


Jesus my Lord <3

King of kings, Majesty
God of heaven living in me
Gentle Saviour, closest friend
Strong deliverer, beginning and end
All within me falls at Your throne

Your Majesty, I can but bow
I lay my all before You now
In royal robes I don't deserve
I live to serve Your Majesty

Earth and Heaven worship You
Love eternal, faithful and true
Who bought the nations, ransomed souls
Brought this sinner near to Your throne
All within me cries out in praise

(gemenskap)

Jag har inget annat att säga idag! I love my Jesus ♥(Bild målat av Akiane Kramatik, hämtat från google)

7:e dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp

Här kommer en bild som jag aldrig lagt upp :) Me and my sister Marita <3


Dagens bild!

6:e dagens bild: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Hon den här bruden har inte visat sitt ansikte här på länge, borde nog ringa henne och se hur hon har det och vart hon har tagit vägen...← Miss Kandi Mandi


Nee bort med skämtet., här kommer en bild på min vän och mig som jag inte umgåtts på länge med


Du är vad du äter!

Kommer ni ihåg reklamen om knäckebröd där the message var ; du är vad du äter? Vet ni att det stämmer in även på en massa andra saker än bara knäckebröd. Jag syftar på det inre liv vi äger. Vi är vad vi matar oss med, eller rättare sagt vi sår med det vi matar oss med. Våra mun talar vad hjärtat är fylld av säger ett stycke i Bibel och jag tycker att det säger allt. Det är nämligen sant, fyller vi oss med massa skit i världen kommer vi även tala och agera utifrån det, men fyller vi oss med andliga saker, dvs umgås vi med Gud så kommer vi bära goda frukter och tala och agera på ett sätt som behagar Gud.

Jag har själv märkt det i mitt egna liv, att ju mer jag matar mig med onödiga saker som tv, datorn, med mera ju mer blir jag lik världen och Guds närvaro blir mindre. Jag fylls med det världsliga skräpet och börjat till och med tala som världen. Men när man tar en liten stund med Herren så fylls man direkt med glädje och frid och skräpet försvinner igen. Vi är kallade till att helgas dvs vara avskilda till ett uppdrag, Guds uppdrag, vara honom lika och leva enligt hans ord men hur lätt blir det inte för oss att falla i skräpet???? Jag finner mig själv där varje dag och frågan varför dyker upp i skallen gång på gång. Varför är man så svag? Jo, vi är svaga i vår egen kraft men med hjälp av den Heliga Ande kan vi förvandlas och bära god frukt i vårt inre, glädje, frid, ödmjukhet, kärlek och massor med andra härliga frukter Gud vill fylla oss med. Det gäller bara att stänga av skräpet och börja äta det goda brödet vilket är GUDS ORD!

Matt 12:34
...Vad hjärtat är fullt av, det talar munnen.


Fil4:13
Allt förmår jag i honom som ger mig kraft5:e dagens bild: En gammal bild på dig själv

Tänkte fortsätta med mina 30 dagar här, glömt bort hela grejen men nu ska jag ta tag i det och lägga upp bilder varje dag :)

En gammal bild på madamen själv


Den där kärleken..

Alla har vi nog varit kära någon gång i livet? Dem flesta av oss i alla fall, ni vet hur underbart det är när man faller för någon och hela livet vänds till en dans? Jag tänkte skriva lite tankar jag har angående kärleken, har gått och funderat nu i flera veckor på det där med att falla för någon.

När man möter en kille/tjej och faller för den känns det som att det är så rätt som det bara kan vara, man känner att det måste vara ödet då jag känner så här... Ofta är det dock så att den andra inte känner likadant för en själv och trotts detta går man och har dessa starka känslor för den man fallit för. Vad är då kärlek? varför får man känslor för någon som inte gillar en tillbaka? Varför är det så många tjejer som jagar killar dem inte kan få? Eller tvärtom? Hur blir det sedan man träffar någon som känner likadant för en?Jag har fått höra flera gånger dem senaste månaderna hur människor har sagt till mig att, jag tror inte att detta är ett misstag eller en slump då jag känner så mot den här människan, det måste va meningen att vi två blir ihop då jag känner så här.. Men är det verkligen så? Nej, bara för att du faller för någon betyder det inte att It's meant to be, kärleken fungerar inte på det sättet.  Du är värd mer än så, sluta jaga någon som inte delar dina känslor. Det som gör mig mest ledsen är det faktum att för många nöjer sig med mindre, dvs blir tillsammans med någon som älskar dem fasten de själva inte har lika djupa känslor. Det blir så otroligt orättvist mot båda parterna och ingen kommer må bra av det i längden. Alla är värda att älska och bli älskade på riktigt! För dem de är.  Vi ska inte nöja oss med mindre och vi ska absolut inte jaga efter någon som inte vill ha oss. Hör du mig människa? DU ÄR VÄRD MER ÄN SÅ! Det är viktigt att lära sig  att stänga av känslor som kan skada en själv, för i slutändan kommer du bara bli sårad, det vill vi inte!
Jag tror på den äkta kärleken mellan två människor, jag fortsätter att tro på den oavsett va jag fått genomgå när det gäller den biten.. När tiden väl är inne kommer jag att få träffa den rätte och han kommer att uppskatta och älska mig för den jag är, och inte för den jag ska bli! Och det viktiga här är ju faktiskt det att jag kommer att känna likadant för honom... Det räcker aldrig med att den ena älskar, jag tror att den finns en MR. Right för mig som Gud har bestämt ska vara min och jag vet att jag kommer bli lyckligare än någonsin när han dyker upp.

Det finns den rätta för dig oxå men det gäller att vänta och känna efter ifall dessa känslor du fått är äkta? älskar den andra dig tillbaka? Jagar du henne/honom eller träffas ni på samma villkor? Detta är otroligt viktigt för att alla är vi värda att bli älskade ,och kära vänner kärleken kan göra en illa på många sätt och därför säger jag en gång till, sluta nedvärdera dig själv, du kommer att hitta någon som älskar dig på riktigt. Som sagt tror jag att det finns någon för alla ♥ Börja tro på det du med!!!My day!

Dagen började med mycket kaffe! Tror jag drack runt tio kopper förra natten samt på morgonen. Satt nämligen och pluggade heeela natten och stack till skolan på två föreläsningar efter det. När duktiga jag hade haft en fantastik dag i skolan åkte jag mot stan och tog en fika med en old friend of mine, vi snackade genom en massa och hade en otroligt trevlig stund tillsammans :) Och jag fick min stora kaffe Latte :DPrecis som alltid gjorde jag dem dagliga sysslorna och tog hand om min Zorro och mot kvällen där åkte jag iväg på en föreläsning som min vän Rafael skulle hålla. Vi hade det jätte trevligt och jag tyckte han var grymt duktig på att tala inför folk, man blev liksom fängslad av hans sätt att prata på då han gjorde det hela intressant från början till slutet. Temat var något i stil med "håll dig borta från kriminalitet för det skapar knas för livet" och både han och jag delade våra bakgrunds storys för ungdomarna.  Våran underbar broder Rodde var med och vi hade en otroligt bra fredagskväll med massor av skämt och skratt :) Kan livet bli bättre än så här? att få ha vänner som får en att skratta? Nää tror faktiskt inte det people, livet är gjort till att glädjas!!!!

Här kommer en bild på Mr. Rafael under föreläsningens gång :DOch så vi tre, Jag och mina bästaste bröder ♥


Hoppas ni har haft en lika underhållande fredag som jag

Peace and Löööve

Dåligt av mig, ja jag vet!

Dåliga uppdateringen beror mest på all skola som hänger över mig. Pluggat som en idiot och det har blivit många sömnlösa nätter på grund av detta. Precis som nu, sitter och håller på med några reflektioner och förbereder fördjupningsarbetet jag ska skriva om "De smågruppernas betydelse i den stora församlingen"  Det är ett spännande ämne och skrivandet blir nog inte alltför svårt med tanke på det.

Annars händer det inte speciellt mycket, luffar runt hemma med Zorro och tar dagen som den kommer. På vardagarna är det skola som gäller och annat hinner man inte med, men på helgerna däremot är det fart på lilla Mandy :) Imorgon är det skola, fika på stan med en vän och praktik på natten.. ska även träffa två vänner på kvällen där.. Härlig dag/natt med tanke på att jag inte kommer att ha sovit ett skit! Yeah skrattattacker och den lägsta humorn på schemat med andra ord.

Nu ska jag fortsätta pluggandet, här får ni en egobild på mig