Blääh och mera Blääh..

Jag har helt enkelt tappat suget för bloggandet. Efter en lång tid med sjukdom och skit tappar man intresset för det mesta! Jag har gjort mycket saker och umgåtts med mycket människor men bloggandet orkar jag inte med.

Jag hittar inga ord för det som händer i mitt liv så jag låter bilderna tala för sig själva.

image descriptionimage description
image description


Som sagt mycket känslor, många fina minnen som kommer vara i mitt hjärta genom hela livet. Världefulla stunder med de finaste i mitt liv. På onsdag tar jag tåget till Skara och hälsar på min kära syster och min Jaleel. Skönt att komma bort en stund från Örebro igen. Jag är 100 procent sjukskriven och tar dagarna som de kommer. Imorgon ska jag träna med Mary på Eyra, får se ifall jag gillar stället och börjar där på heltid. Min kropp skriker även efter lite färg, så en sväng till solarium med Becka senare på dagen står på schemat. Mitt hår behöver sin vanliga dos SVART färg och det ska man oxå hinna med innan onsdagens tågluffande.

Yeah mina vänner, så ser mina dagar ut. Försök hålla ut och följ bloggen för när jag väl mår bättre igen så bloggar jag mer.

P.s Jag står för alla skriv/slarvfel..Skriver fel med flit!

Kommentarer
mama

Vad roligt att du orkar göra saker igen,,,. --Kram!!-mama

2012-04-23 @ 21:38:26
Siri

Hmm det är sådär, ibland tappar man bara lusten helt o jag har märkt att det ofta är när man har så mycket tankar men vet att man inte kan skriva ut dem.. En tanke bara, förra gången du kom tillbaka har jag för mig att du tröttna för att du inte skrev så mycket om Jesus o Gud längre men att du mådde bättre när du gjorde det, kanske kan vara därför? Kram

2012-04-24 @ 01:11:38
URL: http://bysiri.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback