Idag och Igår...

Jag har varit ledig och det känns superbra! Igår var jag en sväng på stan med min Mamma och vädret var så otroligt behaglig. Vi gick runt och njöt av solen, jag fick även med mig en ögonbrundspenna och ett klädesplagg som är riktigt JAG. Efter det åkte vi till Tanja och Olivia och drack kaffe och hon följde med mig till Vivalla sen. Lång promenad med Zorro och sedan en promenix hem till Tanja igen där jag och Olivia mös och hade det jätte mysigt!

En otroligt bra och givande dag.. Även fast jag fick diagnosen utmattning och deprission hos vården, vilket i för sig är bra då jag behöver sjukskrivning så att jag kan vila bort all utmattning. Imorgon har jag läkartid och då gäller det!  På fredag åker jag till Stockholm och hälsar på min Tess, Länge sen sist och jag längtar efter att få skratta ihjäl mig med henne :)

Nu ska jag på en lång promenix med Zorro, göra mig i ordning och dra till Olivia.. måste ta en sväng förbi mitt gamla jobb oxå och diskutera lite arbete ;)

Denna bild har jag snott från Tanja, och det är Nina som är fotografen!Fasters lilla hjärta!

En bild på din vardag

12:e dagens bild ska föreställa min vardag. Hmmm, den blev krånglig då jag gör olika saker men dessa bilder ska nog ge er den rätta helhelts bilden på min vardag om ni nu ens bryr er :P

Jag jobbar för det mesta nu och tillbringar mina dagar inom arbetsplatsens fyra stinkande väggar. Där ringer jag runt hela Sverige och babblar med folket :) Den senare tiden har jag blivit störd av belysningen över min dator och fått ont i huvudet av allt stirrande på skärmen.. Kanske behöver jag glasögon?? Idag träffade jag min nya arbetskamrat, en finne med sjukt skön humor, just like me and we had FUN!! Skrattade ihjäl oss under dem tråkiga arbetstimmarna.


Jag älskar att sova! Jag sover gärna till länge och mycket, och jag är väldigt svårväckt som person och de som känner mig vet det och retas ofta med mig på grund av det. Men that´s Who I am, take it or leave it!Det allra bästa i min vardag är min Bebis Zorro♥ Promenader och mys pys med honom gör mina dagar :) It´s me and Zorro against the World!!!När jag får tid över till något roligt så föredrar jag att läsa andliga Böcker min käraste Bibel och skriva massor med texter innehållande mina känslor. Sedan skapar jag även musik på min coola piano ;)Sedan gör jag mycket mer som tillexempel fixar och trixar med heminredning, umgås med familj och vänner och så klart tillbringar jag mycket tid med min underbara frälsare Jesus :) Lovsång och tid med Gud ligger mer än varmt om hjärtat och jag lever för att älska honom!Det var lite om vad min vardag handlar om just nu. Plugg och sånt har jag lagt på hyllan en liten stund så att jag kan göra saker jag älskar just nu!

Peace and love ♥

Alla hjärtans dag♥

♥Då har man firat alla hjärtans dag på Gustasviks äventyrsbad. Jobbade nämligen ikväll och badade med ungdomarna, det var riktigt skoj och jag tog även med Walle vilket gjorde det hela ännu roligare. Jag fick blommor och chocklad av my valentine och efter badet åkte vi till mina föräldrar och åt mat och umgicks. I Finland heter alla hjärtans dag vänskapens dag och vi firar ju det med våra vänner och familj :) Så denna dag är inte endast för the lovers utan även för bästa vänner och familj. Nu är jag helt slut i kroppen efter alla timmar i forsens våger, dags att läsa lite läxor och sova. Imorgon gäller det, My Story i City!!! Jag ska dit med min vän Strid, det ska bli så spännande !!

God natt på er alla!


Design!

Nu har jag fått en ny design på bloggen. Den får vara så länge jag skaffar lite nya ideér :) Tryck på f5 om ni inte kan se den!

Inget mer att säga just nu så PUSS OCH KRAM på er.

Ivrig!

Jag är en sån där person som blir ivrig över saker och ting, speciellt när det gäller Gud. Idag har jag haft en underbar dag i Herrens vägledning och närvaro och jag har babblat som en dåre. Var förbi mamma och pappa ikväll då dem bjöd på filmkväll hos dem. Det var härligt att träffa sin familj och uppdatera livet lite.

Tillbaka till det där ivriga.. Nästa Onsdag ska Walle och tre till från min församling upp på scenen på MY STORY som vi har börjat ha på onsdagar i februari. Jag är så ivrig på det som Gud kommer göra med och i människor den kvällen och jag är hundra på att INGEN lämnar kyrkan den kvällen oberörd. Min Gud är bäst! Gud är en personlig Gud och han längtar efter sina barn, mig och dig. Jag har stora förväntningar på det som Gud ska göra med människors liv denna kväll, MAN SKA ALLTID KOMMA MED FÖRVÄNTAN OCH IVRIGHET :D Det är då Gud talar och svarar på bön. Oj Oj Oj va det ska bli spännande, kommer vara så stolt över Walter, eller jag är det redan nu då han är en sån otroligt lydig Jesu lärjunge och även min lärjunge på ett eller annat sätt.  Alla fyra livs storys kommer att beröra människors hjärtan!! So Don¨t Miss it, Be There


Lite nytt

Jag har försökt förnya hemmet med lite nya grejer. Köpte gardiner från Mamma och tog en bokhylla från Walle som jag sedan vandlade till en tv bord. Skönt att få lite nytt så att man inte tröttnar..En gång för länge sedan...

Fick en härlig kommentar från mamma om regnbågen jag skrev om tidigare och tänkte lägga upp den :)

mama om Ny Start:
En gång för länge sen sprang ni tjejer in i huset och var jätte glada allihopa! Om man tänker jämföra jätte, jätte glada människor som har minst vunnit en miljon på lotteriet, så glada var ni, när ni hade sett regnbåge i himmelen och upptäckte att Gud kommer i håg oss!!


En tänkare,

Min blogg borde inte se ut som den gör, mina inlägg borde inte vara det de är. Men konstigt nog är min blogg faktiskt det just nu, TRÅKIG... eller det har de varit under en längre tid. Jag vill inte att min blogg ska vara en lista fylld av aktiviteter jag gör dag in och ut, det var aldrig tänkt så. Nu ser jag tydligt, det måste bli en ÄNDRING!

Jag är en djup tänkare, ibland tänker jag alldeles för mycket, och det jag tänker måste komma ut. Att alla tankar måste komma ut är en anledning till varför jag pratar så himla mycket, jag babblar dag in och ut. Ibland är tankarna så djupa att inte ens jag själv begriper mig på dem.. Vissa dagar ger jag mig själv HUVUDVÄRK. En djup tänkare, DET ÄR JAG DET.

Så meningen med min blogg egentligen är ju att få dela mina tankar kring alla de saker vi går och tänker på som människor.. Men framför allt tankar kring min tro, min syn på livet och mina berättelser om och med Jesus i vardagen. Min blogg har fått namnet "Mitt liv i Jesu fotspår" av en anledning, den har hetat så sedan jag blev frälst. Dags att göra lite ändringar och få bloggen på den rätta banan igen.. Den ska vara inspirerande och spegla mig som person vilket den absolut inte gör just nu. Jag har helt enkelt inte haft tid att skriva ner mina djupa tankar på grund av tidbrist men framöver ska ni få njuta av riktigt djupa och förhoppningsvis inspirerande inlägg.

En ny design och nya kategorier borde pigga upp min nuvarande och tråkiga blogg! Färg och hopp!

Bild= Google

(Vet ni varför regnbågen finns? Min Underbara Gud Herren Sebaot skapade regnbågen som ett tecken för oss människor, det skulle vara ett tecken och löfte från Gud efter Noas Ark, ett löfte om att Gud  aldrig mer ska sänka Jorden med vatten igen. Ett härligt tecken på ett löfte tycker jag.. När vi var små jag och mina syskon, så ropade  och dansade vi i regnet och skrek ut i glädje- JIPPIII EN REGNBÅGE, JESUS KOMMER IHÅG OSS!)


Just nu sitter jag på min säng och skriver,brevid mig snarkar Zorro och drömmer. Imorgon är det skolan som gäller för lilla mig :) jag börjar komma i form igen och känner att jag klarar vardagen bättre med bara 50 procents studietakt. Livet är härligt!  Jag läser en bok om Christopher Alams liv med Jesus och blir inspirerad av den Heliga Ande att fortsätta vara radikal och frimodig, det är min kallelse som Jesu lärjunge, att predika Guds ord i Kraft av den Heliga Ande. Amen på det och God natt gott folk(Bild = Google)


Ny Start

Efter sjukdom och utmattning har jag äntligen fått nya krafter från Herren så att jag orkar face the future. Gått ner till halvtid på skolan och jobbar 4 dagar i veckan. Det känns jätte bra då jag har lite annorlunda dagar varje dag och inte samma sak hela tiden. Igår hade vi Beta kurs och jag fick ladda mina batterier i härlig gemenskap, Jag älskar dem alla så otroligt mycket !! 

Nu ska jag dra iväg och jobba snart, kör 17-21 imorgon och ikväll, sen har jag även ett intro på dagen där som jag måste delta i. Det nya jobbet känns kanon och jag ba älskar att vara bland människor!!

Uppdaterar lite bättre när jag har skaffat mig ett annat internet.. borde börja funka i veckan :)

Jesus är Herren!

LÖÖÖÖÖVEEEEE

Ett dygn från helvetet

Ja, det har hänt mycket sen jag skrev sist. Jag har gått ner till halvtid på skolan och börjat mitt nya jobb. kände att det var bäst för min egen skull då jag inte orkar ta in all information på grund av psykisk utmattning( gått in i väggen)

De senaste 24 timmarna har jag lidit av magsjukan och känt att jag inte kommer att överleva då jag var så dålig att jag inte kunde stå på mina ben. Idag när jag vakna var illamåendet borta som tur var men magen gör fortfarande ont. Tur att man har en pojkvän som tar han om en på bästa sätt!

Som ni förstår så har inte jag orkat uppdatera då det endast hänt negativa saker denna vecka.

Skriver igen när orken kommit tillbaka.