Lovsång, Kaffe och uppdatering.

Denna låt är en av dem bästa och jag kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna. Det finns sådan kraft och känsla bakom den att man blir helt till sig genom att sjunga med! Lyssna på den :)
Igår skulle jag iväg och jobba men jag drappades av krafig huvudvärk och trötthet(mina mediciner) Då fick jag sjukskriva mig det passet. På kvällen mådde jag lite bättre och vi tillbringade tiden hos min bror och hans fru och spelade Tp och åt massa gott. Vi var alla så övertötta att spelandet slutade med skrattattacker och andnöd.. Jag och broshan ägde Walle och Tanja ;) Laine Power!!!
Jag och Broshan när vi skrattade som mest! Haha sååå kul det var!
Tidigare på dagen följde jag med Tanja till Affären, men eftersom jag var så trött och hade sådan huvudvärk så satte Walter mig i hennes vagn :) Lyx att få åka med istället för att gå.. Snacka om att folket glodde på oss!
Nu dricker jag min fjärde kopp kaffe och väntar på att måendet blir bättre. Huvudet dunkar och näsan rinnner.. Blev inget jobb för lilla mig idag heller.. Imorgon måste jag dock iväg hur dåligt jag än mår. Have to get the money!
Vad har ni gjort i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback