Miljonär Mandy

Ooh vad jag älskar mitt liv ibland asså! Såg vad jag får in i lön efter att ha jobbat i 25 timmar.. två lax landar på kontot på fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla stålar. Känner mig rik som en miljönär! Csn lånet är bara 4000 och med den kan jag i alla fall betala hyran! Attans att jag är sjukskriven och inte kan jobba mer, kunde jag det hade jag jobbat arslet av mig och tjänat pengar så att man kan överleva. På fredag åker jag till Stockholm no mather what, låt det kosta vad det kostar, jag ska ut på äventyr!!!

Nu till något mer positivt. Igår var jag och besökte min väns Marys lägenhet. Hon bodde i en liten och charmig etta och hennes hem speglade henne som person. Alla grejer på väggar och hyllorna skrek MARY. Vi hade en härlig efer middag tillsammans med mycket kaffe och godsaker ;)

Passade på att fota lite av sakerna Mary hade hemma.
La la laa på lördag ska jag och Mary besöka en second hand butik och "shoppa loss" . Det och Stockholmsresan är höjdpunkterna i mitt liv just nu!!!
Nu ska jag gå ut till det fina vädret. Take care people!

Kommentarer
Mary

Kukaan ei ole koskaan pystynyt kauniimmin sanomaan "Marianne, kämppäsi on ihan totaali kaaos" ;D Oli ihana nähdä sua! Odotan innolla lauantaita ja huomisia pyjamabileitä! :)

2012-03-21 @ 22:23:30
URL: http://maryihmemaassa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback