Torka!

Som ni kanske har märkt så har jag haft en "liten" torka på min blogg och det känns som att jag skriver precis om den där "torkan" varje gång jag uppdaterar, men kärt folk, tappa inte hoppet om mig, jag lovar att blir bättre(by the way så lägger jag kommatecken och sånt på fel platser med flit) Blogg appen på min Iphone fungerar inte som den ska så uppdateringarna blir få då jag inte brukar sitta vid datorn något mera.

Nu när vädret har varit så himmelskt vackert har jag åkt inlines och varit ute typ HELA TIDEN.  Ska fixa appen och blogga så fort den är igång :)

Just nu lider jag av världens pollenallergi och får knappt luft, så det blir sova nu och skriva mer imorgon.

Peace♥

Äventyr på Ikea och stan.

Hela dagen har gått åt fönstershoppning. Jag kom hem med ett plagg, klänningen nedan. Den ska jag ha på min på min systers studentfest! Sötvild precis som jag :D


Update and 10 frågor.

På en måndag är det väldigt skönt att vakna vid 14.00 och inse att man är ledig. Jag hade egentligen behövt vara hos Tanja och passat Olivia idag men jag mådde illa halva natten och trodde på magsjuka.. men det var det inte utan felet var nog hamburgaren jag åt sent igår kväll och nu efter att fått vila bort illamåendet så mår jag prima igen.  Jag besöker min bror och hans familj flera gånger i veckan då jag vill träffa lilla Olivia så ofta som möjligt, hon är så go och gör oftast mina dagar.

Hänt i helgen då? Jo, för det mesta har jag tagit det lugnt framför en film eller Rumble spelet. Har även varit på stugan och hängt med familjen. Där borta i skogen är det otroligt fridfullt och hjärnan får ta paus en stund. Igår kväll samlade jag folket och vi hade en härlig kväll där vi samtaladet om Gud, läste Bibeln och bad för och med varandra. Riktigt upplyftande! Och ikväll ska jag till den sista Betagången för denna termin. Här nedan kommer några bilder från resan till Skara för någon vecka sen, glömt att lägga upp då jag inte bloggat så mycket. Tågresa och jag med helt nyklippt hår ;D
10 FRÅGOR
1. Om du var ett nagellack, vilken färg skulle du vara och vad skulle du heta? Jag skulle nog vara någon crazy nyans av rosa/lila och mitt namn skulle vara Sötvild :D För att jag är söt och vild samt för rosa är sött men samtidigt väldigt vild.. HAHA!

2. Ditt hem brinner, du får rädda en sak i hemmet, vilket blir det? Denna var lite svår då jag tänkte ifall jag hade något i materialtvärde överhuvudtaget.. Jag skulle först rädda mig och min hund och skulle jag få tid över så skulle jag nog springa och hämta mitt piano. Tänkte på min Bibel och plattongen först men sådant kan man köpa nytt. Eller by the way, jag skulle nog greppa tag i fotolådan på samma gång som jag springer och hämtar mitt piano :D( I know, One thing men jag slår två flugor på en smäll)

3. Dröm, som du inte har uppfyllt, och varför?Jag har länge drömt om att få åka runt i världen och hjälpa människor som har det sämre ställt. Jag vill missionera och berätta för hela världen om Jesus och sprida hans ljus där den behövs (den behövs överallt, mycket jobb för mig hahah). Jag har inte gjort detta än då jag inte har varit redo, jag är inte klar med mina studier än och när Gud väl har förberett mig riktigt ordentligt så sticker jag!

4. Om du fick åka tillbaka i tiden och ge dig själv ett gott råd  då du var en ungdom, vad skulle det bli? Jag skulle nog sagt följande... Man lär sig av sina misstag!
5. Vi säger att du hamnar i ett bråk på krogen. Du får välja fem personer till din hjälp, vilka skulle du välja och varför?
Hmmm.. Hamnar jag i bråk brukar jag klara mig själv, eller egentligen hamnar jag aldrig i bråk för sådant är bara löjligt och onödigt, men vi säger att ifall jag skulle hamna i den sitsen så skulle jag nog välja dessa fem till min hjälp.
1. Bruce Willis, för han är grym trotts sin ålder!  2. Vin diesel för att han är otroligt snygg , han skulle få bära bort mig and be my hero.3. Ip Man, då han kan sin sak! slag,spark or what so ever vinner han varje gång. 4. Rocky Balboa, ni fattar väl själva varför? Min passion för boxning, och för att han är supergubbe med boxningshanskar! Han skulle nocka alla med sina krokar. 5. hmmm.. sista valet blir THE ROCK. Namnet säger allt, han är lång, snygg stark och besitter både brottning och vapen! Han skulle få komma och slutföra bråket.

6. Hemmakväll eller fest? varför? Jag gillar att chilla hemma framför en film, eller äta god middag med familj och vänner. Varför? Jo för att det ger mig mer än en kväll med fulla människor, dagen efter är alla ord och handlingar som bortblåsta i alla fall. Nej hemmakvällar ROCK!
7. Vad är du rädd för?
Jag är inte rädd för mycket men något som skrämmer livet ur mig är grodor och ormar. Fyyyyyyyyy på dem!
8.Om du skulle skaffa ett djur, vad för slags och vilket namn skulle du ge den?? Jag har alltid viljat ha en egen häst. Hundar och hästar är de djur jag gillar mest och skulle kunna ha tusen utav varje. Min häst skulle bli ensvart  frisisk häst och hans namn skulle vara Black pearl!


9. Är du kräsen när det kommer till något? Vad i så fall? Njaa, jag är nog inte så kräsen, nöjer mig med allt nästan.. det enda jag kan vara kräsen över är att det ska finnas ordentliga städningsredskap hemma! Och kanske det att jag måste ha kläder som jag känner mig bekväm med, följer aldrig mode utan fixar min egen stil.

10. Din favoritserie och varför? Det är nog DH mest för att den är spännande och rolig.


Dessa tio frågor hittade jag på Marys blogg och jag utmanar varje läsare att besvara dem. Nu ska jag vidare, ha en underbar kväll!

Hänt sen sist..

Jag har verkligen inte haft lust att skriva blogg efter förra inlägget då jag känt att jag inte haft så mycket spännande att skriva om. Mycket har hänt men inte sånt jag skulle kunna dela för hela Sveriges befolkning. Det har varit fullt ös med uteserveringschill med tjejerna, 50 års fest, umgänge med syskonen. Shoppingsturer och massa annat skit som jag inte orkar babbla upp. Yeah som ni ser så har jag haft ganska fullt upp. Men nu tänker jag köra på full gas igen.

För er som inte visste, så har jag startat en mission.. Den heter " Missionen gå ner 5 kg på en månad" Jag har nämligen gått upp 4 kilo på endast tre veckor och inga av mina byxor passar mig. Eller ja om man inte räknar med alla luffar byxor som man degar hemma med. Som ni förstår så måste jag gå ner i vikt och fort för jag har varken pengar eller lust att förnya garderoben, plus att jag har nog aldrig haft så här dålig självkänsla som jag har just nu och den skakar om mitt självförtroende vilket är ABSOLUT FÖRBJUDET! På grund av mitt fetma tillstånd har jag varit och tränat idag och klarade mig väldigt bra! Även om jag bara sprang på band och gjorde situps och andra övningar. Några gånger i veckan  i en månad och jag blir slank och stark igen. Har även funderat på att ta fram inlinesen och kuta med dem fortare än någonsin, ger bra resultat.

Yeah Yeah slutbabblat för idag, jag ska nämligen dra iväg och köpa kina mat med Tanja :D Myskväll ikväll!!!

Hjärnkrympare och åsikter.

Nu har man åter igen varit och krympt hjärnan hos psykologen. Att krympa hjärna stämmer som ett bra andra namn till psykologer för de krymper faktiskt ens hjärna och hjälper en att inte tänka så mycket. Jag ältar i saker och ting jätte mycket och väldigt ofta vilket kanske inte är så kontigt med tanke på alla saker jag gått genom de senaste åren och med tanke på alla krav människor sätter på lilla helgonet Mandy. Jag är så sick and tired of this SHIT! Sluta sig mig som ett helgon för det är jag inte och kommer aldrig att bli heller. Träffade en kille på stan i måndags som jag känner sen tidigare och hans kommentarer fick mig att koka, jag fick nog av allas åsikter och snack om mitt liv! En människa som jag inte ens umgås med spionerar mig på facebook och ser mig som ett helgon. Han sa typ att aah du är den duktiga tjejen, den fina tjejen som aldrig gör något fel.. Det som gjorde mig arg var det han sade sen. Han och jag har gemensamma bekanta och en tjej hade tydligen sagt i stil med att hon är ju så "FIN" Typ att nu när jag mått dåligt och inte levt upp till den förebilden jag "SKA" vara så är jag fejk.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER ??? Min tro på Gud handlar inte om mig, hur himla duktig jag är och vad jag gör,. Jag är en precis lika stor syndare som ni andra, Gud är den han är oavsett var jag är. Kan ni sluta jämföra mina handlingar med Guds? Jag gör mina val och står för dem. Om jag nu har druckit några öl betyder det inte att jag är sämre, det betyder inte att den levande Guden jag tror på inte existerar, det betyder endast att jag är för trött för att orka sträcka mig mot honom. Min tro handlar inte om laggärningar, och nu får det vara NOG! Jag tänker inte ta på mig slaveriets ok, jag tänker inte bli slav under människors åsikter och tankar om hur DE vill att jag ska vara. Vet ni att en gång står vi alla där inför Honom som är redo att döma levande och döda och då står jag och du ensamma inför Honom. Ingen annan finns och alla får vi stå för det vi gjort! Så sluta döm mig och börja rannsaka ditt eget inre. Jag är inte perfekt och kommer aldrig vara det heller, men jag försöker vandra mitt liv med Jesus så gott det går och just nu befinner jag mig i ett öken och jag VET att snart för Gud mig ut ur detta.
Igår var jag och träffade Walles föräldrar för första gången, äntligen vågade jag träffa föräldrar igen. Har nämligen fått lite trauman efter förra förhållandet när det kommer till  föräldrar då de hatade mig på grund av min tro på Jesus och på grund av kulturkrock. Usch för känslan att inte duga och inte bli tyckt för den man är fast man inte har gjort något fel.  I vilket fall som helst så hade vi as trevligt och jag tyckte så bra om hans familj! Många undrar säkert vad det är mellan mig och Walle, vet ni vad? Jag behöver inte förklara vår relation till någon, det vi har är mellan oss och som sagt så tänker inte jag ta på mig massa förväntningar och krav från människor mera. Det räcker! Vi tar en dag i taget och ser hur allting utvecklas mellan oss. Det viktiga är att jag och han får ha vårt privatliv. Vem vet vi kanske gifter i framtiden eller kanske vi inte gör, vem vet? OCH som sagt tar vi allt som det kommer.
Nu fick jag ur mig det jag velat skriva väldigt länge, jag mår mycket bättre nu och mår otroligt bra när jag tar avstånd från vissa sammanhang. Denna låt är en av mina favoriter just nu och den får mig att FLYGA BORT!!!
Imorgon ska jag besöka folkhögskolan och hoppas på att de gillar mig så att jag kommer in. På schemat idag står städning och chill.
Puss på er!