Hjärnkrympare och åsikter.

Nu har man åter igen varit och krympt hjärnan hos psykologen. Att krympa hjärna stämmer som ett bra andra namn till psykologer för de krymper faktiskt ens hjärna och hjälper en att inte tänka så mycket. Jag ältar i saker och ting jätte mycket och väldigt ofta vilket kanske inte är så kontigt med tanke på alla saker jag gått genom de senaste åren och med tanke på alla krav människor sätter på lilla helgonet Mandy. Jag är så sick and tired of this SHIT! Sluta sig mig som ett helgon för det är jag inte och kommer aldrig att bli heller. Träffade en kille på stan i måndags som jag känner sen tidigare och hans kommentarer fick mig att koka, jag fick nog av allas åsikter och snack om mitt liv! En människa som jag inte ens umgås med spionerar mig på facebook och ser mig som ett helgon. Han sa typ att aah du är den duktiga tjejen, den fina tjejen som aldrig gör något fel.. Det som gjorde mig arg var det han sade sen. Han och jag har gemensamma bekanta och en tjej hade tydligen sagt i stil med att hon är ju så "FIN" Typ att nu när jag mått dåligt och inte levt upp till den förebilden jag "SKA" vara så är jag fejk.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER ??? Min tro på Gud handlar inte om mig, hur himla duktig jag är och vad jag gör,. Jag är en precis lika stor syndare som ni andra, Gud är den han är oavsett var jag är. Kan ni sluta jämföra mina handlingar med Guds? Jag gör mina val och står för dem. Om jag nu har druckit några öl betyder det inte att jag är sämre, det betyder inte att den levande Guden jag tror på inte existerar, det betyder endast att jag är för trött för att orka sträcka mig mot honom. Min tro handlar inte om laggärningar, och nu får det vara NOG! Jag tänker inte ta på mig slaveriets ok, jag tänker inte bli slav under människors åsikter och tankar om hur DE vill att jag ska vara. Vet ni att en gång står vi alla där inför Honom som är redo att döma levande och döda och då står jag och du ensamma inför Honom. Ingen annan finns och alla får vi stå för det vi gjort! Så sluta döm mig och börja rannsaka ditt eget inre. Jag är inte perfekt och kommer aldrig vara det heller, men jag försöker vandra mitt liv med Jesus så gott det går och just nu befinner jag mig i ett öken och jag VET att snart för Gud mig ut ur detta.
Igår var jag och träffade Walles föräldrar för första gången, äntligen vågade jag träffa föräldrar igen. Har nämligen fått lite trauman efter förra förhållandet när det kommer till  föräldrar då de hatade mig på grund av min tro på Jesus och på grund av kulturkrock. Usch för känslan att inte duga och inte bli tyckt för den man är fast man inte har gjort något fel.  I vilket fall som helst så hade vi as trevligt och jag tyckte så bra om hans familj! Många undrar säkert vad det är mellan mig och Walle, vet ni vad? Jag behöver inte förklara vår relation till någon, det vi har är mellan oss och som sagt så tänker inte jag ta på mig massa förväntningar och krav från människor mera. Det räcker! Vi tar en dag i taget och ser hur allting utvecklas mellan oss. Det viktiga är att jag och han får ha vårt privatliv. Vem vet vi kanske gifter i framtiden eller kanske vi inte gör, vem vet? OCH som sagt tar vi allt som det kommer.
Nu fick jag ur mig det jag velat skriva väldigt länge, jag mår mycket bättre nu och mår otroligt bra när jag tar avstånd från vissa sammanhang. Denna låt är en av mina favoriter just nu och den får mig att FLYGA BORT!!!
Imorgon ska jag besöka folkhögskolan och hoppas på att de gillar mig så att jag kommer in. På schemat idag står städning och chill.
Puss på er!

Kommentarer
mama

Puss och kram!!

2012-05-02 @ 19:56:29
Siri - resor, fotografier m.m.

Hehe den låten tar mig tillbaka några år. Kommer ihåg när jag och min kompis gick på hans konsert (min första nånsin) och det var kalabalik på stället xD

2012-05-03 @ 08:12:04
URL: http://bysiri.com
emma

vilken folkhögskola och linje söker du?

2012-05-10 @ 22:03:14
URL: http://gatanfram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback