Update and 10 frågor.

På en måndag är det väldigt skönt att vakna vid 14.00 och inse att man är ledig. Jag hade egentligen behövt vara hos Tanja och passat Olivia idag men jag mådde illa halva natten och trodde på magsjuka.. men det var det inte utan felet var nog hamburgaren jag åt sent igår kväll och nu efter att fått vila bort illamåendet så mår jag prima igen.  Jag besöker min bror och hans familj flera gånger i veckan då jag vill träffa lilla Olivia så ofta som möjligt, hon är så go och gör oftast mina dagar.

Hänt i helgen då? Jo, för det mesta har jag tagit det lugnt framför en film eller Rumble spelet. Har även varit på stugan och hängt med familjen. Där borta i skogen är det otroligt fridfullt och hjärnan får ta paus en stund. Igår kväll samlade jag folket och vi hade en härlig kväll där vi samtaladet om Gud, läste Bibeln och bad för och med varandra. Riktigt upplyftande! Och ikväll ska jag till den sista Betagången för denna termin. Här nedan kommer några bilder från resan till Skara för någon vecka sen, glömt att lägga upp då jag inte bloggat så mycket. Tågresa och jag med helt nyklippt hår ;D
10 FRÅGOR
1. Om du var ett nagellack, vilken färg skulle du vara och vad skulle du heta? Jag skulle nog vara någon crazy nyans av rosa/lila och mitt namn skulle vara Sötvild :D För att jag är söt och vild samt för rosa är sött men samtidigt väldigt vild.. HAHA!

2. Ditt hem brinner, du får rädda en sak i hemmet, vilket blir det? Denna var lite svår då jag tänkte ifall jag hade något i materialtvärde överhuvudtaget.. Jag skulle först rädda mig och min hund och skulle jag få tid över så skulle jag nog springa och hämta mitt piano. Tänkte på min Bibel och plattongen först men sådant kan man köpa nytt. Eller by the way, jag skulle nog greppa tag i fotolådan på samma gång som jag springer och hämtar mitt piano :D( I know, One thing men jag slår två flugor på en smäll)

3. Dröm, som du inte har uppfyllt, och varför?Jag har länge drömt om att få åka runt i världen och hjälpa människor som har det sämre ställt. Jag vill missionera och berätta för hela världen om Jesus och sprida hans ljus där den behövs (den behövs överallt, mycket jobb för mig hahah). Jag har inte gjort detta än då jag inte har varit redo, jag är inte klar med mina studier än och när Gud väl har förberett mig riktigt ordentligt så sticker jag!

4. Om du fick åka tillbaka i tiden och ge dig själv ett gott råd  då du var en ungdom, vad skulle det bli? Jag skulle nog sagt följande... Man lär sig av sina misstag!
5. Vi säger att du hamnar i ett bråk på krogen. Du får välja fem personer till din hjälp, vilka skulle du välja och varför?
Hmmm.. Hamnar jag i bråk brukar jag klara mig själv, eller egentligen hamnar jag aldrig i bråk för sådant är bara löjligt och onödigt, men vi säger att ifall jag skulle hamna i den sitsen så skulle jag nog välja dessa fem till min hjälp.
1. Bruce Willis, för han är grym trotts sin ålder!  2. Vin diesel för att han är otroligt snygg , han skulle få bära bort mig and be my hero.3. Ip Man, då han kan sin sak! slag,spark or what so ever vinner han varje gång. 4. Rocky Balboa, ni fattar väl själva varför? Min passion för boxning, och för att han är supergubbe med boxningshanskar! Han skulle nocka alla med sina krokar. 5. hmmm.. sista valet blir THE ROCK. Namnet säger allt, han är lång, snygg stark och besitter både brottning och vapen! Han skulle få komma och slutföra bråket.

6. Hemmakväll eller fest? varför? Jag gillar att chilla hemma framför en film, eller äta god middag med familj och vänner. Varför? Jo för att det ger mig mer än en kväll med fulla människor, dagen efter är alla ord och handlingar som bortblåsta i alla fall. Nej hemmakvällar ROCK!
7. Vad är du rädd för?
Jag är inte rädd för mycket men något som skrämmer livet ur mig är grodor och ormar. Fyyyyyyyyy på dem!
8.Om du skulle skaffa ett djur, vad för slags och vilket namn skulle du ge den?? Jag har alltid viljat ha en egen häst. Hundar och hästar är de djur jag gillar mest och skulle kunna ha tusen utav varje. Min häst skulle bli ensvart  frisisk häst och hans namn skulle vara Black pearl!


9. Är du kräsen när det kommer till något? Vad i så fall? Njaa, jag är nog inte så kräsen, nöjer mig med allt nästan.. det enda jag kan vara kräsen över är att det ska finnas ordentliga städningsredskap hemma! Och kanske det att jag måste ha kläder som jag känner mig bekväm med, följer aldrig mode utan fixar min egen stil.

10. Din favoritserie och varför? Det är nog DH mest för att den är spännande och rolig.


Dessa tio frågor hittade jag på Marys blogg och jag utmanar varje läsare att besvara dem. Nu ska jag vidare, ha en underbar kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback