Long time ago,

Egentligen så hade jag tänkt att avsluta denna blogg och fortsätta på en ny men det har inte funkat riktgit som jag hade tänkt. Jag tycker att det är svårt att börja på ett nytt när jag har så himla mycket minnen på denna. Så mina damer och herrar, jag kommer skriva på mizzmandy.blogg.se i fortsättningen igen.
 
Mycket har hänt nu på hösten, och jag tänkte sammanfatta det lite kort med bilder och text.
 
I början av augusti åkte jag med familjen till Finland och deltog i mormors 70-årsfest. Vi åkte ända in till den byn där jag växte upp, nämligen Toholampi. Där fick jag träffa nästan hela mammas familj och vi hade jätte skoj. Det fanns många kusinbarn och kusiner att pyssla om.
 
 
Under tiden jag och Walle var i Finland fick min egna bebis Zorro semestra hos Syrran och Jaleel. Lill pojken tog riktigt bra hand om lilla  Zorro :D
 
Som vissa av er vet så kom jag in på fritidsledarprogrammet och startade skolan för ca en månad sen. Älskar klassen och har fått många vänner och väldigt många skratt. Vi har hunnit med väldigt mycket och har till och med varit på Hajk. (Jag och Johanna) :D Vi kom på att " Det måste va på liv och död"!!!! och att det måste kännas i ditt hjärta på riktigt :D
 
Jag har även försökt bli bättre på att hålla kontakten till gamla kära vänner. Därför åkte jag till Köping och träffade min älskade Tony. Vi har så många fina minnen från ungdomstiden och mer minnen ska skapas under åren som kommer.
Tony och hans hund Pluto utanför ett fik .
 
 
 
 
 
Vi hade även toffelmys hos hans syster :D
 
Jag har även firat Pappa och bror som fyllde år denna månad, inga bilder dock då jag är sämst på att fota nuförtiden. Sedan har mycket av tiden gått till att inreda hemmet vilket jag njuter av.
 
 
Mitt jobb har startat återigen efter sommarens paus. Jobbar både som söndagsskolelärare, barnledare, samt som ungdomsscoutledare. Väldigt roligt att få träffa fyra olika grupper och få vara med på deras resa. Andakterna på ungdomskvällarna är dock bäst!
 
Så för att sammanfatta min situation just nu. Livet leker och jag har balans i vardagen, börjat boxas igen med, har dock varit sjuk ganska mycket med hosta och feber men snart kör jag igång på riktgit och vem vet vart min karriär tar vägen.. . Jesus finns med i livet, även om det har stormat och skakat, jag är på väg att resa mig på mina fötter igen i det andliga, Han som håller mig i sin hand är trofast Gud. I love my Jesus <3
 
Ikväll åker jag, syrran och Tanja till Eskilstuna och kollar på Janne Hurme som har kommit ända från Finland för att upprtäda för oss "svenskar" Det ska bli kul då han har varit en av mina favorit artister sen barndomen. Yes! More update later.
 
Love M